SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Yapılması Gereken Çok Şey Var"

A- A+ PAYLAŞ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Malatya il başkanlığının açılışını yaptıktan sonra Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.  

Bir dizi programlara katılmak ve partisinin Malatya İl Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere kente gelen  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, il başkanlığı açılışından sonra Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Özkan ve TSO yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılan Davutoğlu, TSO heyeti ile yaklaşık 45 dakika bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Davutoğlu, Malatya’nın kendileri için özel bir anlam taşıdığını kaydederek,” Devletin birliği ve beraberliği için Malatya her zaman en güçlü desteği vermiş ancak ekonomik ve siyaset hayatta tam istediği yere geldiğinin söylenmesi çok zor. İl Başkanımızdan Başbakanlık dönemimizden burada başlatmış olduğumuz veya üzerinde durduğumuz konularla ilgili ne tür gelişmelerin olduğuna dair geniş bir rapor istediğimde bazı konular beni üzdü bazılarında ise memnun oldum. İkinci bir üniversite projemiz o zamanda vardı. Gerçekleşmiş olması beni memnun etti. Yine o zaman verdiğimiz sözlerden biri olan Malatya’ya bakanlık vereceğim demiştim. Ankara’da ciddi bir direniş ile karşılanmama rağmen Malatya’ya sözümü yerine getirmiştim. Yarım kalan projeler hızlı tren konusunda herhangi bir ilerleme sağlanmış görünmüyor. Çevre yoları da tamamlanmış değil. Malatya bir Gaziantep ile Denizli örneklerinde olduğu gibi bir sıçrama yapamadı. Bu anlamda Malatya’da yapılması gereken çok şey var.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Ardından Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Merkezi'ne geçen Davutoğlu, burada Vakıf Genel Başkanı Hasan Meşeli ve vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinledi.

Ahmet Davutoğlu, vakıf ziyaretinin çıkışında ise çocuklarla sohbet edip çikolata dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kentteki bir restoranda sivil toplum kuruluşu, basın ve kanaat önderleriyle yemekte bir araya gelen Davutoğlu, burada Malatya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya'nın destan şehir olduğunu belirten Davutoğlu, burada kök salmamış bir siyasi, kültürel ve fikri hareketin ülke sathına yayılmasının ve mesaj iletmesinin mümkün olmadığını söyledi.

- Gençlerle bir araya geldi

Ahmet Davutoğlu ayrıca kentteki bir otelde düzenlenen "Gençler ile Geleceğe Doğru" programına katıldı.

Davutoğlu, konuşmasında, gençlere, hayatta her zaman bir duruşlarının olması tavsiyesinde bulundu.

Siyasi hayata tekrar girmelerine neden olan tek faktörün gençler olduğunu anlatan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Geldiğim anda ilk yapacağım işlerden birisi KYK burs borçlarının hepsini sileceğim. Gençlerin geleceğini karartan ne varsa hepsine son vereceğiz ve gençlere parlak bir gelecek sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Gençlerin ne talebi varsa Türkiye'de gereği yapılacak. Hep beraber Türkiye'de yeni bir dönemi, devrim gibi bir değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, daha sonra gençlerle sohbet etti.

iha- GP Sosyal Medya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • 3310 (1 yıl önce)
    Başarılı biri ve tek adamlık için tehlikeli görülmese akp den ihraç edilmezdi.Hani demokrasi vardı? neden tahammülünüz yok yeniliklere.Demokrasi sadece parti tüzüklerinde kalmamalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suheyla (1 yıl önce)
    Hangi partiden olursa olsun turkiyenin boyle devlet gecmisi olan donanimli siyasetcilere ihtiyaci var
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Zamanında demişti ki Ben bu hareketten vaz geçersem cümle cihan yüzüme tükürsün. Unutmadık Unutmuyacağız. Seni adam eden kimdi şimdi ona karşı mı konuşuyorsun yazıklar olsun
    %34
    %66
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    davutoğlu ,başbakanlıktan azledildiğinde iyi bir performans sergileyemedi,muharrem ince seçim sonuçlandığında aynı durumu yaşadı,ekrem imamoğlu başkan olduktan sonra ,ailece tatil ve karda balıkcıda yakalandı.bunlar haklarını kaybetti.boşa kürek çekmesinler.kılıçdaroğlu inceye ,imamoğluna şans tanıdı kendisi hatasız ilerliyor.1 yıl sonra cumhurbaşkanı olarak göreceğiz.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • vahit var (1 yıl önce)
    çok zor şansı
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Oğuzhan başkan çok akıllı bir hamle ile bu şahıs ile aynı kareye girmemiş ve görülmemiştir.. bravo.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Bu şahıs dediğin kişi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en yüksek oyla seçilmiş başbakan.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • öneri (1 yıl önce)
    TSO ziyaretinde başkanı sorduk da borsa ziyareti n'oldu? kim ne dedi? Borsa başkanı kayısı çiçeğinin açmasını geciktirici ilaç sormadı mı?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Ülkedeki 10 milyonu aşan Suriyeli mültecilerin baş sorumlusu Malatya'ya hoşgeldin !!!!!!!!!!!!!!
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Ülkeyi 20 yıldır tek kişi yönetiyor..ondan habersiz birşey yapılmaz rahat ol sen
    %78
    %22
    Yanıtla
  • öneri (1 yıl önce)
    TSO meclis başkanı var da oda başkanı nerede? yan yana görünmekten çekiniyor mu?
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Sol baştaki a.gevrek yönetiminde yer alıyordu değilmi?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hasso (1 yıl önce)
    Çok şey varmışta neyi beklemiş zatalileri, baş bakandı, iktidardı, icra makamıydı. Aklımızla alay etmesinler. Boş mavallara karnımız tok. Burası Malatya biz yaklaşık 50 yıldır bu vaadleri duyuyoruz. Çifte anahtar mı dersin mazot 1 tl olacakmı dersin, Cem uzanın inandırıcılığı olmaan vaadleri, hele bide bunların babası Süleyman Demirel ve Tansu Çiller vardı ama halk hala enflasyon kıskacında kendis Fransada parklarda koşup genç kalmaya çalışyor. Bu ülke neden ileri gitmiyor bence muhalefetin çapsız olmasından kaynaklanıyor. Sıfır sorun dedi dış işleri bakanıyken sırf sorun oldu. Biz bıktık, bunlar bıkmadı merak ediyorum bunlar aynı merkez tarafından mı yetiştiriliyor.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • abdulvahap (1 yıl önce)
    o kadar reis sayesinde başbakanlık yaptın başbakanlığın döneminde malatyaya yaptığın hiç değilse küçük bir yatırımını söyle geçmişde ne yaptınki gelecekde ne yapasın seninki tamamen boş %1 le mi geliceksin bu ülkenin başına
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Çok haklısınız Özal dan sonra şehir sahipsiz kaldı hatta Adıyaman Elazığ lobisi ne varsa onları da aldı bü şehir kadar sahipsiz başka bir şehir yok
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Elazığ ve Adıyaman metropol oldu da Malatya mı geri kaldı. Mikro milliyetçilik niye. Malatya diğer 2 şehirden daha çok gelişmiş.
    %39
    %61
    Yanıtla