SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Matematiksel Şansımız Devam Ediyor"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, matematiksel olarak ligde kalma şanslarının olduğunu ve son haftayı bekleyeceklerini ifade etti.

Süper Lig’in 33. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan teknik adam Hikmet Karaman şu ifadeleri kullandı:

“İlk 30 dakika çok iyi başladığımız bir maç oldu. Galip duruma geçebilirdik ama 30 dakikadan sonra 5 dakika içerisinde yaptığımız hatalar maçın skorunu tahin etti. Maçtan önce iki takım açısından önemli bir maçtı. Biz daha rahat gelmemiz gerekiyordu. Kendi evimizde kaybettiğimiz rakipler var. Matematiksel şansımız devam ediyor. Son haftayı bekleyeceğiz. Üzgün bir sonuç aldık. Skorlar çok garip, biz 5 dakikada 3 gol yedik. Trabzon Konya maçına bakıyorsunuz enteresan. Oyuncuların saha içerisindeki fiziksel halleri değişebiliyor.”

Rize, iha- AA

FOTO: Karaman, maç öncesi Rize çalıştırıcısı Mehmet Ali Karaca ile

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

104 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kahvede tuvalete giden okey oyuncusunun yerine oyuna bakan yancı gibi.Bu ülkede hocalık o kadar ucuz ki.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (3 yıl önce)
    Trabzon Konya maçından sana ne hoca. Rezil ettiniz takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hoca tek amacın var tazminatı alıp gitmek ama kulüpte para yok futbolcuların bir çoğunun oynamayarak bir kulübü nasıl sattıklarını gördük bir elin parmağını geçmeyecek oyuncu dışında hepsinin gönderilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (3 yıl önce)
    Git matematigini üniversitede yap hoca boş adamsın Başkan ali ravcı ve sen bitirdiniz takımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (3 yıl önce)
    Sen halen konuşuyor musun adil gevrek başta olmak üzere Kemal Özdeş ve sen bu şehri bu hale getirdiniz git bu şehirden
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hikmet hocam inanarakmi söylüyorsunuz bizimle alaymi ediyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Agama dedimki takımı ligde bırak nemruta Kahtalı micey ile birlikte çıkalım hem güneş batarken hem doğarken sakineyi birlikte söyleyelim ne yapalım ligden düştük yapacak bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra YAPACAK birşey kalmadı. GÜLE GÜLE ÇAKMA MALATYASPOR PTT ye. YAPILACAK birşey varsa EFSANEYE yapılmalı. Tarihinde ilklerin olduğu takım 1966 lı sadece MALATYASPOR. EFSANEMİZ inşaallah süper lige çıkar. 3 yıldır yapmadılar bir isim değişikliği daha ne diyeyim. Rengini kullanmaya gelince kullandılar. Birileri efsane ye destek olmuyor. Neymiş borcu varmış. Yıllar geçti artık ZAMAN AŞIMI diye birşey var. İlgilenilirse yapılmayacak şey yok. Kimlere ne borç kalmış, kimler feragat etmiş, Kalanlarla görüşülmüş mü. Yani kısaca EFSANE den haberleride yayınlasanız memnun oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika bir yorum.Agzina sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Sözleşmeye küme düşme maddesini neden koymadılar?kulüpler Birliği'nde maşa olarak kullandılar Malatya'yı. Süper lig kulübü yönetmek kolay iş değil, hatır gönülle dönmüyor işler. Yazık oldu Malatyamıza, bu duruma düşürenler utansın, TFF ve MHK protesto edilmeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    esasinda ben ALİ RAVCI nin bu kadar hatalar karşinda bir refleks göstememesine ayni zamanda bir taraftari oldugu takimina karsı sorumlulugu yerine getirmedigini duşünuyorum,,bu kadro muhendisligi icinde kendisinin de olması yillarca futbol oynamiş bir kisinin isi olamaz,vel hasil maasinı alarak üzüntüleri bizlere biraktı..
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    28 Temmuz’da tff liglerden düşme ilgili kritik bir toplantı yapacak tüm siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşları ve Malatya kamuoyunun gerekli baskıyı kurup desteklerini bekliyoruz. son şansımız bu. rıdvan dilmen bile hakem hatalarından Malatya’nın 7-8 puanı çalındı dedi. deprem ve corona sonrası futbolcularımızın bazıları şehri terk etti., çoğunun psikolojisi bozuldu. haydi Malatyam gün bu gündür. Düşersek çıkması çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ağam buraya turistik geziye gelmiş çekirge bir sıçradı iki sıçradı Karadeniz'in. Hırçın sularına gomuluverdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Göreceksiniz hikmet karaman amatörde dahi birde üstüne para verse bundan sonra hiç bir takımı calistiramayacaktir sebebi malatyadaki akilalmaz tavirlaridir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Fıtbol adına birşey veremeyen Sırf para kazanmak isteyen bir teknk adamla 1,5 yıl tazminat ekleyerek sözleşme imzalayan, her başarısız imzanın saçma sapan savunmasını yapan başkandan bıktık usandık takımı ne hale getirdiler hiç utanan istifa edeni de duymadık BİZE TARAFTARLARA, MALATYALILARA YAZIK OLDU. Başka utanan bile yok maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Futbolda ebedi dostlar yoktur sen depremde durup dururken Ali Koç un sözcülüğünü ustlenirsen trapzon ne yapar kendisinin ihtiyacı olmayan ama senin için önemli olan oyuncuna operasyonu yapar seni bu halegetirir sözcülüğünü yaptığın fener ne yapar pandemi sonrası en iyi maçını Malatya'ya karşı oynar işte bu alemde raconu böyle keserler ve 24 puani olan takım ikinci devre 8 puan toplayıp kume Düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Bir hoca hala nasıl böyle konuşur milletin aklıyla alay eder bu hoca başka şehirde bu konuşmayı yapamaz hoca tazminat peşinde beni kovun paramida ödeyin diyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sözleşmesi 1,5 yıllık eğer birde tazminatı varsa almadan gitmez diyorum hoca konuşmadan ve gezmeden hocalık yapacak zaman bulamadı hikmet hocam Erzurum veya hataya gidersen iyi olur diyorum hele Hatay tam size göre çok gezilecek yerleri ve harika yemekleri var tatlısı ise damağınıza göre diyorum.bu ligde hayran olduğum hocalardan biride Gaziantep'in hocası mesleğine saygılı bir insan öncede Kayseri'de başarılı olmuştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Trabzonspor a yazıklar olsun federasyona yazıklar olsun Nihat Özdemir e yazıklar olsun Malatya milletvekilleri ne yazıklar olsun Trabzon maçı sattı federasyon Malatyaspor düşsün diye gerekeni yapıyor sayın vekillerde malatyaspora sahip çıkmıyor çekilsin gitsinler artık oyun olmasın futbol Malatya'nın neyine gerek yok malatyaspora takıma kimin şampiyon kimin düşegi belli olan saçma sapan bı oyun sadece formalite
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Hatay bugün Mehmet Altıparmağı gönderdi acilen onunla anlaşıp yeniden nasıl çıkarız onun planı yapılmalıdır. Adam hem 1.ligi iyi biliyor hemde takımı yeniden çıkarabilecek oyuncular getirir. Düşmesine düştük kimse kendini kandırmasın daha fazla pişman olmadan yeniden nasıl ayağa kalkarız bunun planı yapılmalıdır. Erzurum gibi hemen çıkmak istiyorsak çözüm 3 sezonda 3 takım çıkaran Mehmet Altıparmaktır ve kimse kapmadan şampiyonluk kadrosu kurulacağı sözü verilip acilen anlaşılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)New malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru gönderin hikmet karamani tabi tazminatı ödemeniz lazım Mehmet hocayı derhal getirin 1.ligi iyi tanıyor onun ismi bile bir çok oyuncunun bu ile gelmesini sağlar bizi çıkarırsa da onunla uzun vadeli çalışalım adamın lobisi yok kimi çıkarsa kapı önüne koyuyorlar bu durumu ayipliyorum bir zamanlar kadri Aytaç diye bir hoca vardı onlarca takımı 1.lige çıkardı son yıllarda bir yücel ıldız hoca birde Mehmet hoca var ama biz önce adil gevrek ten kurtulmaliyiz sonra hikmet hocayı gondermeli bu formayı hak eden kiralıklar dahil kendi oyuncularimizla gorusmeli sonrada bu ligi iyi tanıyan oyuncuları almalıyız tabi öncelik hemen Mehmet hocayla anlasmaliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum düşmeye düştük .Bundan sonrasını acilen düşünmek adam.akkılı oyuncular almak gerekiyor. Kaleye şut çekecek futbolculardan yoksun bir Malatya seyrettik.Adsm akıllı transfer yapmadıklarından kimseye yaramayan sırf bonservisi elinde diye al halimiz bu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Orada Malatyasporu mahveden biri daha var.Ali savcı.O kadar teknik adamla çalıştın.Hiçbirinden hiç mi birşey öğrenmedin?Bu klüp çatısına kadar değişmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocaların çoğunu Ali ravci yemiştir Ali ravcinin Malatya futbolunda yeri kalmamıştır ve yoktur başkan Ali ravci ve hoca zaman kaybetmeden gönderilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    yok ya devam mı ediyormuş. Suçu enaz olan sensin hoca, yine de kurtaramadın. Malzeme bu kadardı diye yırtamazsın. Seninde hatan var. Gökhan töre ve fofana bu form durumuyla , bu kötü fizikle ilk 18 e giremez tff 1lig de bile bu bir. Hadi ikisini ayni anda oynattın bunlardan birini çıkaracağına chabeki niye çıkarıyorsun. Donald yorulana kadar bu takımın en iyi oyuncusu niye ilk onbirde yok, ister forvet oynat ister otasahanın önünde yada, ortasahanın ortasında.Senin döneminde Giden oyunculardan özer ve ufuk haricinde pek işe yaracak oyuncu yoktu birde fizik gücüyle bifuma diyebiliriz onunda oyun zekası zayıftı ya neyse. Bunların gönderilmsinde de parmağın varsa sende çok hatalısın. Bu kadro mühendisliğini kim yaptıysa istifa etsin . İki senedir transferler çok kötü . Özellikle gönderilenlerde çok büyük yanlışlık var. Ömer şişmanoğlu, murat akça, sadık, pereria, jahoviç, gilherme ,Ertaç özbir , Alexsiç ve daha birçok oyuncu. Ayrıca alınabilecek birçok oyuncu varken yapılan transferler çok yanlıştı. Düşüşte ne kadar takım varsa, onlarda ne kadar düşüşte oyuncu varsa alındı , gökhan töre , fofana, bifuma, ufuk ceylan, robin yalçın, v.b. birde karim hafez açıkta oynar bekte oynarsa defansı biraz zayif. Evet enaz sen suçlusun ama seninde çok hatalarin bence hocam . Artık konuşmanında bir faydası yok. Cok açıklama yapıp tepkileri üzerine çekme. Başarıliyken alkışlanan yönetimin ve sizin istifa zamanıniz , yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (3 yıl önce)
    Bu futbolcularda ve teknik ekipte hiç gururda yok Bunlar ailelerinin eş,dost,akrabanın sokakta insanlrın yüzüne nasıl vakabiliyorlar anlamıyorum ya başarısızlık,başarısızlık nediye etraflarda geziniyorsunuz ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Agama bir matematikçi lazım bakalım agamiz haftaya ne diyecek belkide puan cetvelini tersten okuyup ya şampiyon olduğumuzu yada şampiyonlar ligine gittigimizi söyleyecek hoca çık bu kulüp niye neden niçin düştü konuş ve ayrıl hiç olmazsa Türk futboluna bir iyilik yaparak bu âleme veda et sanada yakışan budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Rize evinde defans yaparak sizi tuzağa düşürdü biz ilk golü atsak Rize atağa döner bizi yine yenerdi hocam Rize'nin Kayseri maçını hiç seyretmedinizmi seyretseniz önlem alır iyi bir taktikle oynardiniz kısacası Mehmet Ali hoca kurduğu tuzağa bizi düşürdü.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Hatay mehmet altıparmak ile anlaşmamış. Malatya hemen elini tutup bu hocayı kaçırmasın. her sene bir takımı süper lige çıkarıyor. tff 1. ligin en iyi hocası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (3 yıl önce)
    Hikmet hocam sen nedesin, bir hafta daha malatyanın gezilecek yerleri varsa gez çünkü sen malatyalıyı saf gördün matematiksel hesaplar varmış, valla ben matematik hocasıyım böyle bir hesap yok. O onu yenerse biz onu yenersek diyerek taraftarın aklıyla alay etme. Değişik memleketlerde hocalık yaptım bazı sivri çocuklar çıkıyordu soruyordum yavrum sen nerelisin aldığım cevap hemşerimiz olduğu idi. Bu memleketin evladının ne kadar zeki ve işini bilen insanlar olduğunu birileri size anlatamamış, yıllar önce Malatya da bir Ankaragücü maçı vardı bilet kuyruğuna girmiştik orada 3 çocuk gözüme ilişti. Bu çocuklar da maça gireceklerdi. Elleri yağ pas içinde hafta sonuna kadar sanayide çalışmış harçlıklarını biriktirmiş o çocuklar nasıl bir neşe nasıl bir sevinç anlatamam adeta şairin su dizeleri aklıma geldi Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik bin atlı dev bir orduyu yendi Siz hocam işte o çocukların neşesini elinden aldınız yanlış karar veren hakemler o çocukların neşesini çaldı emre Belözoğlu kafası yarılmış gibi yapıp Gökhan Töreyi attırıp o çocukların neşesini elinden aldı yanlış transfer yapan başkan ve ruh kalmamış topçular o çocukların neşesini çaldılar son olarak şunu söylemek istiyorum ki bu takım Başakşehir değil il içinde ve dışında milyonlarca kalbi bu takım için çarpan milyonlarca insan var elinize sağlık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Kardeşim Hikmet karaman zorla mı geldi?Kemal özdeş gibi birinden sonra hikmet karamanı kurtarıcı olarak getirmek bu takıma ihanetin ta kendisidir.Adı geçtiğinde yapmayın bu adamın ne başarısı var diye yazdık.Bakın Sayın hoca milletin aklıyla alay ediyor.Ancak bazı bedavacı ve yalaka takımı bu eleştirileri Kamuoyuna malatyaspor düşmanları olarak lanse ettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami y. (3 yıl önce)
    Matematikten önce 1) Psikoloji 2) felsefe 3)kimya 4 ) fizik ten sınıfta kalmış takım ancak tff + mhk + kulüpler birliği ortak kararı ve reis onay verirse kurul kararı ile düşme yok . Maddesine göre bulunduğu sınıfa devam eder. 23.7.2o2o de açıklanacağı duyumları var.Bu durumda AB.kriterlerine göre liglerin düzenlenmesi FİFA nın programı dahilinde var.Avrupada birçok ligler geçiş yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ağam bizimle alaymi ediyorsun bugün bu haberi okudum elaziga gittim akıl saglimi kontrol ettirdim sorun yok dediler onlara guvenemedim akşam bakirkoye gidiyorum bakalım orası ne diyecek hoca konuştukça batiyorsun konuşma ve istifa et tazminat filan düşünme diyorum adamların hızlı forvetleri var sen saldiriyorsun arkada açıklar veriyorsun defansın kalecin evlere şenlik ilk yarı skoru beraberlikte tutup rizeyi yorup gardini kırıp son 20 dakikada yuklenecektin fener maçında 5 dakika 18 içinde defans yaptın hocam kusura bakma dönemin bitmiştir sizden iyi TV yorumcusu olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Matematiksel olarak Kayserispor'un da şansı devam ediyor sevgili hocam, Denizli'nin de.Yıllardır futbolu takip eden bir futbolsever olarak hangi takımların düşeceği hususunda sana bi tahminde bulunayım istersen hocam. Ankaragücünden sonra diğer düşecek iki takim KAYSERİSPOR ve TEZE MALATYASPOR. Sende Hatayspor ile görüşmelere başlasan iyi edersin. Sonuçta küme düşen kulüp sen ve ekibin değilsin. Nerde olsa orda iş bulursun sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDURRAHMAN (3 yıl önce)
    guilherme jahovic aleksici sat sergeni gönder yerine kemal özdeş i direktör 40 yasındaki umudu golcü kurtarıcı diye al sonrası hikmet karaman gibi fırsatçı hocayı getir sonra üzülmeye gerek bile yok kendine acımayana başkası acımaz
    0
    0
    Yanıtla
  • canani (3 yıl önce)
    Dalga geçmeyi bırak Hikmet bey halen matematiksel diyorsun.Rizeye borcunu ödedin,Umut Bulut ile birlikte Kayseriye vefa bocunu ödedin.Halen umut var diyorsun.İnşallah daha hiçbir kulüp çalıştırmasın.Zaten gelişin yanlıştı.İlk geldiğinde liğlerin başlamasına az süre kala memleketi bırakıp gittin.Yöneticilerde aldı geldiler.Bu maça çıkmadan sende istifa et be arkadaşl
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    Adam resmen bizle son 10 hafta dalga gecti cikmis baska takimlardan medet umuyor. yok korona dedi yok bilmem ne. iyi gezdi tozdu takimi da alt lige dusurup gidecek. bu gibi adamlarin teknik direktorluk belgelerinin alinmasi lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    adil başkan açıklama yapmamış mı. söze başlamamış mı biz takımı nerelerden aldık diye kaç senede bu hale getirdik diye. sezon başı dediler aman Malatya dikkat! avrupa maçına çıkan anadolu klüpleri kümeye düşüyor diye. baştan söylediler niye dinlemediniz? yazık ettiniz ama ruhsuz topçularla anca bu kadar...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    Rize'de üç yerine 2-0 yenilseydi veya 1 gol atılsaydı belki amma sen bu hesabı yapacak kapasitede hoca değilsin adamlar avantaj için üç lazım üç atılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Burada haftalardır bize Malatyanın fikstür avantajından bahsedip hesap yapanlar bize hep cevap yazdılar.Kadrosu yetersiz,Alternatifi olmuyan,kötü yönetilen daha önemlisi bir iki oyuncusu dışında OYNAMIYAN bir takım için haftalardır yazdık.Bizim için FİKSTÜR avantajı diye bir avantaj yok dedik.Ama inandıramadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (3 yıl önce)
    Takımın düştüğünü biri kağıda yazıp hocaya verebilir mi? Farkında değil hala olaydan..
    0
    0
    Yanıtla
  • C.G (3 yıl önce)
    Agam bizimle eglenir... Koca bir sehrin takimi tum Malatyalilarin ortak degeri goz gore gore kumeye düştü soyleyecek soz bulamiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Adil Gevrek ve yönetimi takımı dağıttı ne kadar adam varsa sattı düşüşün baş mimarı olarak Malatya tarihine adını yazdırdı.Adil kadar bu takımın düşmesini seyreden ve koşulsuz destek verenler de en az Adil kadar suçludur.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevket (3 yıl önce)
    Allah askına bu ruhsuzları gönderin altyapı oyuncuları ve hocalarıyla çıkın bunlara tahammülümüz kalmadı yeter terkedin bu şehri
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Takımın seviyesi ortadayken halen utanmadan sıkılmadan matematikten bahseden futbol yoksunu sözde hocalara bel bağlayınca sonuç böyle hüsran oluyor.umut buluta 81 dk tahammül eden,çıkardığı ilk onbir evlere şenlik,kenarda seyirci gibi seyredip oyuna müdahelede saç baş yolduran bu kişi derhal şehri terketmeli son maça Ali ravcıyla çıkmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İkinci yarıya sadece 8 puan toplarsan düşmeyide hak edersin. Bence bu takımın Süper Ligde işe filan yok. Sergen Hoca gönderince dedim zaten geçmiş olsun diye. Geçmiş olsun Malatyam....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hala Ali ravci diyorsun ya, yetmedi mi, bu saatten sonra Mourinho gelse farketmez, Allah'tan Malatyaspor'un isim hakkını alamamislar, aile şirketi olarak yönetilir, kulübün parası ganimet görülünce sonuç bu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Dalga geçme hoca valizi topla git Ayrıca Malatyaspor formasına layık olmayan kim varsa Terkedin Malatya’yı yazıklar olsun hepinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Hangi matematikmiş bu ya. Bilmediğimiz yeni bir matematik mi var. Ah ah Kemal özdeş gibi senin gibi adamları hoca diye takımın başına koyuyorlar ya çok yazık. Taktiğin yok... oyunu okuma kabiliyetin yok ... Topçulara laf geçiremezsin... Ne işe yararsın be adam... Tek bildiğin fatih terim takliti yapmak... İyi tiyatrocusun... Sen yanlış sahalarda boy gösteriyorsun sayın hikmet hocam... Adil gevrek için bir şey söylemek istemiyorum... Sözcükleri kirletmeye gerek yok... Ali ravcı sana da bir sözüm var. Sen Malatyalı olamazsın Malatyalı olmak öyle her babayiğidin harcı değil. Sen bildiğin Malatya değimi ile hasütsün...hasüt adamda hiçbir zaman iflah olmadı olmazda.Anladın sen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    hepiniz istifa edin gidin burdan malatyamizi mah ettiniz yediginiz ekmek haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (3 yıl önce)
    Yok mu bir Aydınspor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ariva (3 yıl önce)
    Zaten şansa çıkmıştık 1.lige şimdi hakettigimiz yere gidiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAfer (3 yıl önce)
    Hikmet Karaman'ı teknik direktör yaparsan olacağı bu olur, Adam sadece konuşuyor, birde Fatih Terimi taklit ediyor, ama helal olsun bir senede iki takımı küme düşürdü Kayseri'yi düşürdü Malatya yı düşürdü kimin referansı ile süper ligde çalışıyor anlamadım, kirli bir lig, kirletilmiş hakemler köküne kadar siyasete bulaşmış spor sonuç içerde ahkam kesenler dışarda arkayı beşliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adil gevrek seni allaha havale ediyorum bir şehrin kaderiyle oynadın en büyük tutkumuzu elimizden sende iflah olma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık hasan bey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hangi takimi kurtardi hikmet hoca ?? Kurbanlara yenisini ekledi ne Taktik ne bir sey bos laf Hep Olsa olsa ancak ? yorumcu olur Aldigi takimda Disziplin yok mücadele yok Tutanin ve atanin Yoksa düsersin Bu takim ptt de bile tutunamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Şimdi Ahmet çakır'ın kıymetini anlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet sözün bittiği noktadayız Evet Ahmet Başkanın vezir ettiği takımı ne yazık ki Selehattin başkan bir yılda rezil etti yada rezil edilmesine göz yumdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Yav bırak hocam t.dirrktorlugu sana göre değil bu iş geldin geleli bı kadro cikaramadin 3 0 yeniksin donaldi alın geldin geleli kadroyu kuramadin korkak oynattin seneye gör hangi küme düşme bölgesindeki takimi yakacan yav bı tane altyapıdan oyuncu cikmazmj al sana farnol adam formsuz al alt yapıdan bı kaleci adam bari ruhuyla oynar Malatyalı olur verdiniz Malatya'nın çocuklarını bayramsalara Elazığ belediye sporlara aha küme düştük ne futbolcu kazanimiz var bu kadroyla birinci ligde de düşer inşallah Malatyaspor gibi olmayız haftayada dersin hala sansimjz var uyan hocam uyan elinize sağlık duştük
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Enterasan birşey varsa 10 lig maçında 8 puan toplayan hocam.Bunlardan 6 tanesi iç saha da. Yine enterasan birşey var neden istifa etmediğin hocam. Adil Başkan gidene kadar Malatya maçlarını takip etmeyeceğim.Bizim elimizden bu kadar geliyor. Ali ravcı ile devam edilse ne değisırdi soruyorum??
    0
    0
    Yanıtla
  • Kabahatli hoca oldu degil mi, adilin kiramadigi adamların takımı, dün gece şike yaptı, yattı Konya'ya, kiyakciligin sonu ayakciliktir adil efendi,
    0
    0
    Yanıtla
  • yine düşerdik o adamları getiren o değil mi adil başkan gidince oda gitsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırayt (3 yıl önce)
    İçiniz rahat mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Düşmemizin çok sebepleri var bazılarını sıralayayım: bazıları fenere ve ali koç'a yaranmak için depremden sonra yaptığı maç açıklamasıyla federasyon ve trabzon'la ters düştü. federasyon ve trabzon o saatten sonra bize oynamaya başladı hatta trabzon gillerme'yi bu açıklamadan sonra ihtiyacı olmamasına rağmen inadına aldı. bu bir. ikincisi yine bazıları elindeki iyi hoca ve futbolcuları para için satıp yerlerine beleş diye çöpleri aldı, üçüncüsü geçen sene küme düşen erzurum'u burada ve orada yendik. Bursa'ya son maçta burada yenildik, o zaman dedim ki inşAllah seneye bu ahla biz düşmeyiz. erzurum'u yeniyorsan bursa'yı da yeneceksin. erzurum'un ahını aldık ve düştük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz neden hala Erzurum falan diyorsunuz anlayamadım yahu Bursa'ya yenildik de Bursa da düştü biz Bursa'ya yenilip de Erzurum bizim yüzümüzden düşseydi dediğiniz doğruydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesele düşüp düşmemek değil mesele etik meselesi yani küme düşmemesi mücadelesi veren takımlardan birini yenip diğerine kendi sahanda yenilirsen şaibe altında kalırsın ve düşman toplarsın. bursa maçı yüzünden bizim yüzümüzden az kalsın Göztepe düşüyordu. kazandı da ligde kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Ne çok tahminler var aman allah'ım yok denizli ankaragücü'ne yenilirmiş,yok o olurmuş,yok bu olurmuş değerli hemşerilerim ve kardeşlerim ve büyüklerim yeni malatyaspor küme düşmüştür nokta !! Var diyen var,Hikmet karaman diyen var,Hatta korakrım bu işi feto'ya da bağlayan olur burada ama tek sorumlu var o'nu da biliyoruz ADİL GEVREK !!! Muhtemelen çıktığımız sene bunları yaşayacaktık ama işte erol hoca bereket bu aciz başkan'a direnerek ve üstün taktik anlayışıyla rakiplerini geride bırakarak başarı sağladı.İkinci senesinde ise yine erol hoca'nın üstün gayretleriyle bu takım uefa'nın yolunu tuttu.Bakın hiç Adil Gevreği söylemiyorum buralar da çünkü hep bir şekilde 2 sezon erol hoca'ya mani oldu.Transferde Akıl dışı uygulamalar Tamam satıyorsun ama almıyorsun yani gidenin yeri dolmadığı bir 3 sezon sonunda takım artık dün yüzde 99 küme düştü.Hep dedim,bakın geriye doğru 3 yıl'a bakın bu sitede benim yorumlarıma özellikle tarnsfer dönemlerinde hep yazdım ve nacizane belirttim.Hatta dün bir yorumda da belirttim sayın editör yayınlamadı ( gözden kaçmış olabilir ) belediye'siyle,milletvekillleri ile ve spor kulüpleri ile bu kadar kötü yönetilen bir şehirde bu takımın bu saatt'ten sonra ligde kalması haksızlık olurdu !! Bakın konya'ya,hatta bakın kayseri'ye ve diğerlerine .! Bir sözümde tff'yi ve mhk'yı suçlayan arkadaşlara evet hakemler hata yapıyor ziyadesi ile hata yapıyorlar ama kardeşim var'da oturan hakem'mi dedi sana git jahoviçi gönder,çöp'ten ibaret kjartanson'u al diye ? Ne bileyim yada ortada düdük .çalıp,yanda bayrak kaldıran hakem mi dedi sadık'ı fenere gönder yerine müzmin sakat ( eminim malatyada ki tarihe geçen yatışını gördükten sonra tüm kulüplerin şiddetle uzak duracağı ) yiğithan'ı al diye ? Çok konuşulacak şeyler var ama işte sözünde bir tarafta bittiği yerdeyiz.Tüm malatya'ya geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (3 yıl önce)
    sen nasıl bır adamısın haddini bil malatyalıların aklıyla alay etme erkan basında ben aglarken hadebe bır posısyonda agzı kulaklarına varırcasına guluyordu anlayacagınız olan taraftara oldu adam gibi tarafsız konusmak gerekirsede malatya spor dusmeyı fazlasıyla haketti
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (3 yıl önce)
    Ali ravcı bu takımın bu hale gelmesinin sebebi sensin . İstemedin hiçbir hocayı . Kendin ön planda olasın diye sürekli teknik heyet değiştirttin . Takım karman çorman oldu . Şimdi başkanınla birlikte birdaha gelmezsiniz bu şehire umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Bu takım geçen sene lig üçüncüsüyken 8 bin kişiye oynuyordu... Tamamen duygularımızla hareket ediyoruz... BTCTURK Yeni Malatyaspor Süper Lig’i hakeden bir takım değil. Samsun, Kocaeli, Sakarya..vs adamlar 2. 3. Ligde 25 30 bin taraftara oynuyor. Şimdi bunlar olmasın da sahipsiz, taraftarsız Malatya mı Süper Lig’de olsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru tespit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle hak etmedik kalmayı. Malatyalılar ne zaman kıymetini anlarlarss o zaman hak ederler burda maç izlemeyi ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    Ev yandiysa, Malatya'da çapsız, ongorusuz, gudubet tiplerden kurtuldu ya! Adamlar gozgore göre, kulübün sırtında saltanat sürdüler, birileri ya müşterek fail olup, yahut yardım eden olarak suçluları koruma kollama durumuna düştüler,
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Hoca.hangi.matamatikten.soz.ediyorsun.malatya. 3.puan.alsa.rize.fener.maci.berabere.bittecek. Malatyaya.gule.gule.diyecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (3 yıl önce)
    Yazık çok yazık süper lige çıkmak kolaymı ahh yöneticiler işi bilmezler 3 kuruş cebinize para girsin diye güzelim takımı satıp savurdunuz gidersiniz o paralarla güzel yerler alırsınız borsaya yatırırsınız mutlu olursunuz haram zıkkım olsun yazıklar olsun sebep olanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah (3 yıl önce)
    Burak Çakır ali ravcı Malatya terk edin Sergen hocayı nasıl yediniz adamı antırama bile çıkartmadınız ne oldu evdeki hesap çarşıya uymadı hele ali ravcı takımın küme düşmesinde en büyük etken hep başkanı yanlış yönlendirme yaptı adam tam beş hoca yedi bir türlü kendisi gitmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Tüm samimiyetimle buraya yazıyorum. İlk yarıdaki Rize maçını izledikten sonra bu sene bu takımın 15.liğine razıyım diye. Takımda oyuncuların transferleri gelenler gidenler yönetimin hatası resmen yazık oldu. İlk yarı Lig 8.liğinden kümeye düş. Oysa düşecek takımlar göztepeydi, antalyaydı, kasımpaşaydı, konyaydı. Ne hikmetse hepsi kurtuldu hiç hesapta olmayan malatyamız ligden düşüyor. Artık Erzurum gibi yeniden süper lige çıkma fırsatı buluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hocam lütfen artık istifa ediniz tff 1. Ligde yönetimi bu futbolcuları ve sizi istemiyoruz. A dan z ye değişim şarttır. Artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • gecegözlüm (3 yıl önce)
    arkadaşlar kimse kimseye kızmasın ve küfür etmesin yapacak bişey yok tek kelime adil gevrek yaptı bu takımı bu hale getiren ilk yarı 24 puanlı takım düşme ihtimali yoktur. ama adil efendi başardı şimdi bu kendi kendine şu planı yapıyor erol hocayı arar aman son maçını al borcunu öde malatyaya sonra uefaya gideceksin ne yap ne et erol al maçı der sonra ali koçu arar ali bey bak bizim durum kritik rizeyi yen ki ligde kalalım senden üç dört oyuncu alırım yeri gerekirse satmaya alıştım önemli oyuncu sana veririm der. angaragücünün başkanını da arar ve derki sen düştün bari bizi yakma çocuklara söyle asılsınlar maça ama adil bişeyi unutur. ( DÜŞTÜK ) bir tekme de bunlar vurur ligi bitirir istifa edersin bu tablonun aynısı efsane malatyaspora yapıldı fener o sene denizli ile oynadı ve maçı verdi bizde antepde can çekiştik ve düştük o denizli bu senede aynı tabloda kusura bakmayın ama denizli ligde kaldı rizede fener sayesinde kurtuldu malatya kayseri angaragücü elveda derler. daha hikmet hocada matematiği fiziği kimyayı biyolojiden bahsediyor. hoca eşyanı topla başka küme düşereceğin takım ara kendine oyuncularda bir an önce şehri terk edin derim
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    Birileri keselerini, birileri kasalarını doldurdu, çaplarına göre, olan Malatya'ya ve cefakar taraftarlarına oldu,
    0
    0
    Yanıtla
  • Erzurum 25 (3 yıl önce)
    Malatyada gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Bir takım düşmek için ancak bu kadar çaba gösterebilir... Sağolun yönetim, teknik heyet ve futbolcular şehrin duygularıyla güzel oynadınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Hikmet hoca geldiğin günden beri hep şansımız var diyorsun.su durumda da.malatya la dalga geciyor sun.ya bugün küme düştün.halen var sayimlarla hayal kuruyor Sun.hoca sana lafım yok.senin mayisini ödeyen başkan,a.hellal sana başkan.umarim satigin topcularla zararını çıkarmıştır sin.senin mesur kelimen.etik,etik değil.kendinizi kândrin ama insanlarla dalga geçmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (3 yıl önce)
    Fareli köyün kavalcısı ancak kendini kandır süper hiko eline sağlık yönetimle birlikte hedefinize yaklaştınız başardınız Allaha havale ediyorum sizi haram zıkkım olsun aldığınız paralar çıksın inşallah hepinizden o futbolcu müsveddeleride dahil
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    konuşturma beni şimdi.Senin fiziğin ne ki matematiğinde o olsun.Bir maçın sonunda da futbolcularına bağır çağır değilmi.Sende hata yok,yönetimde hata yok,hele hele topçu denilen ruhsuzlarda yok.Tüm hata takıma gönül vermiş koca bir şehirde o zaman.Ünal gibi istifa et de Antep maçını bari alsınlar.Sen bunlara ne anlatıyon,ne öğretiyon çok merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    O zaman son hafta matematik kursuna gidelim
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (3 yıl önce)
    Kendin inaniyormusun bu soylediklerine.... Haftalardır takım aksıyor çare bulamadın her hafta aynı 11 i sahaya sürdün olmadığını gördüğün halde degisiklige gitmedin düşen takımda seninde payın var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Pes doğrusu.Küme düşmesi bugün kesinleşen Ankaragücü,deplasmanda Denizliyi yenecek öylemi?Hikmet hoca,gerçekten Bu millet bu kadar saf mı görünüyor size?Bu yorumu bu haftayı eşyalarınızı toparlayıp.Hesapları kapatıp gitme planlarınız için yaptığınızı biliyoruz. Ben sana bir şey söylüyeyim mi hocam.Inanın Küme düşmüş Ankaragücü deplasmanda denizliyi yense bile biz burada antebi yenemeyiz.Neyse milleti bir hafta daha tatlı tatlı uyuttuğunuzu zannedin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Sebep olanlara yazıklar olsun.Son üç haftanın maçları iyi incelesin.Şampiyon adayları ikinciliğe gidenler neler yaptılar bir inceleyin bakalım.Son iki haftaya kadar gol atamayan takım şampiyon adaylarını yenmesi ilginç değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • ATuKa (3 yıl önce)
    Söyler misin ? Acquah nerede? Sakat mı? Cezalı mı? Futbolcular birer birer kaçıyor, takımda kalmıyorlar, çünkü güvenleri yok. Bir kurumda güven olmassa başarıda olmaz. Futbolcuların bir yere ait olma, bağlılık duygusu kalmamış. Sen ne diyorsun hoca bu takım zaten bitik, neyin matematiğini yapıyorsun. Su takımın halıne bak, deveye sormuşlar niye boynun eğri, o da cevap vermiş; nerem düzgün ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • BA Berlin (3 yıl önce)
    Tekrar yaziyorum bu Teknik Adam Berlin de maclara Simit satari Jupp Derwale tercümanlik yaparak Spor Camia Sina takild bu mu güzel Malatya mizi kurtarcak, bunun sorumlusu yönetim , yanlis yönetim böyle takim yönetilmez bizde hic Futbol yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Ertuğrul Sağlam. Sergen Yalçın. Kemal özdeş.hikmet efendi. Türk hocalar futbol dan anlıyoruz demesinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (3 yıl önce)
    Bunlara nasıl milyon dolarlar veriyorlar, adam hesap yapmayı bilmiyor ama alacakları paraları iyi hesaplarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Matematikçi (3 yıl önce)
    Asgari ücretle çalışanlar 2400 lirayla geçinip üstüne bide nasıl para arttırabilir hocam matematiksel olarak bizi bi aydınlat..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoģan (3 yıl önce)
    Matematiksel sans mi? Sende utanma yokmu böyle seyler söylüyorsun? Mücadele ederek kaybetmek var birde. ruhsuz ve mücadelesiz kaybetmek var. Iste bizim takimda mücadele etmeden kaybediyor. Konyaspor u örnek alin. Mücadele öyle edilir. Yaziklar olsun senin gibi teknik direktöre ve topa kosanlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat öztop (3 yıl önce)
    Arkadaşlar sezon başlarken sergen Yalçın ile başlamanız zaten takımın kümeye düşeceği kesindi yolladınız gidip Kemal özdeş getirdiniz küsmeye göndermek için yetmedi hayatını fatih terimi taklit etmekle kurgulanan hikmet Kahraman getiriniz buda kümeye götürmeyi garanti altına aldınız sergen ne zaman bir takımı bütün sezon çsliştımiş
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (3 yıl önce)
    düştük hoca düştük, hangi matematikten bahsediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ATuKa (3 yıl önce)
    Bu adamın aklı tutulmuş. Allah akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Yav he he
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bari yalan söylemeyin yeter artık sen başkan ve yönetici ler dahil hepinize sözüm küme düştük kıvırmayın doğru hesap verin yalanlara karnımız tok artık temiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (3 yıl önce)
    Ne matematiği hala milleti ne kandırıyorsunuz önce şu umut bulutta ne buluyorsunuzda her maç 11 de başlıyor onu açıkla inşallah seneye sende yönetimle gidersin de bizde rahat ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cjb4444 (3 yıl önce)
    Ne matematiği hala milleti ne kandırıyorsunuz önce şu umut bulutta ne buluyorsunuzda her maç 11 de başlıyor onu açıkla inşallah seneye sende yönetimle gidersin de bizde rahat ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Burak Çakır‘ın devre arasındaki ropörtajda söylediği söz ikinci yarı boyunca hiç gözümün önünden gitmedi. “Şampiyon olacak değiliz, küme de düşecek değiliz, ondan dolayı transfer yapmayacağız.”
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes futboldan anlıyor okan kardeşim malesef yanlış hesap bagdattan döndü olan bizim gibi gönül veren taraftara oldu
    0
    0
    Yanıtla