SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavganın Firarisi de Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-05-09 13:38:17
Silahlı Kavganın Firarisi de Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan'da Özalper Mahallesi'nde iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgayla ilgili tutuklanan 4 kişiden sonra, olayın firarda olan bir şüphelisi ruhsatsız tabancayla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin müdahale ettiği ya da yaptığı operasyonlarla ilgili Emniyet Müdürlüğü şu bilgiyi verdi:

"• 38 gr kannabinoid, 22 gr metamfetamin, 35 gr esrar, 37 adet uyuşturucu hap, 3 adet tabanca, 3 adet tüfek, 3 adet kesici alet ve 52 adet mermi ele geçirilmiştir.

• 23.04.2021 günü Özalper Mahallesi Sude Sokak üzerinde meydana gelen Kasten Yaralamaya Teşebbüs-6136 SKM-Tehdit olayları ile ilgili dosya Kapsamında olayın Şüphelilerinden olan S. D., D. S., M. M. K. ve A. H. isimli Şüpheliler yakalama emrine istinaden 25.04.2021 günü yakalanarak Tutuklanmıştır. Olayın Firari Şüphelilerinden olan C. B. A. isimli şahsın yakalanması yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan koordineli çalışmalarda Şüpheli şahıs 06.05.2021 günü Selçuklu Mahallesi Plevne sokakta bir adreste yapılan arama sonucunda bir adet ruhsatsız Sigsauer marka tabanca ile birlikte yakalanmıştır. Şüpheli adli mercilere sevk edilecektir.

• Dabakhane Mahallesinde bir iş yerinde kumar oynayan toplam 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 150 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır. Ayrıca içeride bulunan şahıslara pandemi kurallarına uymamaktan dolayı tutanak düzenlenmiştir.

• Niyazi Mısri Caddesinde bir adreste kumar oynandığı ihbarına istinaden bahse konu işyerine gelinmiş iş yerinin 14.04.2021 günü Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama Suçundan adli işlem yapılan yer olduğu anlaşılmış bahse konu yerde 5 şahsın okey oynadığı görülmüş iş yerinin ruhsatsız olmasından dolayı Zabıta ekipleri çağrılarak mühürlenmesi sağlanmış ayrıca içeride bulunan şahıslara pandemi kurallarına uymamaktan dolayı tutanak düzenlenmiştir.

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 60 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesinde müşteki V. Ö. isimli şahsa ait Mercedes Vito marka araçta meydana gelen Faili Meçhul teyp hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan araştırmalarda faillerin O. C. ile B. Y. İsimli şahıslar olduğu tespit edilmiş ve çalıntı malzemeler ile yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 150 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Müşteki G.Ç. ticari taksi şoförlüğü yaptığı Kernek Meydanında bulunan taksi durağından iş için ayrıldığını bu sırada durağın önünde cep telefonunu unuttuğunu tekrar durağa geldiğinde cep telefonunun yerinde olmadığını çalındığını beyan eder. Faili meçhul hırsızlık konusu ile ilgili yapılan çalışmada şüpheli şahsın M. P. olduğu tespit edilmiş ve şahıs Emekliler Parkı civarında çalmış olduğu telefon ile birlikte yakalanarak tahkikata başlanmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız