SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Diyarbekir'le oynayacak

0
Güncellendi - 2020-10-31 02:31:42
MYB, Diyarbekir'le oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7.hafta maçında 1 Kasım Pazar günü sahasında Diyarbekirspor’u konuk edecek.

Ligin 6.haftasında fikstüre göre Ofspor ile oynaması gereken karşılaşmanın Trabzon ekibinde görülen kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7.haftada Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor karşılaşması 1 Kasım Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Okan Akbal ile Ozan Bekar yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Ertuğrul Yolcu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 7.hafta karşılaşmalarının programı ve görev yapacak olan hakemler şöyle:

1 Kasım Pazar 

13.00 1877 Alemdağspor-Bucaspor 1928 (Alemdağ Stadyumu): Alper Akarsu

13.00 Artvin Hopaspor-Manisaspor (Hopa İlçe Stadı): Engin Atmaca

13.00 Nevşehir Belediyespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor (Nevşehir Gazi Stadı): Yusuf Alper Abalı

13.00 Kızılcabölükspor-Belediye Derincespor (Kızılcabölük Semt Sahası): Ayberk Demirbaş

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor (Yeşiltepe Spor Kompleksi): Fevzi Erdem Akbaş

13.00 Fatsa Belediyespor-Kemerspor 2003 (Fatsa İlçe Stadı): Batuhan Bayar

13.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Payasspor (Edirne 25 Kasım Stadı): Burak Filik

2 Kasım Pazartesi 

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-Ofspor (karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız