SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Yıllık MTÜ'de 3'üncü Genel Sekreter de Gitti!

0
Güncellendi - 2021-10-21 21:40:40
Üç Yıllık MTÜ'de 3'üncü Genel Sekreter de Gitti!
A- A+ PAYLAŞ

REKTÖR, 4. GENEL SEKRETERİ ATADI.. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Özlem Altuntaş’ın (fotoğrafta sol başta), Rektör Aysun Bay Karabulut tarafından görevden alındığı, yerine ise Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Akkuş’un atandığı öğrenildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin üst yönetiminde yapılan bu değişiklik ile Rektör Aysun Bay Karabulut, göreve başladığı Eylül 2018’den bu yana 4. Genel Sekreteri atamış oldu.

Bir Genel Sekreter İstifa etti, 2 Genel Sekreter ise görevden alındı

MTÜ’de Aysun bay Karabulut’un Rektör olarak atanmasından sonra, ilk olarak MTÜ Genel Sekreterliği görevini üstlenen Cevdet Atalan, yaklaşık 1 yıl sonra, Rektör Karabulut’un yönetim anlayışı ile uzlaşmadığı için istifa etmişti.

Daha sonra İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Konar, MTÜ Genel Sekreterliği görevine atanmış, fakat Prof. Dr. Konar kısa süre sonra, Rektör Aysun Bay Karabulut tarafından görevden alınarak, yerine Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Altuntaş getirilmişti.

Yeni Genel Sekreterin daha önceki kurumunda soruşturma geçirdiği iddia ediliyor

MTÜ’deki tüm idari birimlerde olduğu gibi, Genel Sekreterlik makamındaki yönetici sirkülasyonu, son olarak, yaklaşık 1,5 yıl süreyle MTÜ Genel Sekreterliği görevini yürüten Doç. Dr. Özlem Altuntaş’ın görevden alınması ve yerine Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Akkuş’un atanması ile hareket kazanırken, yeni Genel Sekreter Ömer Akkuş’a ilişkin, yönetim uygulamaları konusunda bazı iddialar da konuşulmaya başlandı.

Aysun Bay Karabulut’un kadrosunu oluştururken, başlangıçtan bu yana beraber çalıştığı ve şimdiye kadar hep vekaleten görev yürüten, ancak Genel Sekreterlik görevine asaleten atandığı belirtilen Ömer Akkuş’un, Malatya Valiliği'nde görev yaparken, bir soruşturma geçirdiği ve bu nedenle birkaç yıl süreli kıdem durdurma cezası aldığı ileri sürülüyor.

Ömer Akkuş, MTÜ'ye geçmeden önce, Malatya Valiliği - Yatırım izleme Koordinasyon Başkanlığı'nda görev yapıyordu.

Güler HAZAR, malatyahaber.com

FOTO: Ömer Akkuş ve Rektör Aysun Bay Karabulut

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Büşra (2 yıl önce)
    Allah aşkına hiç ama hiç mi kimse görmüyor bunun yaptıklarını ... Aysun B. ve kocası resmen o koca unıvesıteyı yonetıyor benzer kafada kısılerın belırlı bırımlere getırılmesının amacı cok acık ortadadır ! Bakın bakalım Turkıye'de hangı unıversıtede rektor bakanları bakan yardımcılarını zıyaret eder ankarada kulis yapar. Nerede görülmüş bu durum ! Nerede görülmüş bir egıtım yuvasının basındakı ismin sıyası calısmalarda bulundugu . Bunun ne yapmaya calıstıgını anlamamak için kör olmak lazım. O unıversıtede ( ki adı unıversıte sadece) olanların haddi haddi hesabı yok. Kımlere ne kadrolar verıldıgının kımlerin nelere imza attıgının haddi hesabı yok. İnanılır gıbı degıl gercekten ınanılır gıbı degıl rektör sosyal medyada bıkac etkınlık vb seylerle resmen göz boyayıp ardından unıversıtede neler yapıyor yapılıyor. Bu ünıversıtede olup bitenler daha Turkıye'de ne duyulmuş ne görülmüştür ! Eyyyy Turkıye bunu hiç mi kimse görmüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hulusi (2 yıl önce)
    Tüm dünya nefesini tutmuş bu atamayı bekliyordu... Cnn Bbs tüm international kanallar heyacan içerisinde bu haberi son dakika haberi olarak vermek için mtü üniversitesinin etrafında aylar öncesinden kamp kurmuştu.. dünyanın en köklü üniversitesi olan mtü, gizli mars projeleri üzerine çok seçkin bilim insanlaeıyla gizli araştırmslar yapıyor... marsta kaysı üretimi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı44 (2 yıl önce)
    Aysun hocayı Ankara'da sürekli kulis yaparken görüyorum , yapma böyle hareketler rektör hocam işine dön eğer beğenmiyorsan sende siyasete gir yazık günah üzülüyorum, liyakatsizliğe har vurup harman savurmaya ... emek özveri gayret istiyoruz , sizin yaptığınız ziyaretler gezmeler bizi ilgilendirmiyor...lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülsüm (2 yıl önce)
    Madem bu üniversite kişiye özel açılmış! !!Kisiye özel işler döner O kişinin dediği olur!!!. NEYINE ŞAŞIRIYORUZ KI. GÜCÜMÜZ YETMIYOR ALLAHA HAVALE EDIYORIZ.ALLAH EN IYISINI BILENDIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip yolcu (2 yıl önce)
    Bana cektirdigini yasamadan ölmesin yaptıgi haksizligi benim hakkimi ondan Alacam. kendisinin yaptıgı ortadadir haksizlik ve adaletsizlik yapti Onu En büyuk Mahkemenin sahibi Alemlerin rabbine havale ediyorum........
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Vallaha cok sey soylenecek ama cok kisiye haksizlik yapildi.ben şahsen haksizliga ugrayan biriyim rektoru Allaha havale ediyorum ....
    0
    0
    Yanıtla
  • SAVAR (2 yıl önce)
    Rektör seçilmeyince yeni üniversite açtırdı ablası hesap soran yok nasıl olsa yazık oluyor devletin böyle kurumlarının liyakaysiz insanlar tarafından işgal edilmesine emekli oluncada villasında keyif sürer....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyanın içinden (2 yıl önce)
    haberde: “Ömer Akkuş’un, Malatya Valiliği’nde görev yaparken, bir soruşturma geçirdiği ve bu nedenle birkaç yıl süreli kıdem durdurma cezası aldığı ileri sürülüyor.” şeklinde ibare var. ı madem öyle eğer bu iddia doğruysa 2547 sayılı kanunun 53/D maddesi uyarınca: “aylıktan veya ücretten kesme cezası alanlar üç yıl, kademe ilerlemesinin durdurulması veya birden fazla ücretten kesme cezası alanlar beş yıl boyunca rektör, dekan, enstitü müdürü, yüksekokul müdürü, meslek yüksekokulu müdürü, bölüm başkanı, anabilim dalı başkanı, anasa- nat dalı başkanı, bilim dalı başkanı, sanat dalı başkanı, daire başkanı dengi ve üstü kadrolara atanamazlar. Söz konusu disiplin cezalarının verildiği tarihte bu görevlerde bulunanların görevleri kendiliğinden sona erer ve durum ilgili mercilere derhal bildirilir.” hükmü uyarınca daire başkanı üstü bir kadro olan genel sekreterlik kadrosuna atanamayacaksa eğer bu konuda kamu vicdanı rahatlatılmalıdır. yok mu yükseköğretim kuruluna cimerden yazacak, ombudsmana vs. başvuracak bir vatandaş. habercilik bu konunun peşine düşmeyi gerektirir, bu konuda töhmet altında kalan üniversite ise açıklama yaparak kamuoyunu bildirmek zorundadır. eğer hala hukuk devletiysek, eğer demokrasiyi yaşıyorsak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alkı selim Kendi Kerim (2 yıl önce)malatyanın içinden isimli kullanıcı yorumuna
    Belli ki çok fena bir kuyruk acın var.... İyi de adamcağız sana cevap veremiyor ki buralar çekişme yeri değil. Haber yeri... Adamcağıza bel altı saldırmanız, bayağı sancılı olduğunuzu kanıtlıyor. Bence öncelikle kendi öfkenizi yenin. Aksi halde öfkeniz sizi de yutar...
    0
    0
    Yanıtla
  • 2547 sayılı yasa Akademik personel için uygulanır. Bu zat akademik personel değil. Bu 657 sayılı yasaya tabi. 657 sayılı yasaya göre kademe ilerlemesi cezası alanlar 10 yıl daire başkanı ve üstü kadroya atanamazlar. YİKOB 2014 yılında kuruldu. Demek ki bu zat en iyi ihtimal 2024 yılında bu kadroya atanabilir. Bu yazdığım normal kişiler için geçerli. Turgut Özal Üniversitesi normal bir yer değil. Bu sebeple kural veya kanun burada geçersiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalım (2 yıl önce)
    Sorun kimde gidenlerdemi gönderendemi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (2 yıl önce)
    Fotoğraftakileri kim, bayan anladım, ama bir kişi sanki daha önce cezaevinde görmüş gibiyim. yanlış olur diye ismini yazmadım, Eğer doğru ise o kişinin üniversitede ne işi var? o masada ne işi var? İnşallah doğru değildir. İnşallah cezaevinde gördüğüm kişi değildir. çıkartamadığım için ismini yazmadım, hakkı geçmesin yanlış olursa.
    0
    0
    Yanıtla
  • alim (2 yıl önce)
    Bu süre içinde acaba kaç rektör yardımcısı değişti? Onu biliyor muyuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Aynı zamanda Malatya Turgut Özal Üniversitesi yapacağınıza, Malatya Teknik Üniversitesi yapıp liyakatli alım yapacaktınız. Malatya'da İnönü gibi kaliteli bir okul varken ve sağlık alanında bu kadar ilerlemişken, bu okulu da Teknik yapıp Mühendislik-Bilgisayar alanında ilerletecektiniz. Tabi sizin okulu ne amaçla açtığınızı bildiğimiz için bir şey diyemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    O işler Malatya ya fazla. Pardon, Malatya ya az bile ancak mevcut yöneticilere fazla gelir. Onun için vizyonlu, bilgili, bakış açısı geniş yöneticilere ihtiyaç var. O da Malatya da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (2 yıl önce)
    Bunların hepsinin Malatya halkına verecekleri bir hesap var. Umarız ki verirler. Altta biri yazmış; MTÜ'de yemekler 4 lira kurtlu, İnönü'de 3 lira daha kaliteli diye...Kendisine katılıyorum. MTÜ'de bir arkadaşımdan duydum. Çocuğun yoğurdundan 5-6 parça küçük küçük kıl çıkmış. Yazık günah bu adamlara.. Bu okulu hangi sebeple açarsınız.. Sistem olmadan, temel oluşturmadan, liyakat olmadan sırf kendiniz için açtığınız bu üniversite binlerce gencin geleceğine mâl oluyor. Daha hoca bile bulmadan bir sürü bölüm açtınız. Sırf bir tane fakültenizde 5 bölüm var ve sadece biri dolmuş. Diğer 4'ü bomboş. Tabi siz akıllılar o dolan bölüm ile diğer 4 bölüme ortak ders yapmışsınız bir sınıfta topluyorsunuz. Umarım ki daha fazla gencin geleceğini karartmadan bilim üretmeyen bu tabela okulları kapanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Rektör Hanım yeni makam odası takımını ve rengini beğenmediği için görevden almıştır kesin galiba!
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Hakketten yazık oldu turgut ozal universitesine. Bir sürü liyakatli hoca vardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Manevi Danışman (2 yıl önce)
    Sekreteri bilmem ama MTÜ de okuyan gençlerin ulaşımda yaşadıkları sorunu biliyormu Aysun hanım İnönü üniversitesi yemekleri 3 liradan ve hem iyi hem de fix menü verirken MTÜ 4 liraya azıcık ve kurtlu yemekler verildiğinden haberi varmı mesela Yoksa birileri haber versin yazık bu gençler de insan evladı ve hiç biri bunları haketmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Malatyahaber neden yorumumu geri kaldırdınız üfürükçü takımı size baskımı yaptı satılıklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (2 yıl önce)
    Hırslarına yenik düşüyorlar. Hesap verecekleri yer yok. Ye kürküm ye dönemi. Malatya'nın hizmete ihtiyacı var.cevre yolu yok sivil havalanı yok. Hızlı tren yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hesap vermemeye sebep olan da yine vatandaştır kimse kusura bakmasın. 2010, 2017 referandumlarına evet oyu veren vatandaşlar bu saatten sonra şapkasını öne alıp biz ne yaptık diye düşünmek zorundadırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (2 yıl önce)
    Malatya'da birkaç aile Malatya'yı yönetiyor. Bu da Öznur hanımın kız kardeşi. Herkes kendi hırslarına kurban seçiyor. Bağımsız aday olsalar ya 1 defa da Malatyalı ne kadar seviyor görürler . Malatya hizmete ac. Daha çevre yolu yok sivil havalanı yok. Beyler deresi köprüsü bunların utanç kaynağı.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemc (2 yıl önce)
    Baska ad yokmuydu turgul ozal koydunuz malatyaya..allh askına zaten tıp fakültesi var... Yenı hastanede turgul ozal hastanesi olmus..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Hic kizmaya hakkiniz yok millet! Siz yaptiniz! Memleket cok sevgili eczaci ablanizin ciftligine döndü sayenizde. tadini cikarin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Kendi zihniyetinde birini atamış. Çok doğru bir karar. Ömer akkuşun Bindiği kia çip kimin? Önçe bi bunu sorun? Kademe ilerlemesi cesası olmasına ragmen ilk olarak daire başkanı yapıldı bu adam. Niye Aysun Hanım çiftliğinde çok daha rahat koştursun diye. Yazık yazık. 20 kişi aysun hanıma hizmet ediyor. Ankaradan geldiği yok. Millet vekili gibi her gün bi bürokratın yanında. Koça üniversiteyi aile şirketi yaptığo gibi, dedi kodu haset vs. Nin merkezi yaptı. Akp ye oy vermeye devammmm geeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim (2 yıl önce)
    YAZIKKK BİLİM kaybediyor, Malatya'm kaybediyor, Ülkem kaybediyor. Yanlışlar doğru, doğrular yanlış olmuş. Tarih okumuyorlar, ders almıyorlar. Rabbime sığınıp dua edip sabretmekten başka ne gelir elden. Yanlışların farkına varıp ders alıp doğruları bulmaya çalışmaları için Rabbim akıl fikir versin. Amma velakin bu kafa ile işleri zor. Bilim insanının yanlış yapması kadar yanlış bir şey olamaz. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski çalışan (2 yıl önce)
    Ağam bizimle eğlenir :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bir nevi özel ünüversite sayılır öznur hanımın bacısına özel istediğini yapmakta serbest
    0
    0
    Yanıtla
  • Samuel Vanunu (2 yıl önce)
    Aklı selim iş yapacak birini göreve getirmiştir hayırlı olsun keşke heryer böyle liyakatli görevlendirme yapsa bu kadar sıkıntılı bir ülke olmazdık ...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Balık zaten baştan kokmuş. Doğru olan hiç bir şey olmayınca söyleyecek sözde kalmıyor. Haketmeyen liyakatsiz insanları haketmedikleri görevlere atayınca zaten oradan bir başarı beklenmez. Ağamız eğleniyor işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Koyun (2 yıl önce)
    Neden çekemiyorsuz haset ediyorsuz yav rektöre üniversite kuruldu tahsis edildi istediğini yapar ne var bunda orda işe giren hocasından memurunada bilir ki aysun karabulut üniversitesinde çalışı ona göre hayırlı işler
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (2 yıl önce)
    Sevgili yorumcu alemi; 1.5 yılda Ankara'da villanız, İzmir'de yazlığınız olsaydı böyle böyle yazmazdınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    'Canı yanan sabretsin; can yakan da yanacağı günü beklesin'
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakuş... (2 yıl önce)
    Yazın yediğin hurmalar, gün gelir seni tırmalar.. Aaa bu arada hurma mevsimi. Bol bol yiyelim. Bağışıklığı artırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    Rektör hanıma sorarmısınız, daire başkanı yaptığı bir kişinin diploması sahte çıktı mı? Bu şahsın imza attığı işlerin yasal durumu ne olacak? Sahte diplomadan dolayı işten atıldığı halde bu kişi üniversitenin Yeşilyurt Yerleşkesinde inşaat alanında görünüyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mişmişpark (2 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Abovvvv... Daha neler duyacağız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Altar44 (2 yıl önce)
    Kalite tesadüf değildir başarı gösterip hak ettiği bir makama gelmiş Malatya’nın öz evladı başarılar dilerim ..meyve veren ağaç taşlanır demiş atalarımız bu haber sizi yıpratmasın yaptıklarınız Malatya’ya kalıcı bir eser olacak haber sitesi öğüdünü almış sanırım çamur at izi kalsın haberi bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    Liyakat ve ehliyetin olmadığı bir yerde bunlar gayet normal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)
    Hayret fotoğrafta kocası yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vukuat (2 yıl önce)
    Vukuatsız adam ülkede bir yere gelemez doğru bir karar olmuş arkadaşın vukuatı varmış karar doğru hayırlı pardon vukuatlı günler ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğçe (2 yıl önce)
    Yurtdışına kaçan işadamı Sezgin Baran Korkmaz'ın ablacığı ile el ele gezen Rektör hanım, sanıyorki kimse bir şey görmüyor. Tıktok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Fotoğrafa bakınca muhalefet partilerinin kadrolaşma iddialarına çok kızdım, bu mu AK Parti kadrolaşması...bu fotoğrafa bakınca daha da oy moy vermeyeceğim bu partiye. Öznur Çalık senide büyükşehire başkan yapmayacağız..Aysunun pardon onun kocası sana üniversitede bir kadro ayarlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tansu (2 yıl önce)
    Düşünsenize, zat-ı muhteremler Vaililik bünyesinde çalışıyorken kıdem durdurma cezası aldığı ileri sürülüyor. Ama Üniversitede ilerlemesi durdurulamıyor...Yazık ülkeme, yazık ülkemin üniversitelerine, yazık ülkemin akademisinin düştüğü duruma...Çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Bu kişi bilim yuvasına nasıl genel sekreter olabiliyor? Rektör Aysun Bay Karabulut, bu ismi nasıl atayabilir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Sabır la rektör hanımın da gitmesini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şinasi (2 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    İnşALLAH... Ağzın dualı olsun ama emin ol.. Kişiler gidicidir. Kurumlar kalıcıdır. Turgut Özal Üniversitesinde ardı astarı kesilmeyen çok ciddi bir takım iddialar elbet bir gün araştırılacak. Hesap verecekleri günü de sabırsızlıkla bekliyor olacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    O üniversite, rektör hanım için kurulduğu için biraz zor
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    göreve gelince ingilterede akademik ne varsa bizdede olacak diyip her güne bir atama sığdıran vaatlerle toplanıp sonrada canını zor kurtaran onarca atamadan sonra buranın üniversite değil deneyap atölyesi olduğu tescillendi. rektör hanımın vakti geçsin diye kurulmuş sanki :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel ülkem (2 yıl önce)
    3 yıllık üniversitenin bu denli gelişiminde ve fiziksel değişiminde büyük katkılar sağlayan , üniversiteye dolayısıyla gençlere dinamizim sağlayacak birinin genel sekreter olarak atanması rektörün verdiği en doğru karar…Hayırlı olsun…
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaynar44 (2 yıl önce)
    Sonunda üniversiteye özel sektör tecrübesi olan ve piyasayı gençleri dinamizmi bilen biri geldi .harika bir karar .hayirli olsun .öz malatya evladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Laf ustası (2 yıl önce)Kaynar44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bana bak, orası ticarethane mi ki özel sektör tecrübesi olan birisi gelmişmiş de, üniversiteyi dinamizimlendirecekmişmiş de...
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati (2 yıl önce)
    Sırf kendi saltanatı için üniversite kuran bir anlayışdan ne beklenir.. yönetim sıfır hiç bir alt yapı yok. Bu millete yapılanlar yarına kalır ama kimsenin yanına kalmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Memleketin tek sorunu inşallah çözülür kalıcı bir sekreter bulunur,ortalık çarşı pazar pahalılıktan özür dilerim fiyat güncellemesinden yanıp kavruluyor ne olacak Fakir fukaranın hali lütfen çözüm bekliyoruzzzzz çözüm bulunur mu ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel Men (2 yıl önce)
    Rektör Karabulut sadece genel sekreterler ile değil sayısız gelen giden daire başkanları ve mahkemelerde bulunan dosyaları ile de meşhur bir Rektör..Malatya Adliyesinde sayısız dosyaları bulunmaktadır…
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek34 (2 yıl önce)
    Ömer Akkuş, Güzel bir isim. Güzel bir insan ve adeta Tırnağı ile kazarak çalışan ve yorulmak bilmeyen çalışkan bir Malatya evladı. Yakışır, kendisine. Doğru bir karar ve doğru bir seçim. Kendisine, ailesine, Üniversitesine ve Malatya ya hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ha ha ha. Tırnakları ile he. Ğüldürme beni. Bindiği o kia cip kimin? Hangi firmanın? Önçe gidip onu sor, sonra malatya evladı de.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Tam Aysun Hanım a göre bir genel sekreter. Adam suda yürür iz belli etmez. Tam cuk diye oturdu. Kafalar aynı. Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla