SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu ve Silah Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-12-10 01:22:45
Uyuşturucu ve Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, silah ve uyuşturucu ele geçirilen şahıslar gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nün, Asayiş ekiplerinin çalışmalarına ilişkin açıklaması şöyle:

"Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda;

• Zafer Mahallesinde bir araç içerisindeki toplam 4 şüpheli şahıstan 9 gr Metamfetamin ve 2 gr Esrar ele geçirilmiş, 4 şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapılmıştır.

• Taştepe Mahallesinde bir şahıstan 1.8 gr metamfetamin ele geçirilmiş, ayrıca şahsa sokağa çıkma kararını ihlalden işlem yapılmıştır.

• Başharık mahallesinde 2 şahıstan toplam 23.84 gr kanabinoid, 6.39 gr Metamfetamin ve 6 adet uyuşturucu hap alınmış ayrıca 2 şahısa sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapılmıştır.

• Çavuşoğlu mahallesinde bir şahıstan ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş,

• Kiltepe Mahallesinde araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden 5 adet yeşil reçeteye tabi hap ve 0,93 gr Metamfetamin ele geçirilmiş,

• Şifa Mahallesinde bir şahsın üzerinden 1 adet kesici alet elde edilmiş idari para cezası uygulanmıştır.

• Kuyuönü mezarlık civarında araçta bulunan bir şahıstan 4 gr Metamfetamin ele geçirilmiş,

• Yeşilkaynak Mahallesinde bir şahıstan 10.54 gram esrar, 10.57 gram kanabinoid ve 1.94 gram metamfetamin ele geçirilmiş,

• Çevreyolu üzerinde bir araç kovalamaca neticesinde yakalanmış içerisinde bulunan bir şahıstan 1 ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız