SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Başarıyla Temsil Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2018-12-14 02:59:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hokey Spor Kulübü Antrenörü Savaş Yılmaz, “Hokey Branşında yıllardır ilimizi Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve alt yapı liglerinde başarılı bir şekilde temsil ediyoruz dedi” dedi.

Malatya Hokey, Mersin’de 5-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen 1.Lig maçlarında şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi. Süper Lig’e yükselme maçlarında Malatya’yı temsil eden tek takım olma özelliğine sahip olan Malatya Hokey Spor Kulübü, şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Kulüp antrenörü Savaş Yılmaz, Malatya’da birkaç branşında üst düzey liglerde yarışan branşların bulunduğuna dikkat çekerek, “Hokey branşında yıllardır ilimizi Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve alt yapı liglerinde başarılı bir şekilde temsil ediyoruz. Son olarak Mersin’de gerçekleştirilen 1.Lig müsabakalarında şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldik. Sporcularımızı elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Malatya’mızı hokeyde layık olduğu yerlere taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de ilimizi Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Yılmaz, hokey branşında birçok sporcunun yetiştiğini ve önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, “Hokeyde Malatya’mızı zirveye çıkarttık. Yüzlerce genci hokey sporuna kazandırdık. Bu gençlerimiz hokey liglerinde oynamalarıyla birlikte üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümüne kolayca girdiler. Sporcularımızın birçoğu da şuanda öğretmenlik yapıyor. Halen hokey oynayan sporcularımızda kendilerine iyi bir şekilde hedef çizebiliyorlar. Bu anlamda hem bu branşta başarılı olmanın hem de sporcularımızın eğitimlerine katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sporculara tavsiyelerde de bulunan Yılmaz, şunları söyledi:

“Malatyalı gençlerimize ve ailelerine şu tavsiyede bulunmak isterim; yapacağınız spora adım atmadan önce size kazanımlarını araştırın ondan sonra karar verin yıllarca emek verecek, ter akıtacaksınız karşılığında geleceğinizi etkileyecek ve kendilerine bir şeyler kazandıracak adımlar atmalarını öneririm bundan dolayı ülkemizde yeni gelişmekte olan spor branşlarının gençlere büyük kazanımlar sağladığını görmekteyiz. Ailelerimizin de bu bilinçle hareket etmelerini tavsiye ediyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Helal olsun size bu başarının altında yorum görmeyince üzüldüm. Gerçekten harika bir haber. Sizi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla