SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Yerli Golcülere Yöneldi

0
Güncellendi - 2017-06-09 13:50:50
Yeni Malatyaspor Yerli Golcülere Yöneldi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk sezonunu geçirecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, forvet hattını güçlendirmek için Beşiktaş’ın oyuncularından Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu’nu kadrosuna katmayı planlıyor.

Sarı siyahlı takımda transfer çalışmaları hız kazandı. Fransa'nın Strasbourg takımından Khalid Boutaib’ı transfer ederek, Süper Lig için ilk transferini yapan yönetim, golcü arayışları çerçevesinde gözünü Süper Lig’e çevirdi.

Boutaib transferi sonrası Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın oyuncuları Ömer Şişmanoğlu ile Mustafa Pektemek’i transfer etmek için düğmeye basan yönetim, siyah beyazlı takımın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Mustafa Pektemek, 43 karşılaşmada 9 gol kaydederken, 5’te asist yaptı. Beşiktaş’ın Pektemek’i elden çıkarmak istediği ve Evkur Yeni Malatyaspor’dan gelecek teklifi bekledikleri öğrenildi.

29 yaşındaki Sakarya doğumlu 1,82 metre boyundaki Mustafa Pektemek’in Beşiktaş ile 30 Haziran 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sağ ayaklı golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Medipol Başakşehir’e kiralık olarak gönderilmişti.

Sarı siyahlıların gündemindeki diğer bir isimde yine Beşiktaş’tan forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu.  30 Haziran tarihi itibariyle Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Şişmanoğlu, Süper Lig’de 8 karşılaşmada görev aldı ve 2 gol kaydetti. Ömer Şişmanoğlu, Türkiye Kupası’nda ise 6 maçta 1 gol attı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • suat (7 yıl önce)
    bolusporun sağ açığı olan bentli isimli afrikalı futbolcu var. bu futbolcu da düşünülmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet AYTEKIN. (7 yıl önce)
    Golcü olarak ADANA'dan MEGAYE alınırsa daha faydalı olur. ERKAN ZENGİN ve YALÇIN AYHAN'ıda takımımızda görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Ömer malatya için çok faydalı olur.Elazığdan treureyi bir kenara yazsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    mustafa pektemek yaramaz adam sakar oynamaz malatyada inş transfer etmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (7 yıl önce)
    Mustafa pekdemek için 1.5 milyon dolar isteniyor değmez Ömer'in bonservisi elinde daha mantıklı. Yalçın da alınsa faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Velı (7 yıl önce)
    Malatya haber bıktık haberlerınden hep aynı yazmayın daha ıyı bıtınce yazın..
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (7 yıl önce)
    GOLCÜYE BAK 30 MAÇTA GÖREV AL 2 GOL AT MALATYA SPORDA SENİ GOLCÜ DİYE ALSIN YA ALLAH AŞKINA ÖMER ŞİŞMAN OĞLU NU GOLCÜ DİYE MALATYA SPORA MI KAKTIRACAKSINIZ MUSTAFA PEKTEMEKTE HAYAL BAŞAKŞEHİRDE DEVAM EDER BÖYLE BOŞ BOŞ HABERLERİ GEÇELİM
    0
    0
    Yanıtla
  • yanlışın var (7 yıl önce)mustafa k isimli kullanıcı yorumuna
    şişmanoğlu 8 maçta 2 gol atmış. 30 maçı nereden çıkardın
    0
    0
    Yanıtla