SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TOKİ Bölgesi Bayrama 'Susuz' Girdi

0
Güncellendi - 2020-07-31 03:43:40
TOKİ  Bölgesi Bayrama 'Susuz' Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar, Kurban Bayramına suları kesik şekilde girdiler. MASKİ’deki yetkililerle irtibat geçen vatandaşlara, “Fazla su tüketimi var, depoda yetersiz su var” yanıtı verildi. Ancak bölgedeki su kesintisi hakkında vatandaşlara önceden bilgilendirme yapılmadı ve vatandaşlar evlerindeki günü birlik temizliklerini bile yapamadılar.

TOKİ Yeşilyurt Yavuz Selim Mahallesinde bulunan konutlarda oturan vatandaşlar arefe günü içme sularının kesilmesi nedeniyle Kurban Bayramına susuz bir şekilde girdiler.

29 Temmuz’u 30 Temmuz’a bağlayan gece kesilen içme suyu 31 Temmuz Bayramım birinci günü gece saatlerinde bile verilmedi.

Suların kesilmesi durumunu MASKİ yetkililerine ileten vatandaşlara,  “Bayram nedeniyle fazla su tüketimi var, depoda su yetersizliği var” cevabını verdiler. Ancak, bu gerekçe vatandaşları tatmin etmedi.

MASKİ, bölgedeki su kesintisi hakkında vatandaşlara bilgilendirme yapmadı. Vatandaşlar günü birlik temizliklerini gerçekleştiremeden Kurban Bayramına girdiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Harun (3 yıl önce)
    Maski bu ay bir sürü personel almış. İşkur üzerinden diyorlar ama işkurda ilan göremedim. İşkur ve maski ilan etmeden nasıl almış bu personelleri? Selahattin başkanın haberi var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan (3 yıl önce)
    Selahattin başkan destan yazıyor. Malatya’da ilk defa bayramlarda içmesuyu kesintisi yaşanmaya başladı. Sabah erkende MASKİ binasına gidin yeni yetme personellerin son model araçlardan indiğini görünce Salehattin başkanın destan ekibini görürüsünüz. Evde torun sevecek olan adamlar genel müdür ve daire başkanı olmuş. Adamların başarıya ihtiyacı yok, paraya ihtiyacı var. Selahattin Başkan gerçekten destan yazıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Su (3 yıl önce)
    Halen kesik Allah’tan korkun. İstanbul belediye başkanını eleştirenler. Sizin ne farkınız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    Fahri Kayahan aksın yeter. TOKİ'deki garibanların sesini sizden başka duyan olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Lvt (3 yıl önce)
    Konak mahallesi her bayram olduğu gibi yine susuz Allah'tan korkun ya bayram günü su kesilir mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Editör çok hızlı yaşıyorsun bayramın birinci günü gece olmadı daha
    0
    0
    Yanıtla