SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor Deplasmanına Gitti

0
Güncellendi - 2021-10-16 21:50:54
Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor Deplasmanına Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Cumartesi akşamı Adana Demirspor karşısında puan mücadalesi verecek.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde maçla ilgili hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapan Yeni Malatyaspor, Perşembe günkü antrenmanın ardından karayoluyla Adana'ya hareket etti.

Kadrosunda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmayan Yeni Malatyaspor, maçla ilgili son çalışmayı Cuma günü Adana'da gerçekleştirecek.

Bu arada, antrenmandan sonra, defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos'un 27'inci yaş günü kutlaması yapıldı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sizlere guveniyoruz isallah buanla donersiniz Bol sanslar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    zaten 3 sezondan beri süperlig bize fazla geliyor.taraftarın ruh sağlığı ile oynayacaklarına hiç adana deplasmanına gitmesinler daha iyi.nasıl olsa sonuç belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Euro Club index tahmin sonucları,Malatya,Rize,Giresun ve Göztepe küme düşmüş gibi basın açıklaması yaptı. Burda oyuncularımıza düşen,onurlarını ve güçlerini ortaya koyup bu açıklamayı curutmeleri gerekir. Aksi, yansısa görüldüğü gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Doğum günü kutlu olsunda.........................kendi kalemize çok gol atıyor yaaaaa.........
    0
    0
    Yanıtla