SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Refüje Çarptı, Sürücü Ağır Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-12-17 18:15:23
Otomobil Refüje Çarptı, Sürücü Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da refüje çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, Çevre yolu Battalgazi kavşağı alt geçit çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelerek Malatya kent merkezi istikametine seyir halinde olan V.E. (55) yönetimindeki 44 DP 646 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncunda orta refüje çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • bek (5 yıl önce)
    dünyada yalnızca Malatya ya mahsus böyle refüjler.Yan yoldaki trafiğe mi bakacaksın yoksa önündeki orta refüjemi yoksa ışıklandırması olmayan kavşaklaramı?
    0
    0
    Yanıtla
  • AVCI MALATYA (5 yıl önce)
    Kuş serisi Ölüm makinesi derhal toplatılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (5 yıl önce)
    Kaza Bizim Önümùde Oldu Araç Çok Süratliydi..Sinyal bile vermeden yan yola Girmek istedi Malasef Giremedi Gireydi Eyiydi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Dünyada eşi benzeri görülmemiş refüjler yapan büyük köy belediyesi gel eserini gör. Dünyanın neresinde anayoldan tali yola girilirken yol ver tabelası gördünüz? Dünyanın neresinde hızlanma şeridi 10 metre? Yahu bir tane aklı başında bir adamınız yok mu bu böyle olmaz diyen. Hele birer yaya geçidi yapmışsınız ayakları şeridin içinde! Birden bire yol daralıyor yaya üst geçidinin altında. Bu ne:)
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    Tekerlekli tabut sahin, doğan, kartal bunlarin trafikten toplanması lazım
    0
    0
    Yanıtla