SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis, Bu İşlere de Baktı!

0
Güncellendi - 2021-09-12 02:05:25
Polis, Bu İşlere de Baktı!
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli şubelerinin yanı sıra Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı polis ekipleri, ilginç ihbar ve başvuruları da değerlendiriyor.

Son 24 saat içerisinde, polise ulaşan ve ekiplerin müdahale ettiği 'ilginç' ihbar ve çağrılardan bazıları da şöyle:

- Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısı polisi arayan alkollü bir vatandaş, evini bulamadığını ve kendisine yardımcı olunmasını istedi. Polis ekibi, evinin yolunu kaybeden vatandaşı buldu ve evine ulaştırdı.

- Aynı gece, halk arasında psikolojik rahatsızlıklara iyi geldiği inancı bulunan Eskimalatya'daki Hasan Basri Türbesi içerisinde, kadına yönelik bir şiddet olayı ihbarı yapıldı ve polis ekibi bu olaya müdahale etti.

- Cumartesi günü polise yapılan ihbarda, eski İnönü Stadı'nın yerine yapılan Millet Bahçesi'nde yapılan yüksek sesli müzik yayınıyla ilgili şikayette bulunuldu. Polis ekipleri, Büyükşehir Belediyesi'nin, buraya koyduğu 'radyo' görünümündeki yerden yapılan müzik yayınının sesinin kısılması için ilgilileri uyardı.

- Cumartesi akşam saatlerinde, intihar edeceğini söyleyerek evinden ayrılan bir vatandaşı aramaya başlayan polis ekiplerinden biri, vatandaşı yolda buldu. Polis ekibiyle görüşen vatandaş, doktoruyla randevusunda sıkıntı olduğunu söyleyince, polis ekibi tarafından Pazartesi günü için bu vatandaşa hastaneden doktor randevusu alındı ve rahatlayan vatandaş, evine döndü.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın nezaretinde Millet Bahçesi'ne yerleştirdiği ve çeşitli zamanlarda yayın yaptığı 'radyo' görünümlü yapı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Naz (2 yıl önce)
    Büyükşehir neden böyle anlamsız şeylere emek verir inanın anlamıyorum. Hayal kırıklığı. Neden Selahattin Beyi ekibi, danışmanları doğru yönlendirmiyor onu da anlayamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berisha (2 yıl önce)
    Bahsedilen şikayete istinadan şunları söylemek isterim; Şikayet ile ilgili polis ekipleri geldiğinde bende millet bahçesi içerisinde ki kafede oturuyordum. Onun saatler öncesinde hemen bitişik evlerin olduğu yerde bir düğün/nişan/kına başladı. Böyle bir ortamda ne tür müzikler çalınır ve ses ne kadar yüksektir hepimiz biliriz. O anda orda görevli arkadaşlar radyodan yapılan müzik yayını ni kapattılar sesler karışmasın diye. Polise bir ihbar gitmiş polis de gelince orda ki görevlilere sordu ve müziğin radyodan gelmediğini ve yan taraftaki bahçenin içinden geldiğini fark ederek o tarafa doğru yöneldi ve konunun belediye ya da radyo ile alakası olmadığını anladı. Ez cümle malum Büyükşehir Belediyesi radyosu burada ya ses nerden geliyor millet bahçesinden (radyodan). Şikayette bulunan da art niyetli, Bunu duyan siz anlamadan etmeden hemen kötülemek, algı yaratmak adına bir haber yapan sizde art niyetli siniz. Araştırın! Doğruluğundan emin olun! Algı yaratmayin! Yapılan güzel bir hizmeti kötülemeye ve itibarsizlastirmaya çalışmayın!...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert MALATYALI (2 yıl önce)
    Bu radyo görünümlü nesne bu sıkıntılı süreçtememleketin elzem bir ihtiyacını karşılyacak sanırım. Bu abuk sabuk şeylere tüyü bitmedik yetimin hakkını verenlere iki cihanda da hakkımı helal etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu memlekette hiç unutmam Kanal boyunda yel değirmeni gördük. Radyo iyidir sus sesini çıkarma.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsrafçılar (2 yıl önce)
    Bu koca radyoya ne gerek var? Parayı yoldamı bulduk, büyük şehir israftan başka birşey yapmıyor. Bu gör kaç lira? Açıklasalarda bilsek. Acaba kaç garibanın kaç asgari ücretine denk geliyor veya belediyede sokakta çalışan gariban işçilerin kaç aylık mesayisine denk geliyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • 400 bin verildi diye duydum !,
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Polis, Asker, Sağlıkçı, Öğretmen ve diger meslek çalışanları ; Hepimizin de bu mesleklerde görev yapan en az birer yakinimiz yok mu? Yakinimiz olmasa bile saygi ve sevgimiz..? Gönlü iyilikten yana olan herkese selam olsun. Allah onların her zaman yardimcisi olsun.
    0
    0
    Yanıtla