SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Temizlik İşçisi Daha Akademisyen Yapılmış!

0
Güncellendi - 2022-01-19 15:55:03
Bir Temizlik İşçisi Daha Akademisyen Yapılmış!
A- A+ PAYLAŞ

MTÜ'DE 'AKADEMİSYENLİĞİN YOLU TEMİZLİK İŞÇİLİĞİNDEN GEÇİYOR'.. Aysun Bay Karabulut’un rektörü olduğu Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde, bir temizlik işçisi daha, ‘akademisyen’ yapıldığı ortaya çıktı.

Yerel Busabah Gazetesi'nde "Akademisyenliğin yolu temizlik işçiliğinden geçiyor" başlığıyla yayınlanan haberde, geçtiğimiz aylarda Turgut Özal Üniversitesi’ne temizlik işçisi olarak alınan Ezgi B.'nin üniversitenin kendisinin ürettiği sertifikalarla öğretim görevlisi yapılmasından sonra yine temizlik elemanı olarak üniversiteye alınan bir kişinin daha öğretim görevlisi yapıldığı bilgisi yer aldı.

Haberde, "Üniversitenin temizlik işçisi kadrosunda 3 yıldır görev yapan Yılmaz S. Akçadağ Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Programı Atçılık ve Antrenörlüğü bölümüne Öğretim Görevlisi oldu. Skandalların bitmek bilmediği Turgut Özal Üniversitesi geçtiğimiz aylarda yine aynı konuyla gündeme gelmişti. Hakkındaki iddialara sessiz kalan rektör Karabulut’un ‘Torpille akademisyen yapıyor’ iddialarını güçlendiren bu gelişmelere ne cevap vereceği ise merak konusu" ifadelerine yer verildi.

Busabah Gazetesi'nin haberi şöyle:

"Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un rektörü olduğu Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde, bir temizlik işçisi daha, ‘akademisyen’liğe yükseltildi.

Geçtiğimiz aylarda, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne temizlik işçisi olarak alınan Ezgi B. adlı temizlik işçisinin önce memur, ardından, üniversitenin kendisinin ürettiği sertifikalarla öğretim görevlisi yapılmasına ilişkin skandalın kamuoyundaki yankıları devam ederken, Rektör Aysun Bay Karabulut, bu skandalın yankılarına kulaklarını kapatarak, yine temizlik elemanı olarak üniversiteye alınan bir kişiyi daha öğretim görevlisi yaptı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, şimdi de üniversitede yaklaşık 3 yıldan beri temizlik elemanı olarak istidam edilen personelin bir hafta önce Akçadağ Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Programı Atçılık ve Antrenörlüğü Öğretim Görevlisi olarak atanmasıyla gündeme geldi.

3 YILLIK TEMİZLİK ELEMANI ARTIK ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne sürekli işçi kadrosuna 15 Ekim 2019 tarihinde 4/D statüsünde “Temizlik işçisi” olarak istihdam edilen Yılmaz S. adlı temizlik personeli, üniversitenin Aralık 2021 tarihinde yayımladığı akademik kadro ilanı sonucunda öğretim görevlisi yapıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan ilanda “Akçadağ Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Programı Atçılık ve Antrenörlüğü Öğretim Görevlisi” kadrosuna, üniversitede 3 yıldan beri “Sürekli Temizlik İşçisi” olarak çalışan Yılmaz S.’nin, alındığı ilan edildi.

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE BU İLK DEĞİL

Üniversite de Ezgi B. isimli personel, 2019 yılında İŞKUR’un Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 6 aylık süreli beden işçisi (temizlik işi için) olarak 1 Aralık 2018 tarihinde işe alındı. Daha sonra Malatya Turgut Özal Üniversitesinin sürekli işçi kadrosuna 4/D statüsünde “Temizlik işçisi” olarak alındı ve 23 Ağustos 2019 tarihinde resmi girişi yapıldı. Ezgi B. “ön lisans (iki yıllık yüksek okul) mezunu” olarak Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yayınlamış olduğu “4/B-Sözleşmeli Personel (Memur) Alım İlanı”ndaki 2 numaralı “Büro Personeli” özelliklerini taşıyan tek kişi olarak “sözleşmeli memur” oldu ve 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren memur olarak görev yapmaya başladı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin Resmi Gazete’nin 23 Ekim 2021 tarihli sayısında yayımlanan “Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Uzmanı” anabilim dalına 4. derecedeki “Öğretim Görevlisi” için istenen şartları taşıyabilen tek aday olan Ezgi B. 19 Kasım 2021 günü yapılan sınavda, başarılı ilan edilerek, 2.5 yıllık üniversite kariyerinde temizlik işçiliğinden memurluğa, memurluktan sonrada öğretim görevliliğine atanmıştı."

malatyahaber.com

İlgili Haber

[embed]https://malatyahaber.com/haber/o-formalite-de-halloldu-is-tamam/[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

59 yorum yapılmış

  • Kulağımızın arkası (2 yıl önce)
    Liyakat had safhada Bizim çocuklarımız 90-100 puan alsa bile kıymeti yok. Oy zamanı kıymeti var ama. O sandık gelecek elbet...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    bide beğenmezler ben temizlik işçisi mi olacam derler. bakın bakın görün işte iş beğenmemezlik yapmayın. adamı temizlik işçiliğinden öğretim görevlisine yükseltmişler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Süleyman (2 yıl önce)
    Ablası bu haberlere birşey demiyor mu? Kardeşinin bu yaptıklarına göz yuman büyükşehire gelince kim bilir nelere göz yumar ? Bir tane savcı yok mu şu koca ülkede ? Uçurumdan aşağı gidiyoruz biriniz “dur” diyin Allah aşkına
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ceylin (2 yıl önce)
    Kimse yokmuuuu diye bas bas bağırmak istiyorum. Duyan olur mu acaba? Mum dikmektir artık bu. Allah hakkınızdan gelsin. Bakalım nasıl çıkacak nerden çıkacak bunların acısı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sade vatandaş (2 yıl önce)
    Üniversiteye hoca yapmasalardı bu defa merkez bankasına atarlarlardı ya da Ekonomi Bakanlığına . Ne de olsa en kolay oralara atama yapabiliyorlar. Ben de gideyim de bugün için işime yaramayacak bir kaç tane sertifika alayım belli mi olur yarın belki beni de hoca yaparlar!!! Eğitimi öğretimi de bitirdiniz!!!O kadar atama bekleyen gerçek eğitimcilerin hakkı size HARAM OLSUN!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    dur diyen yok mu arkadaş bu kadar mı çivisi çıkmış ülkenin hiç mi müdahale edecek kimsemiz yok? ayıptır yaa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaybedenadam (2 yıl önce)
    Bu Üniversite nin öğretim üyeliği kadrosuna başvurdum ALES dil puanı ve not ortalamasının değerlendirildiği ön değerlendirme de en yakın rakibime 8 puan yerleşen kişiye 12 puan fark attım. iki dil bilen ileri derecede!, alanımda uluslararası konferanslara katılmış ve bir kitap bölümü yazmışlığım var. Ünlü bir kitabın çevirisini yaptım doktora egitimimi tamamlamak üzereyim. Ve daha sayılması gereken birçok şey... Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladım jüri şaşkınlığını gizleyemedi orda anlamıştım.... Mülakat açıklandı 4. Sıradaki 12 puan fark attığım kişi yerleşti ve sadece üniversite mezunu biri bu kadar. Biraz ufak bir araştırma sonucu bu kişinin çok ciddi bir torpil yaptığı kadronun aslında onun için açıldığını öğrendim.. Bu hayatta insanın canını adaletsizliğe göz göre göre uğramak çok yakıyormuş. Adaletin insanlığı yönetmesi dileğiyle söyleyeceklerim bu kadar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kulağımızın arkası (2 yıl önce)Kaybedenadam isimli kullanıcı yorumuna
    Haram zıkkım olsun kardeşim bazı şeyler ahirete kalmamalı... Talebimiz iktidara gelecekler ilk işi ne kadar cemaat varsa savaş açsın ... İlk seçimde Son 20 yılda yerleşen ne kadar torpilli varsa tespit edip aldıkları tüm paraları geri alsın. Ne kadar cemaatçi tarikatçi dernekçi değnekçi varsa hepsini ünvanlarını memuriyetlerini bitirsin. Bunların yüzünden Ateist olacak herkes
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder yüksel (2 yıl önce)
    İnanmak istemiyorum,liyakatsiz,temizlikçi bir kişi nasıl olurda öğretim görevlisi olarak atanır,30 yıllık kamu görevim var, yönetim organizasyon dalında yüksek lisans mezunuyum, ALES 55 puanım var, ancak benim gibilerin torpili olmadığı için, temizlikçi kişiler tarafından bu kadrolar dolduruluyor, Özal ismindeki üniversitemizin değerini düşürmek ten başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    yok daha neler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir bilseniz daha neler var neler. Burası filmistan üniversitesi. Kanunsuz topraklar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    o kadar işsiz genç var neden se temizlikçiler öğretim görevlisi oluyor bunlar ales te kaç puan aldılar açıklayın tabi sınava girmişseler küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum editör yayınlamaz belki beleşten rektör oldun maşaallah saltanat sürüyor hanım efendi ve kocası bu salatanat bitecek birgün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Üniversitenin amacı belli oldu. Anlaşılıyor ki Turgut Özal Üniversitesi ülkemize üniversiteli temizlikçiler yetiştirecek. Bu açığı kapatacak. Helal olsun vekillere Malatya ya büyük bir hizmet verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    bir de Malatya Haberin rektör ve kocasına ilişkin haberlerindeki bir şey dikkatimi çekiyor. Rektörün adının başına Prof. Dr., kocasının adının başına Doç. Dr. yazmıyorlar. Acaba neden, yaptıklarını görüp duyduktan sonra bendeki ve bir çok insandaki kuşku onlarda da mı var? Ya da bildikleri birşey mi var bu konuda?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Tüm bunlara izin veren, hatta bizzat yapan rektör ve kocası olduğu belirtiliyor. Ben personel alımlarını gördükçe rektör ile bir başka üniversite de doçent yapılan kocasının kariyer evraklarının durumunu ve hangi usullerle işe alındıklarını gerçekten çok merak etmeye başladım. Bana göre bunlarda incelenmeli. Hakkıyla diploma ve kariyer sahibi olan hiç kimse bunların ellerine MTÜ'yü geçirdikten sonra yaptıklarını yapmazdı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Bu kadar rezaletlerle gündeme gelen MTÜ rektörüne bir de Malatya'da her türlü olaya kulaklarını kapatıp artık kimbilir hangi nedenlerle rektör avukatı kesilen malum gazetecilerin cemiyeti tarafından bu üstün marifetleri nedeniyle, artık ne karşılığında bilinmez, plaket verilmiş. Rektör hanım gelememiş geceye, yerine bir yardımcısını göndermiş. Yardımcısının rektörün geceye katılmaması ile ilgili mazereti beni güldürdü, yine malum rektörümüz sayın cumhurbaşkanımız ile birlikte yalanı.... rektör yardımcı bunu söylerken sayın Cumhurbaşkanı Aydın'da açılış ve parti programında canlı yayındaydı. Görünürde de bu rektör yoktu, anlaşılan rektörün fotoğraflı kandırmacaları yetmedi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M44 (2 yıl önce)
    Önce feto vardı soruları çalıp çalıp kadroya girdiler issiz kaldık...sonra bir ümit adalet geldi dedik daha beter olduk... yaş 37 2 unv mezunuyum bostayiz bunlar yüzünden. Hakkımı helal etmiyorum zehir zıkkım olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sorsan hak hukuk adaleti savunurlar kardesim.orda calisan biri olarak aldiklari bütun elemanlar hep adamlari olan insanlar hatta bir ilan vardi tesisat icin istenen belgeler 45 yasindan kücük olmamak ilkokul mezunu olmak digerleri kabul edilmiyor......? bir adres vermemisler .. adaletin olmadigi yerde adavet başlar adavetin yani haksizligin oldugu yerde zulüm başlar .......
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Bunlar oluyorda hani soruşturma açan kimse yada bi açıklama yapan varmı yok kimin umurunda siz haber yapıyorsunuz ama kimse sizi takmıyor kimi kime şikayet ediyorsunuz bunların yatacak yeri yok Allah büyük elbet bi yerlerinden çıkar bu yaptıkları yazık mahfettiler güzelim ülkemi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (2 yıl önce)
    Sakın olun bunların hepsi Danimarka krallığında oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bek (2 yıl önce)
    Demekki her yerde bakkal üniversiteler bu yüzden açılıyor.temizlik içinde bir bölüm açsınlar.temizlikci diye almazlar bari.direkt olarak öğretim görevlisi olurlar.copcu hamal kapıcı gibi bölümler bekliyoruz.gelecek yıla yetiştirir siniz artık.hem üniversitede büyür.baska üniversitelerde öğretim görevlisi gönderirseniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Durun daha bu fragman.hele ablamız belediye ye aday olsun.film o zaman başlayacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Bu saatten sonra kimse oy vermez .....bunlara ve yandaslarina
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Biz çoluk çocuğumuza bir asgari ücretli iş bulamıyoruz millet neler yapıyor neler vay anam vay. Burnunuzdan fitil fitil gelsin inşallah. Yav ne karşılığında yapıyorlarsa bilsek de biz de versek. Para mı altın mı ney kime nerede veriliyor acaba. Bir de bunu açıklamalar. Yıldık tiksindik valla ya yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • elk (2 yıl önce)
    kişiye özel ünüversite kurulursa kişye özel atamalarda yapılır
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Bence kendisininde araştırılması gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin çiçek (2 yıl önce)
    Aysun ile öznur çalık > TÜRKİYE. Ben bu kadar olayın ve sallantının geçtiği şeylerin neden yalanlanmadığını ve devletin araştırmadığını buna bağlıyorum . Boşuna yazıp durmayın kıllarına dokunamazlar . Biz kendi derdimize yanalım . ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilim (2 yıl önce)
    Sayın Rektör hakkında bu kadar haber yapılıyor Bu ülkenin ilgili hiç bir kurumundan tık yok. Sayın Rektörün kendisinden de yok. Yazık günahtır. Bu ülke bunları haketmiyor. En azından çıkın yalan söylüyorsunuz deyiverin. Sayın Rektöre iftira var deyiverin. Bu kadar uzun süre gündemi işgal ettirmeyin. İnsanların sabrı taşıyor. Birileri çıksın doğruları söylemeye başlasın. Basın görevini yapıyorsa diğer kurumlarda görevlerini yapsınlar. Saygılarımla Güzelim ülkemizin çokkk daha önemli sorunları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • dalyaprak (2 yıl önce)
    Özel kalemi de araştırın. Temizlik işçiliğinden özel kaleme giden sürece tanık olun :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burjuva (2 yıl önce)
    Temizlik işçiliğinden,şöförlükten çiftçilikten akademisyen olmaz diye bir kanun yok..Çalışır,sınavlara girer,bileğinin hakkıyla akademisyen de olur bakan da olur..Yeter ki bileğinin hakkıyla olsun..Siz burda tek taraflı infaz yapıyorsunuz..Bir haksızlık varsa adalet kanun diye bişey var..Gider kendini orda ifade eder,aklanır ya da suçlanır..Buna siz değil kanunlar karar verir..Burda boş boş yorum yapmayın..Olaylara iki tarafı dinleyerek anlayarak karar verin..Suçlamak çok kolay..
    0
    0
    Yanıtla
  • @Burjuva nıcklı arkadaşım 1.si basın her zaman mevcut olan haksızlıkları yanlışları dile getirmekle mükelleftir vatandaşa karşı nitekim Malatyahaber de bu görevini ziyadesi ile yerine getirmektedir ve görüyoruz ki bunu da belgeleri kanıtları ile açıkça sunmaktadır. Nitekim Malatyahaber tarafından yapılan bir hukuki yargılama da olmadığına göre Malatyahaberi sanki burada hukuk mahkemesi görevi görüyormuşçasına addetmeniz son derece yanlış. Ki yazık sizeki bir vatandaş olarak şu haberlerin altına dahi gerçekleri görmenize vesile olanlara teşekkür edeceğinize böyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz ki zaten bu haberlere konu olan kişilere yakın olma olasılığınız çok yüksek :D Bunun dışında temizlikçisi de şoförü de elbette akademisyen olabilir bunda sıkıntı yok sıkıntı akademisyen olabilecek şartlara haiz olan birinin temizlikçi veya şoför olarak çalışamayacağı. Ve bir diğer sıkıntı akademisyen olabilmek için belirli bir lisans programından mezun olup ardından yüksek lisans yapmak , ales ve yds gibi puanlara sahip olmanın gerekliliği. Evet 21 tane bölüm mevcut yüksek lisans istenmeyen fakat burada da mevcut şartların sağlanması yani 2 yıl o alanda çalışmış olmak ve bunun da 2 yıllık sgk dökümü ile belgelenmesi gerek burada da sorgulanan nokta temizlikçilikten akademisyenliğe gecen veya memur olup sadece Anadolu Üniversitesinde açıktan okuduğu bir lisans bölümü ile akademisyen olan kişilerin gerekli şartları sağlayıp sağlamadığıdır. Bu kişiler ne kadar ne derece sağlamıştır acaba sorgulanan da bu . Ha son olarak size tavsiyem suçlamak çok kolay demişsiniz açık bir şekilde şu olan iğrenç ötesi şeylerin savunmasını yapabilecek potansiyelde biri olan sizin için suçlamak kolay olabilir fakat haysiyeti onuru olan insanlar için suçlamak zordur evet .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Lütfen haberi dikkatli okuyun ve ona göre savunun zira komik duruma düşüyorsunuz. Üniversite kadro ilanına bir şart koyuyor ve o şarta göre uyduruk bir sertifika var ona sahip olanlar başvurabilir diyor. O sertifikayı da Üniversitede kendileri hazırlayıp bu personele veriyor. Dolayısıyla başka kimse başvuru bile yapamıyor. Ortada bir yarış olamıyor. Kitabına uydurup atamayı yapıyorlar. Anladınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyhan seven (2 yıl önce)
    Fetö ruhumuza işlemiş neresinden tutarsak elimizde kalıyor yönetimde iktidarda değişse içimizdeki fetöyü atandıktan sonra ne konuşsak boş
    0
    0
    Yanıtla
  • İhanetin affı olmaz (2 yıl önce)
    Sayın Ağbaba herşeyi mecliste gündeme getiriyorsunuz bu konu hakkında niçin sessiz kalıyorsun.Ağbabanında calıktan korktuğu belli.Bunlarınki çıkar siyaseti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    hele bi dersine girin ne anlatıyor aceba cok merak ediyorum..bunları ögretim görevlisi yapıp derse sokuyorlar kitabı acıp okuyorlar okumayıda becerebilirlerse kitaptan..soru sorsa öğrenci cevap veremez ,gidin hazırlanın su konuya gelin anlatın der öğrenciye ders anlattırırlar..yazık bu ülkenin genclerine yazııkkk vallahi vebali büyük billahi büyük ..diger tarafta bulaşık yıkattırmıyolar haberiniz ola rektör hanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Arkadaşlar bu kadar yolsuzluk yapılan bir ünüversite de ses çıkmıyorsa görevde kimse el çektirilmiyorsa kim ne yazarsa yazsın çünkü Aysun bay karabulut un arkasında ablası öznur çalık var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bu yapılan feto den ne fark var bu ülkede sistem oturma dıgı süre maalesef kalifiye li insanlar dışarıda torpil olan vasıfsız lar yer alıyor tıpkı bütün belediye torpil li insanlar tıka basa doldurulması gibi bu düzen ne zaman duracak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Hayretler içinde izliyorum bu üniversiteyi.Bence son 2 sene içerisinde yapılan tüm atamalar alımlar incelenmeli,usüle uygun olmayan durum varsa soruşturma açılıp geriye dönük maaşlar alınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz kayısı şehirli (2 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    İnşallah o günlerde gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin çiçek (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş oraya doğalgaz hiçbir şekilde gelmeyecek . Sen en iyisi oradan taşın battalgazi de oturulmayacağını artık tüm türkiye biliyor . Orduzu da kendi evinde oturacağına git mıhlıdut ta kira da otur bari düzgün şartlar da hayatın sürsün .
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    tamamen tesdaüf
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendilerinin verdiği sertifikayı şart olarak istemeleri de bir tesadüf. Allah sonumuzu hayretsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Bu suçları isleyen kadar goz yumanlarda suçlu. Veli Agbaba, chp, sp, iyi parti il örgütleri bu konuyla neden ortak bir aciklama yapıp Türkiye'de ses getirmiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Zaten hep toplama personel. İnönüde yer edinemeyenler oraya yuvalanmıştı. Şimdi temizlikçiletden hocalığı. Valla bravo! Kimse yokmuuuuuu. Allah rızası için dur diyecek kimse yok muuuuuüuuuu?
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (2 yıl önce)
    Araştırılsın büyük ihtimalle bu temizlikçi arkadaşlar, hiç temizlikte yapmamışlardır. Çok sevildikleri için boş kalmasın diye temizlikçi kadrosu verilmiş, bir masaya oturtmuşlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver sedat (2 yıl önce)
    Armut dibine düşer insan bildiğini değil gördüğünü tatbik eder demekki bunları bu kadroya alanlarda aynı yolu izlemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Bir an önce seçim olmasıni bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esma Erdn (2 yıl önce)
    Burası nasıl bir üniversite nasıl bir kamu kurumu akıl alır gibi değil. Akademisyen olmak öyle kolay mı bu derece basit mi bu insanlar akademisyen olabilecek hiçbir vasıf ve şartlara sahip değilken nasıl bu şekilde akademisyen kadrolarını alenen dağıtabiliyorsunuz ne lisans eğitimleri var adam akıllı ne yüksek lisans ne ales puanı ne yds . yazık günah bunca üniversite okuyan yüksek lisans yapan ales vb. puanlarını alan yüzlerce gence yazık . Bunun dışında hiç mi kimse görmüyor bunları her şey çok açık net bir şekilde ortada. Şu Ömer Akkuş denilen genel sekreterin almış olduğu kademe ilerlemesinin durdurulması cezasının belgesine kadar paylaşılmış bazı yerlerde , kademe ilerleme cezası alan biri kati surette daire başkanı ve üst düzey yöneticiliklere 10 sene boyunca atanması yasak iken bu adamı önce yapı işleri daire başkanlığına sonra ise genel sekreterliğe atamak nasıl bir akıl mantık izahatinin ürünüdür, derhal bu kişinin görevine son verilmelidir. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim her seçimde Malatya halkı bir daha asla AKP ye oy vermeyeceğiz her yerden Öznur Çalık çıkıyor deyip bir diğer seçimde gene %70 oy ile AKP yi brinci yapıyorsunuz bu insanlar Malatya 'nın anasını ağlatmış durumda hala görmüyor musunuz arkadaşlar ALLAH aşkına Artık Malatya'nın geleceğini şu insanlardan kurtarmak bizlerin elinde yazıktır günahtır çocuklarımız için sonsuz üzülüyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu garı Koca ya dur diyecek Bir merci yokmu bu nasıl bir yönetim demekki gırtlağa kadar pisliğe batmislar battı balık yan gider misali oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Suleyman Demir (2 yıl önce)
    Lisansüstü eğitim yapan veya üniversitelerde çalışmak isteyen gençlere tavsiyem; İnönü Üniversitesinde gerek akademisyen gerekse bir idareci olarak çalışmak istiyorsanız, İnönü Üniversitesindeki yöneticilerin çocukları veya yakın akrabalarından birisi olacaksınız. Dışarıdan birisi olarak ilgili üniversitede hiç şansınız yok. Turgut Özal Üniversitesinde çalışmak için ise en aşağıdan yani temizlik elemanı olarak işin mutfağından başlayın. Eş rektörler bir süre sonra nasıl olsa sizi hızla yükseltir. Veya kademe ilerlemenin durdurulması, maaştan kesilme gibi üst seviyede bir disiplin cezanız olsun. Yorumlarımı Ziya Paşa' nın güzel bir beyiti ile noktalamakta fayda var "NE GÜNLERE KALDIK EY GAZİ HÜNKÂR, KATIR MÜHÜRDÂR OLDU, EŞEK DEFTERDÂR"
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (2 yıl önce)
    Bunlar o eş rektör var ya hep onun adamları. Yav istersen okuma yazma bilme. O istedikten sonra herşey olunur. Allah bunları bu memleketi n başından biran önce def etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Gazeteci Burhan Karaduman bu karı kocanın basının kalantorlarını nasıl uyuttuklarını, bunu yaparken nasıl komik durumlara düştüklerini kendi haber sitesinde yazmış. Her gün biraz daha batıyorlar! https://malatyayenises.com/en-son-oltaya-ahmet-hakan-dustu/
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz kayısı şehirli (2 yıl önce)Mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlar ne arkadaş ya valla küçük dilimi yuttum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Babannem olsa şöyle derdi:" Vay Allah belanızı vere, bizim çağalar okuya okuya gözlerinin ağı gitti, utanmaz arsızlar ise kendi ahbap çavuşuna yer etti. Ettiydim buldum diyesiniz töremeyesiceler."
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Sayın Malatya ahalisi, müsadenizle ben yarın Turgut Özal üniversitesine temizlik işçisi olarak başvurmaya gidiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulağımızın arkası (2 yıl önce)Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın var mı yoksa gittiğinle kalırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulağımızın arkası (2 yıl önce)Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Adamın var mı Ne kadar ahlaksız ama bir o kadar alıştığımız kelime değil mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Olmayacak hic bir sey yoktur yeterki dayin olsun lise mezun gulesciden banka yonetim De gorev veriliyorsa temizlik gorevsinde ogretim gorevlisi mudur rektor amir olur bu dayilar kim siyasiler vekiler bakanlar
    0
    0
    Yanıtla