SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Sürücü Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2017-07-13 01:22:06
Malatyalı Sürücü Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Kayısı götürdüğü Karaman'dan Malatya'ya dönmekte iken devrilen  TIR'ın sürücüsü yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, kaza Karaman- Ereğli yolunun  29. kilometresinde Ayrancı mevkiindeki düz yolda meydana geldi. Malatya-Akçadağ nüfusuna kayıtlı olan 45 yaşlarındaki İbrahim Tekbaş'ın yönetimindeki 44 LE 626 plakalı TIR, Malatya'dan yüklediği kayısıyı bir meyve suyu fabrikasına boşalttıktan sonra boş kasalarla seyir halindeyken belirlenemeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kaza sırasında takla atan araçtan fırlayarak dorsenin altında kalan TIR sürücüsü İbrahim Tekbaş olay yerinde öldü ve  cenazesi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili araştırma ve soruşturmaya başlandığı bildirildi.

POLİS MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ..

Öte yandan, dün yönetimindeki 34 S 2984 özel otosuyla Kayseri yönünden Malatya yönüne gelirken Darende'nin Yazıbaşı mevkiinde otonun uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitiren Malatyalı polis memuru 27 yaşındaki Umut Manz'ın cenazesi Malatya'da toprağa verildi.

Babası Alman, annesi Türk olduğu bildirilen Almanya doğumlu Umut Manz'ın Bingöl Çevik Kuvvet'te görev yaptığı öğrenildi. Annesi ve kardeşleri Malatya'da yaşayan Umut Manz'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız