SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar İnönü'ye İftarla Veda Edecek

0
Güncellendi - 2018-06-03 20:37:20
Taraftar İnönü'ye İftarla Veda Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Derebeyleri Taraftar Grubu, Malatya İnönü Stadı’na iftarla veda etmeye hazırlanıyor. Dernek başkanları Şabi Burak Doğan ve Murat Soysal ile tribün liderleri Target Karaman ve Ozan Ulutaş, herkesi anlamlı iftar yemeğine davet etti.

  Derebeyleri tarafından yapılan açıklamada, “Efsane stada veda ediyoruz. Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri olarak mabedimize veda ve iftar yemeğinde buluşuyoruz. 8 Haziran Cuma günü düzenleyeceğimiz iftara, büyük Malatyaspor ailesi ve tüm Malatya halkı davetlidir. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız” denildi.

MİLLET BAHÇESİ OLACAK

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’daki mitinginde Malatya İnönü Stadı’nın Millet Bahçesi olacağını ifade etmişti.

  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifadeleri şöyleydi:

“Malatya Stadyumu 27 bin kişilik kapasitesiyle modern imkanlarıyla şehrimize ve takımımıza yakışır bir eser oldu. Malatyaspor'da stadın hakkını veriyor. Yeni stadın yapılmasıyla artık ihtiyaç kalmayan eski stadın yerini de ne yapıyoruz, Millet Bahçesi yapıyoruz. Eski stadın yerini sizler için Millet Bahçesi olacak. İngiltere'de Hyde Park olacakta, niçin benim Malatya'mda da millet bahçesi olmasın.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    KAYSERİ maçındaki gibi aç kalmayalım.Paramızla su bulamamıştık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    aklınızca kardeş diye gördüğünüz, size zerre faydası olmayan trabzonsporluları çağırın siz. biz gerçek Malatyalılar olarak gelmiyoruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • sait beye... (5 yıl önce)
    Sayın Sait bey lütfen kullandığınız kelimenin ne anlama geldiğine bir bakın. iyi futbolseversiniz. güzel anılarınız geçti statta ama şu aziz mübarek günde bu olayda anlamını aşacak kelimeler lütfen kullanmayın. hatta sayın editör yapabiliyorsanız, mabed ibaresini çıkarın, Sait beyin talebiyle 1-tapınak 2. (Mabet) (İsm-i mekan) İbadet edilen yer. (Mescid, cami gibi) (Osmanlıca'da yazılışı: ma'bed)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Efsane nin mabedi tarih oluyor çocukluğumuzun tek aşkımızın evi Malatyaspor unun evi kimse yanlış anlamasın bizim tek aşkımız gerçek Malatyaspor çakması na hiçbir zaman sempati duymadım elveda İnönü elveda 4 büyüklerin cehennemi elveda gençlik aşkım Malatyaspor umun evi ilk polisten dayak yediğim ilk cebimde para yokken stadın dışından maçı izlemek için tırmandığım mabed elveda seyircisiz denizli maçını gençlik merkezinin sanat lisesinden maçını izlemek için çatılara çıktığım stadım elveda her stada girişimde o çimleri gördüğüm de tüylerimin ürperdiği sevdam elvedaa
    0
    0
    Yanıtla