SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kaban'dan da Destek İstediler

0
Güncellendi - 2018-04-04 04:34:13
Vali Kaban'dan da Destek İstediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban, Büyükşehir Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen ‘Kendine ve Kentine saygı duy’ projesine destek vererek “Kent ortamının birçok boyutuyla, başarılı bir şekilde ortak yaşanılabilir bir hale getirilmesi gerekiyor” dedi.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın, 2018 yılı lokomotif projesi olarak başlattıkları ‘Kendine ve Kentine Saygı Duy’ projesinin genel içeriğini anlatmak ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla Malatya Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Proje hakkında Vali Kaban’a bilgiler veren Akın, yapılacak olan diğer çalışmalar için de destek istedi.

Ziyaretten ve yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Kaban ise insanın kendisine bir saygısı varsa kentine de bir saygısının olması gerektiğini ifade ederek, “Çünkü bizler netice de bir kent ortamında yaşıyoruz. İşte bu kent ortamının birçok boyutuyla, başarılı bir şekilde ortak yaşanılabilir bir hale getirilmesi gerekiyor” dedi.

Proje kapsamında oluşturulan sözlerin her birinin kendine yüklü önemli bir anlamı olduğunu belirten Kaban, “Sözlerden birinin vurgulamak gerekirse yeşile olan özlemimizi dile getirmek istiyorum ve bu anlamda Yeşili Koru mesajını çok önemsiyorum” şeklinde konuştu.

Kaban, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğini tebrik ederek, “Malatya ile temas halinde olan herkesi kentliliğin hassas noktalarına dikkat etmelerine davet ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız