SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Su ve Malatya' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

0
Güncellendi - 2018-08-18 05:49:19
'Su ve Malatya' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ortaklığıyla “Su ve Malatya” Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan, EFAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Ulukent, MASKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Alp Tekin Saran, Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Kılıç, Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Tuvi’nin jüri üyeliği yaptığı yarışmanın sonuçları açıklandı.

167 kişinin 538 fotoğrafla katıldığı yarışmada 30 adet fotoğraf sergilenmeye hak kazandı. Yarışmada dereceye giren katılımcılar ve fotoğrafları:

1.lik Ödülü-Dijital: Serkan Açıkgöz / Sis- Su

2.lik Ödülü-Dijital: Ömer Ali Delibaş / Fıskiye

3.lük Ödülü-Dijital: Fuat Yetkin / Baharın Bereketi

Mansiyon-Dijital: Ramiz Akar / Karakaya Köprü

Mansiyon-Dijital: Feytullah Güleç / Balıkçı

Mansiyon-Dijital: Ahmet Berber / Gözyaşı

MASKİ Özel Ödülü: Aygül Öztürk / Sinikli’de Balıkçılar

Jüri üyelerine katkılarından dolayı MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu tarafından plaket takdim edildi.

Ödül almaya hak kazanan fotoğraflara http://fotograf-yarismalari.com/sonuc/yarisma_detay_sonuc_2018.asp?s=335&yil=2018 adresinden ulaşılabilir.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Dertli (5 yıl önce)
    Su diyince aklıma,bina yapmak için olmadık yerlerin kazildiginda günlerce boşa akan sular geliyor.Bugun önünden geçerken ah ettiğim gol gazinosu,yerinde yeller esen horata... 300 metre aşağıda akan artık damla su akmayan dere...galiba liste uzatacak.Su deyince aklıma artık Malatya da olmayan şey geliyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (5 yıl önce)
    Beton ve Malatya konulu fotoğraf yarışmasını da büyükşehir belediyesinden bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    1. ci nin fotoğrafı muhteşem. Sanki bir film sahnesi gibi. eğer foto üzerinde oynanmamışsa. 1. foto çok güzel yakalanmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    kernek, horata, orduzu, beylerderesi, tohma, fırat .... hani nerede, ne kaldı dünden bugüne...ne suyumuz ne yeşilimiz nede kentimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (5 yıl önce)
    Güzel resimler
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (5 yıl önce)
    susuzluktan kuruyan ağaçları çekselerdi daha güzel olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (5 yıl önce)
    Çok güzel fotoğraflar gerçekten. Kazananlar hak etmişler...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (5 yıl önce)
    Çok güzel resimler. Bu harika resimleri hazırlayan sanatçıları, hem de bu resimleri seçen değerli jüri heyetini tebrik ederim. Malatya açısından çok güzel tanıtım ortamı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (5 yıl önce)
    Yıllardır malatya'da düzenlen fotoğraf yarışmalarında en iyi ödülleri yakınlarında ki eş dostlarına vermekten bıkmadılar. soruyorum bu yarışmada ki adalet nerede????
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa (5 yıl önce)
    Ben kadar boş beleş işler yahu. Şimdi bunun vatandaşa ne faydası var Allah’ına
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya hakketten bu nedir ya eleştiri olsun diye elesti yapıyorsunuz resim ve resim sanatı hayatın o anını resmetmektir ve bununda bir bedeli vardır o da ödüldür sen de yap yada pencerene kuş yemi birak resim nasıl olurmuş gör
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel cevap helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tşk ederim Turgut kardeş
    0
    0
    Yanıtla