SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Maçı Çarşamba Günü

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 19.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 17 Şubat Çarşamba günü sahasında Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u konuk ediyor. Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Tunç Özdemir yönetecek.

Grup’ta üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir seri yakalayan ve adım adım zirveye yürüyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 19.haftada sahasında Edirne Belediyesi Paş Edirnespor ile karşı karşıya gelecek. Çarşamba günü saat 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Bilecik Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ali Kılıç ile Bursa Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Erdi Abdulmecit Sayar yapacak. Mücadelede, Kocaeli Bölgesi Bölgesel Hakemi Kadir Yılmaz ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 19.hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

12.00 Manisaspor-Payasspor: Erdal Yılmaz

13.00 1877 Alemdağspor-Belediye Derincespor: Alkan Parsak

13.00 Bucaspor 1928-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: Raşit Yorgancılar

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-Fatsa Belediyespor: Semih Kurt

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: Tunç Özdemir

13.00 Kızılcabölükspor-Antalya Kemerspor: Ahmet Turan Timuroğlu

13.00 Nevşehir Belediyespor-Ofspor: Cihan Ölmez

13.00 Artvin Hopaspor-Diyarbekirspor: Celal Bayraklı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız