SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Yüzü Sahasında Gülmüyor

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un yüzü sahasında oynadığı maçlarda gülmedi. Turuncu yeşilliler, iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alırken, hanesine 7 puan yazdırabildi.

3.Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yer aldığı 1.Grup’ta 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet aldı. Hanesine 17 puan yazdıran turuncu yeşilli takım, 7.sırada bulunuyor.

Malatya temsilcisi, şuana kadar topladığı 17 puanın 10’unu deplasmanda, 7’sini ise iç sahada oynadığı karşılaşmalarda aldı. Bu sezon şuana kadar iyi bir deplasman karnesi olan Yeşilyurt Belediyespor, aynı başarıyı sahasında elde edemedi.

Bu sezon şuana kadar sahasında 6 karşılaşmaya çıkan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşadı. Hanesine 7 puan yazdırabilen Malatya ekibi, 6 karşılaşmalarda rakip ağları 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un şuana kadar sahasında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

1.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Payasspor: 1-1

3.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Fatsa Belediyespor: 0-1

5.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Antalya Kemerspor: 3-2

7.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor: 0-1

9.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: 1-0

11.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Bucaspor 1928: 0-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız