SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Örnek Olacak Bir Okul İnşa Ediliyor"

0
Güncellendi - 2021-07-21 13:17:16
A- A+ PAYLAŞ

İŞADAMI MEHMET ALİ AYDINLAR 24 DERSLİKLİ LİSE YAPTIRIYOR.. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Ocak depreminde Battalgazi’deki bazı okulların hasar görmesinin ardından Malatyalı iş adamı Mehmet Ali Aydınlar tarafından ilçeye yaptırılan 24 derslikli “Mehmet Ali Aydınlar Malatya Lisesi” okul inşaat çalışmalarını inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte 2020 yılının Temmuz ayında protokolü imzalanan ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar tarafından Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi’nin ön kısmında yapımına başlanılan 24 derslikli ‘Mehmet Ali Aydınlar Malatya Lisesi’ okul inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Güder, okul inşaatının tamamlanarak hizmete girmesi sonrasında ilçenin modern bir okula daha sahip olacağını kaydetti.

Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile birlikte yapımı devam eden Mehmet Ali Aydınlar Anadolu Lisesi inşaatını inceleme fırsatı bulduk. Ben özellikle Mehmet Ali Aydınlar’a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. 24 Ocak depreminden sonra Malatya’mızda özellikle de Battalgazi bölgemizde birkaç okulumuz yıkılmıştı. Onların yerine ilçemize böyle bir okul kazandırıp, öğrencilerimizin istifadesine sunacağız. Bu güzel okulu Battalgazi’ye kazandıran emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BATTALGAZİ’MİZİN OKUL İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR”

Battalgazi’ye güzel bir okul kazandırıldığının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’miz, yapılan projelerle bölgede yıldızlaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bugün Malatyalı iş adamımız Mehmet Ali Aydınlar’ın bölgemize yaptırdığı okulda incelemeler yaptık. Tabi alt ve üst yapısıyla birçok okula örnek olacak okul inşa ediliyor. Gerek bakanlarımızla gerekse de iş adamlarımızla yaptığımız görüşmeler sonunda bölgemize yeni yatırımlar getirmek için büyük gayretler sarf ediyoruz. Bölgemize yapılacak olan okullarla birlikte Battalgazi’mizin okul ihtiyacı gideriliyor. Battalgazi’mizde gençlik yatırımları kapsamında milyonluk yatırımları kazandırdık. Battalgazi Belediyesi olarak eğitim ve öğretime ayrı bir önem veriyoruz. Battalgazi’miz bir inşaat haline bürünmüş. Battalgazi’miz gerçekten yıldızlaşıyor. Türkiye’nin 2023’e hazırlandığı dönemde bizlerde Battalgazi’mizi 2023’e, 2051’lere, 2070’lere hazırlıyoruz. Daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi inşa etmek için mesai kavramı gözetmeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapımı devam eden bu okumuz, Battalgazi’mize hayırlı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Ben herzaman söylüyorum...İstanbul da malatyali 4 büyük dev var...1- Rönesans holding 2- Çalık holding 3- Acibadem Grubu 4- Tema Holding ( Lcw )... Bunlar malatya ya 1 üniversite yapsa malatya uçar... her biri malatyaspora para vermesin ama bir bankaya 1 milyar ortak para yatırıp 3 yıl sadece faizini malatyaspora verse malatya spor uçar.. sonra ana paralarını geri alsınlar zararlari olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitim önemli ve şart (2 yıl önce)
    Sayın Aydınlar rica ediyorum Malatya merkezde Zafer Mah. Cengiz Topel İlkokulu var. Duvarları çivi tutmuyor,65 yıllık bina dökülüyor. Milli Eğitimde ilgilenen yok, Hayrına bir el at. BELKİ MEVSİM DEĞİŞİR İLKBAHAR OLUR...
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet (2 yıl önce)
    Malatya’nın en eski ve köklü lisesi olan Malatya Lisesinin adını,bu liseye yamamanın ne mantığı var.Malatya lisesinin size ne zararı var.Okuluma dokunma.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sayin hemserim egitim icin saglik icin destekleriniz icin saygilar sevgiler isallah Degerli hemserlerimize ornek olur kurban bayraminizi kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Yeni modern binalar yapılıyor emeği geçenlere teşekkür ederiz,ama özellikle ilk ve ortaokullara okul adına hiç bir ödenek gelmiyor,yapılan o güzel binaların her yıl bakım ve onarımının yapılması gerekiyor ,özellikle kantin vb gelirleri olmayan velilerin okul aile birlikleri ne yardım yapmadığı ilk ve ortaokullarda binalar kısa bir süre sonra tanınmaz hale geliyor ,yetkililerden ricamız liseler,imam hatip ortaokulllari ve özel eğitim okulları ödenek konusunda nasıl bir statüye sahipse ilk ve ortaokullarinda aynı statüye sahip olmasıdır,ilk ve ortaokullardaki yaşanan ekonomik sorunlar hemen yan taraflarında bulunan liselerde imam hatip ortaokullarinda ve özel eğitim okullarında yaşanmamaktadır yani bakanlığımızın parasal sorunu yoktur ,kaynakların adaletsiz dağıtımı mevcuttur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (2 yıl önce)
    Mehmet Ali beye çok teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Eğitim konusunda Mehmet Ali Aydınlar'ın Malatya'ya birçok katkısı oldu..Yine çok kaliteli nitelikli bir okul ortaya çıkacağından eminim..Sağolsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Şimdi bu okulu Sayın Güder mi yaptırıyor. Yok yaptırmıyorsa neden kendini öne cıkarıyor. Az çalışın kardesim ya. Malatyamıza yazık oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyanin kaderi diyelim. Hizmet yok denecek kadar az reklam cok. Malatya ili belediyecileri reklami ve resimlerini astirmayi cok seviyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    M.Ali Aydınlar beyefendinin bu çok anlamlı kalıcı hizmeti için,bir malatyalı olarak kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.Malatyamıza sadece ve sadece malatyalı zengin iş adamlarımızın herbiri bir okul yapsa,şehirin eğitim sorunları çözülür,eğitimin kalitesi artar.
    0
    0
    Yanıtla