SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Salı Akşamı Beşiktaş'ı Ağırlayacak

0
Güncellendi - 2021-03-01 08:35:28
Yeni Malatyaspor, Salı Akşamı Beşiktaş'ı Ağırlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 28.haftasında Beşiktaş ile 2 Mart Salı günü Malatya’da karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Süper Lig’de son 7 maçında galibiyet alamayan ve sezonun ikinci yarısında henüz hanesine 3 puan yazdıramayan Yeni Malatyaspor, 28.haftada sahasında ligin formda ekibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısında 3 puan sevinci yaşayamadı.

Süper Ligin ilk yarısında 27 puan toplayan ve 26.haftada Konyaspor’a karşı sahasında 3-2’lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 26 maçta 31 puan topladı.

Lig’de son galibiyetini 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla alan Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Oynadığı son 7 lig maçında 3 mağlubiyet, 4’te beraberlik yaşayan sarı siyahlılar, sezonun ikinci yarısında hanesine sadece 4 puan yazdırabildi.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan Doğu Anadolu ekibi, bu 6 karşılaşmada 2 kez mağlup olurken, 4 karşılaşmada ise berabere kaldı.

Sarı siyahlı takım, şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Yeni Malatya Stadyumu’nda 2 Mart Salı günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

SEKİZİNCİ RANDEVU

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, Süper Lig’de sekizinci kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 7 karşılaşmada 5 kez Beşiktaş, 1 kez de Yeni Malatyaspor galip gelirken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, sezonunun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 3-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 2-1’lik üstünlükle ayrıldı.

İki takım 2019-2020 sezonunda yeniden Süper Lig’de karşılaştı. Sezonunu ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında bu sezon İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Beşiktaş 1-0 kazandı.

MAÇ İLE İLGİLİ NOTLAR

Yeni Malatyasor, Süper Lig’de son oynadığı 7 karşılaşmada galibiyet alamadı. Sarı siyahlılar, sezonunu ikinci yarısında oynadığı 6 lig maçında ise 3 puanla tanışamadı.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de evinde oynadığı son 4 karşılaşmada galip gelemedi.

Beşiktaş, Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda 3 maçtır kazanan İstanbul temsilcisi, 4 maçtır de yenilgi yüzü görmedi.

Beşiktaş’ta Cyle Larin ve Vincent Aboubakar’ın 13’er golleri bulunuyor. Yeni Malatyaspor’un en golcü ismi Adem Büyük ise 10 gol kaydetti. Yeni Malatyaspor’da Kubilay Kanatsızkuş’un 4, Benjamin Tetteh’in ise 3 golü bulunuyor.

Yeni Malatyaspor’da 1 maç ceza alan Adem Büyük ile sarı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında oynayamayan Afriyie Acquah cezalarını doldurdu. Büyük ve Acquah, Beşiktaş maçında kadroda yer alabilecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Özer (3 yıl önce)
    Malatya bu maçı alacak güce ve enerjiye sahip. Hepimizin kalbi takımımızla Oynayacağız ve KAZANACAĞIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Temenni ediyorum korkmadan çekinmeden önde rakibin oyun kurmasına müsade etmeyen,orta sahada birebir markaj yapan, bir Malatyaspor istediği puan ve puanları hanesine yazdırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Algı yaparak hakemler üzerinde etki oluşturmaya çalışan bjk camiasına ve sergen efendiye bu maçta dersini verin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Hadi Ali Ravcı herkes Yeni Malatyaspordan puan almayı kesede keklik gibi görüyor BJK ya bir süpriz yapın bak görün Malatyada bayram havası esecek
    0
    0
    Yanıtla
  • bozkurt (3 yıl önce)
    malatyamıza başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR GÖZÜYLE, (3 yıl önce)
    Gönlümüzden geçen beşiktaş 11 imiz - Kalede ertaç- defansta chabeke, wallece,hadebe,kerim hafez -ön liberoda acquah_zeki yavru orta sahada Mustafa eskihallaç, mallen (kubilay) adem büyük ve forvette Tetteh, olacaktır. hocalarımızın da bu maçta Hamzaoğlu alışkanlıklarından sıyrılarak mantıklı davranacağını öngörerek 3 puanın bizim olacağını tahmin ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Sergen bugün açıklama yapıyor; Bu haftaki Y. Malatyaspor maçına çok çok iyi konsantre olmalıyız. Kesinlikle puan kaybı istemiyorum. Bizim Y. Malatyaspor lu futbolcular ve teknik ekip duysun. Biz onlardan daha çok motive olalım. Yenelim Bjk yı. Hadi aslanlar.
    0
    0
    Yanıtla