SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Umuyoruz ki Tedbirler Alınır"

0
Güncellendi - 2020-01-28 03:53:29
A- A+ PAYLAŞ

Pütürgeli olan Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, 'Elazığ- Malatya Depremi' üzerine geldiği Pütürge ve Doğanyol'da incelemelerde bulundu.

İlk olarak doğduğu Arıtoprak köyünü ziyaret eden Karaduman, hasar gören evlerde incelemelerde bulundu, depremde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karaduman, ardından Pütürge merkezdeki vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek, depremden etkilenen Pütürge Belediye Başkanlığı binası başta olmak üzere hasar gören binaları yerinde inceledi.

Pütürge’deki ziyaretlerinin ardından Doğanyol’a geçen Karaduman, Gökçe ve Doğanyol merkezde göçük altında vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Doğanyol merkezde esnaflarla bir araya geldikten sonra Kızılay, AFAD ve Cansuyu ekiplerini ziyaret ederek burada çalışmalara yardımcı olan görevlilerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Karaduman, gösterdikleri gayretten dolayı görevlilere teşekkür etti.

Ziyaretler sonrasında Açıklamada Bulunan Milletvekili Karaduman; "Tabii üzücü bir durum meydana geldi, vefat eden ve yaralı vatandaşlarımız var. Milletimizin kalbi Elazığ’da ve Malatya’da atıyor. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum, milletimizin başı sağolsun. Bundan sonraki süreçte umuyoruz ki; gerekli tedbirler alınarak bu gibi olayların önüne geçilmiş olur."dedi.

Bu ziyaretlerinde Karaduman’a Gençlik Kolları Başkanlık Divanı Üyeleri, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları İl ve İlçe Yönetimleri eşlik etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız