SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'tan 'Malatyalılar Günü' Kutlaması

0
Güncellendi - 2020-04-05 19:00:44
Sadık'tan 'Malatyalılar Günü' Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Sadık Çiftpınar, sosyal medya hesabından ‘Dünya Malatyalılar Günü’nü kutladı.

Nisan ayının 4. günü yani 44 sayısına karşılık gelen gün, ”Dünya Malatyalılar Günü” olarak kutlanıyor. Malatyalılar, ‘Dünya Malatyalılar Günü’nde sosyal medya hesabından birçok paylaşımda bulunurken, bir paylaşımda Fenerbahçeli Sadık’tan geldi. 

2014-2015 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan 27 yaşındaki oyuncu, sarı kırmızılı takımla 2.Lig’den 1.Lig’e, 1.Lig’den de Süper Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşadı. 

113 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Sadık Çiftpınar, 2018-2019 sezonunda Yeni Malatyaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. 

Yeni Malatyaspor’da güzel günler geçiren Sadık Çiftpınar, sosyal medya hesabında sarı kırmızılı formalı bir fotoğrafını paylaşarak, altına “04.04 Malatyalılar Günü kutlu olsun” notunu düştü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Adamsın vesselam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Biz bu ligde kalacağız allah'ın izniyle düşmeyeceğiz Seni de tekrar burda görmek istediğimizi bilesin gardaş yolun açık olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Adam gibi adam seni çok arayacağız dedim ve çok arıyoruz. Vefanın İstanbul da bir semtin adı olmadığını gösterdin, teşekkürler kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    teşekkürler sadık, seni hemşeri bizden biri gibi görüyoruz başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi (4 yıl önce)
    İrfan Buzda bu memleketi unutmayarak bir paylaşım yapmış. Haber yapmanız gerekir diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Gitmemeliydin be gardaş yanlış yaptın ama sanada hak veriyorum herkesin hayalidir büyük takımlarda oynamak inşallah iyileşir ve başarılı olursun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Akdemir (4 yıl önce)
    Malatya seninle gurur duyuyor teşekkürler sadık
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret ÇİÇEK / İSTANBUL (4 yıl önce)
    Adam gibi Adam MALATYA seni çok seviyorrrrt
    0
    0
    Yanıtla