SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangında İzmarit Şüphesi

0
Güncellendi - 2020-10-26 00:37:05
Yangında İzmarit Şüphesi
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde bahçede iddiaya göre sigara izmaritinden çalılıklarda çıkan yangın fazla büyümeden kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesine bağlı Savaklı Mahallesi'nde bahçede iddiaya göre sigara izmaritinden dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar Malatya Büyükşehir İtfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Yangının muhtemelen o bölgeden geçen bir kişinin sigara izmariti atmasından çıkmış olabileceği belirtilirken, yangınla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız