SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sergen Yalçın İle Anlaşıldı mı?

0
Güncellendi - 2017-06-06 14:31:06
Sergen Yalçın İle Anlaşıldı mı?
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör konusu henüz netlik kazanmadı. Birçok ismin yer aldığı listede Sergen Yalçın ismi ön plana çıkıyor.

İrfan Buz ile yollarını ayıran yönetim, Süper Lig’de kalıcı olabilme adına hem teknik heyet hem de futbolcular noktasında doğru adımlar atmak istiyor. Öncelikli olarak teknik heyet sorununu çözmek isteyen sarı siyahlılar, listelerinde yer alan teknik adamlara teklif götürdü. Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam ve Sergen Yalçın teknik direktörlük için en güçlü isimler olarak dikkat çekiyor.

Buz ile yolların ayrılmasının ardından yönetimin Bülent Korkmaz ile anlaştığı gündeme bomba gibi düşmüş ancak her iki tarafta bunu yalanlamıştı. Teknik direktör arayışları noktasında zaman zaman zeminde yoklayan yönetim, hafta içerisinde bu sorunu çözmek için yoğun bir mesai harcıyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM MI, SERGEN YALÇIN MI?

Doğu ekibinin ilk başta Bülent Korkmaz ile anlaştığı haberleri gündemde yer alsa da, bu isim son günlerde gündemden düşmüş gibi görünüyor.

Bülent Korkmaz’ın ardından Süper Ligi iyi bilen deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam’ı gündemine alan yönetim, bu konuda çalışmalarını sürdürse de herhangi bir anlaşma yapılmadı. Sağlam ile herhangi bir anlaşma yapılamaması üzerine yönetimin Sergen Yalçın üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi.

Kayserispor’un bu sezonda Süper Lig’de kalmasında büyük pay sahibi olan Sergen Yalçın ile bir ön görüşme yapan yönetim, genç teknik adamdan gelecek cevabı beklemeye başladı.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY İSMİ GÜNDEMDE AMA..

Sarı siyahlı kulüple ismi anılan bir başka deneyimli teknik adam ise Mustafa Reşit Akçay.

Yönetimin, tecrübeli teknik adam ile görüştüğü ve anlaştığı öne sürülürken, Karşıyaka’nın altyapı dahil futbol ile ilgili her şeyi Mustafa Reşit Akçay'a emanet etmek için büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Doğu ekibinin teknik direktör listesinde İbrahim Üzülmez’in ismi de yer alıyor.

Ferdi Durdu/ Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Yakup (7 yıl önce)
    Inşallah hayırlı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (7 yıl önce)
    Sergen antebi devraldı takım küme düştü , Malatyaspor'a teknik adam yapmak saçma
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (7 yıl önce)
    Mustafa Reşit Akçay olmazsa Ertuğrul Sağlam olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (7 yıl önce)
    kesinlikle sergen yalçın olmalı...adam futbol dahisi..parasını eksiksiz verdinizmi..bu takımı ilk 5 e kesin koyar..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    sergen yalçın gelirse küme düşer. en saglam hoca ertuğrul hoca iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (7 yıl önce)
    Kalıcı olmak için 3-5 maçlık hocayı mı getireceksiniz takımın başına?
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    Bulent olmasinda
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Sergen. Ziya .Bülent .feyyaz .Ertuğrul OLUMSUZ.... Reşit .irfan OLUMLU ....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    kesinlikle sergen yalcın olmamalı malatyaya ertuğul sağlam en ideal hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Sergen kaliteli hoca ancak devamlıliğı olmayan bir hoca. Bize geçici başarı lazım değil yani bir sezonda 3 büyükleri yenip küme düşeceksek bir anlamı olmaz o galibiyetlerin. İdealleri olan, başarıya aç ve en önemlisi de Malatya da yaşamayı göze alacak hoca ile anlaşmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Sergen gelirse 4 hafta sonra malatyada deniz yok Hipodrom yok der bırakır gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (7 yıl önce)
    Ibrahim uzulmez ve giray bulak gibi isimler üstünde yoğunlaşmak lazım bence hayırlı olsun inş
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Allah aşkına biri bana Sergen'in irfan buzdan bir artısını göstersin. İrfan buz her anlamda Sergen'i beşe katlar. İrfan buz olmazsa Mustafa reşit Akçay veya Hamza Hamzaoğlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (7 yıl önce)
    Ertugrul Saglam yeni bir yapilanmaya gidiliyorsa , tam Isabet olur. Basari var , tecrübede var ,Daha önemli olan stadyum yeni artik Malatyanin birinci ligde kalabilmesi icin altyapiya önem vermeli.Bir futbol internat kurulmali tipki Freibug gibi Bundesligadaki gibi kücük Bir sehir fakat Bu alanda büyük takimlari geride birakiyorlar , her sene 2 ,3 oyuncu satip B takimindan gencleri yetistiriyorlar, bildigim kadariyla türkiyeden Altinordu ile Beraber calisiyorlar, altinordu da Ayni sistemi yapiyor Ve gayet basarili .Bir iki sene sonra süperlige cikarlarsa süpriz sayilmaz.Maksatim kalici cözüm yaratmat,baskan, antröner, futbolcu hepsi gelip gecer Malatyaspor tek gercektir bir daha üzülmeyelim genc yetenekli futbolcular alinmali. Örnegin Kerim Frei eski besiktasli , ghillas gaziantepten Halen irfan hocanin gitmesini yanlis buluyorum. Madem yeniden Bir DIRILIS o zaman Ertugrul olsun ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan çağlar (7 yıl önce)
    Kesinlikle sergen yalçın olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yildirim uzunpinar (7 yıl önce)
    En güzeli ibrahim üzülmez ve sergen yalçın gerisi Mustafa reşit akcay
    0
    0
    Yanıtla
  • Ba44 (7 yıl önce)
    En dogrusu Ertugrul Saglam olur Sergen Yalcin ve baskalari yütütemez Süper Lig de ginede hayirli olsun malatyamiza
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (7 yıl önce)
    Mustafa reşit Akçay ile anlaşın verin adama alt yapıyı da proje takımı olsun alsın yürüsün. sergen falan gibi adamlar malatyaya bir tek para için gelir. başka ne kazancı olacak kariyerinin? biraz aklı başındalık yahu...
    0
    0
    Yanıtla
  • teknik (7 yıl önce)
    Mustafa Reşit ,Bülent,Ertuğrul geçin bunları,Sergen yine en iyisi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (7 yıl önce)
    En isabetli karar, Ertuğrul SAĞLAM veya M.Reşit AKÇAYLI olur, diğerleri ise macera olur. Bir de takımın mutlaka isim değişikliğine gitmesi ve Yeni'yi atması bir o kadar önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Eğer Sergen yada B. Korkmaz ile anlasirlarsa o sağlam atmak istedikleri adımlar ayaklarının kırılmasıyla fiyaskoyla sonuçlanır. Kişilikli ve istikrarlı teknik direktör istiyorsanız ikisininde kariyerini iyi inceleyip öyle karar verin ve bu karar da hayır olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    Segen ile anlaşırlarsa sergen açısından tam isabet olur neden mi, antrenman sahası yerine gününü SULTANSUYU harasında geçirir.Malum yarış atı sevdası var ya....
    0
    0
    Yanıtla
  • emre demir (7 yıl önce)ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Sultansuyu'nda yarış yok sadece at var.Adamın da yarış atı sevdası yok, yarış sevdası var.Atı ne yapsın tımarcı mı bu adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Mustafa reşit Akçay henüz hiç kimse ile anlasmamısken onun kacırlmaması Malatya için en doğru karar olacaktır. Sergenin başarısız olduğu söylenemez fakat özel hayatının hareketli olması sebebi ile istanbuldan kopamayacak ve malatyada durmayacaktir ve Sergen gittiği takımlarda basarilida olsa en fazla 10 hafta duru ayrılıyor bu sebeple Mustafa reşit Akçay ya da Ertuğrul sağlam daha akıllı bir karar olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla