SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saadet'te Yeni İl Başkanı Canbay

0
Güncellendi - 2021-10-26 21:01:53
Saadet'te Yeni İl Başkanı Canbay
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanlığı görevini yürüten Osman Marasalı, yoğun iş temposu nedeniyle görevinden ayrıldı. Marasalı’nın yerine SP Genel Merkezi’nin onayı ile Mustafa Canbay getirildi.

Marasalı’nın istifasıyla İl Başkanlığı’na getirilen Mustafa Canbay, yaptığı yazılı açıklamada, “2018 yılından bu yana Malatya İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Osman Marasalı Bey, yoğun iş temposu nedeniyle görevi bırakmış, Genel Merkezimizin de uygun görmesiyle bu görev bana verilmiştir. Bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeniyle Sayın Marasalı’ya teşekkür ediyorum.

Saadet Partisi olarak yarım asrı aşkın bir süredir yeryüzünde iyinin ve güzelin hakim olması, zulmün yerini adaletin alması ve adil bir düzene dayalı sistemin kurulması için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da aynı gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • akpolat (2 yıl önce)
    rabbim hayırlı işlerde yardımcınız olsun. hayırlara vesile olsun inşaallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Hayırlı olmasını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Gerçek dava insanları Sizleri kutluyorum, teşekkür ediyorum gemiyi terk etmediniz,hazineden bir kuruş almadan hocamızın partisini ayakta tuttunuz.basarilar dilerim bu ülkenin size ihtiyacı var diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Allah memlekete vatan millete hayırlı etsin. Allah utandırmasın başarılar dilerim kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Milli görüş gençlik kollarında yetişmiş birisi olarak bilgisi ve kişiliği ile Sadet Partisine katkı sağlayacaktır. Malatya'ya hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • sadık (2 yıl önce)
    hayırlı olsun inşallah.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun yeni il başkanımıza ve Malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla