SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Seri Yakalamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-04-09 03:28:48
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi'nin 11.haftasında rakibini 15-0 mağlup eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Takımı'nda keyifler yerinde.

Ligin 11.haftasında Yeşiltepe'deki Ampute Futbol Sahası'nda Şehit Kamil Engelliler Spor Kulübü'yle karşı karşıya gelen Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Takımı, rakibini 1, 23 ve 45.dakikada Rahman Karami, 6, 20 ve 44.dakikada İman Zajforoushha, 15, 22 ve 42.dakikada Zülfücan Derinpınar, 27, 35 ve 36.dakikada Akbar Lotfimoghaddam, 28, 38 ve 50.dakikada Joseph Kwesi Amoh'un kaydettiği gollerle 15-0 mağlup etti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Takımı'nın teknik sorumlusu Suat Canlı, rakiplerinin ikinci yarıda kadrosunu büyük oranda dağıttığını belirterek, aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Canlı, takım olarak ellerine geçen fırsatları değerlendirdiklerini ve sahadan 15-0'lık galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Takım olarak kalan haftalarda da istedikleri sonuçları alarak, iyi bir şekilde yollarında ilerlemek istediklerini dile getiren Canlı, galibiyeti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a armağan etti.

Takımın golcü oyuncusu Zülfücan Derinpınar ise farklı galip geldikleri için mutlu olduklaMBBrını ifade ederek, "Güzel bir maçtı. Rakibimizin gücünü biliyorduk, bunu göz önünde bulundurarak, karşılaşmaya çıktık. Galip geldiğimiz için mutluyuz ama bu maç geride kaldı. Ligin 12.haftasında 14 Nisan Pazar günü deplasmanda Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü'yle karşılaşacağız. Bu karşılaşmaya çok iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Bursa deplasmanından da galibiyetle ayrılıp, seri galibiyet yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız