SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TSO ile KOSGEB Arasında Protokol

0
Güncellendi - 2019-06-17 18:40:38
TSO ile KOSGEB Arasında Protokol
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve KOSGEB arasında ‘Mentörlük Projesi’ protokolü imzalandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve KOSGEB İl Müdürü Murat Seki katıldı.

Oda olarak, kentin üretim ve ticaretinin gelişmesi, ihracat potansiyelinin çeşitlenerek artması için yaptıkları çalışmaların yanı sıra, kurum ve kuruluşlarla da ortak projeler gerçekleştirdiklerini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Orta ve orta yüksek teknoloji alanlarında ilk defa faaliyet gösterecek ve ileri girişimcilik desteği kapsamında destek alacak girişimcilere yönelik işletmelere mentörlük hizmeti verilmesi, işletmelerin faaliyetlerinin, vizyonlarının gelişmesine yönelik tavsiye ve yönlendirmelerle tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Malatya Müdürlüğü arasında ‘Mentörlük Projesi’ protokolü imzalanmıştır” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Murat Seki ise yaptığı açıklamada “Bu proje ile ileri girişimcilik desteği kapsamında orta teknolojik düzeydeki girişimcilere yeni iş yeri kurmaları için  260 bin TL’ye kadar destek, yüksek teknolojik alanda iş kuracak girişimci adaylarına ise 360 bin TL’ye kadar destek verilecektir” dedi.

Konuşmaların ardından, ‘Mentörlük Projesi’ protokolü imzalandı.

Mentörlük nedir?

Mentör/mentörlük; Bir kurum içinde yer alan ve o kurum içinde farklı görevlerde çalışıp tecrübe kazanmış olan, astlarına şirket politikası, kurum gereklilikleri, çalışma stratejileri ve kariyerini yönlendirme konularında tavsiyelerde bulunan yol gösterici kimse olarak tanımlanabilir.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murathan (5 yıl önce)
    Eskilerden, bi ağanın işe yaramaz bir oğlu varmış. Ağa bu oğlunu adam etmek için reşberinin yanında tarlada tabanda çalıştırırmış. Reşbere de her ay bir miktar para verirmiş al bunu oğluma sanki maaşmış gibi sen ver diye...Ki çocuk adam olsun paranın çalışmanın emeğin kıymetini bilsin. Şimdiki bu KOSGEB...İŞKUR..vs aynı şey...Maksat görüntü, devletin parasını çar çur etmek..Katma değer sıfır...
    0
    0
    Yanıtla