SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vakıflardan 3 ilde 3 Bin 500 Kişilik İftar Sofrası

Vakıflardan 3 ilde 3 Bin 500 Kişilik İftar Sofrası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ramazan dolayısıyla Malatya, Tunceli ve Elazığ'da kurulan çadırlarda günlük 3 bin 500 kişiye iftar verilecek.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan Malatya, Tunceli ve Elazığ'da ramazan ayına özel program hazırlandı.

Üç kentte kurulan çadırlarda 3 bin 500 kişiye 4 çeşit yemekten oluşan iftar verilecek. İftar çadırları içerisinde ise çocuklar için belirlenen günlerde animasyon gösterimi, oyuncak dağıtımı gibi çeşitli etkinlikler yapılacak.

Ramazan boyunca Malatya'da 1482, Tunceli'de 621, Elazığ'da 1025 olmak üzere toplam 3 bin 128 aileye kuru gıda kolisi teslim edilecek.

Bu kentlerdeki 762 yetim veya öksüz çocuğa ise bayramlık kıyafet yardımı yapılacak.

"Kalite açısından her yıl çıtayı daha da artırmayı hedefliyoruz"

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, AA muhabirine, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünün her yıl olduğu gibi bu yıl da yurt içinde 81 ilde iftar programları düzenlediğini söyledi.

Malatya, Elazığ ve Tunceli'de iftar programlarının hazırlıklarını yaptıklarını aktaran Bacanlı, "Malatya'da iki lokasyonda çadırlarımızı kurduk, hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Malatya'da yaklaşık 1500 kişiyle iftar sofrasında buluşacağız. İftar menümüz 4 çeşit yemekten oluşmakta. Elazığ'da Kültürpark Mamuretat-ül Aziz Salonu'nda, Tunceli'de ise Munzur Üniversitesi Yemekhanesi'nde öğrencilere iftar yemeği vereceğiz. Kalite açısından her yıl çıtayı daha da artırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Bacanlı, iftar sofralarında Malatya'da 1500, Elazığ'da 500, Tunceli'de ise Munzur Üniversitesi Rektörlüğünün katkılarıyla 1500 olmak üzere 3 bin 500 kişiye sıcak yemek vereceklerini sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam