SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor'a Çok Teşekkür Ederim"

0
Güncellendi - 2021-05-17 01:36:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un devre arasında Hibernian’dan kiraladığı Stephen Mallan sosyal medya hesabı üzerinden veda paylaşımı yaptı.

Yeni Malatyaspor’un devre arasında İskoçya’nın Hibernian takımından kiraladığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Stephen Mallan, 8 kez ilk 11’de başladığı 17 karşılaşmada 782 dakika görev aldı. Mallan, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Lig’in bitmesiyle kiralık sözleşmesi sona eren Mallan, sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulundu.

İskoç futbolcu Mallan, söz konusu sosyal medya paylaşımında, “Bir sezon daha sona erdi! Türkiye’de futbol oynamak inanılmaz bir deneyim ve bana bunu sağlayan Yeni Malatyaspor’a çok teşekkür ederim. Taraftarlarla birlikte futbolun keyfini çıkaramamak üzücü olsa da Türkiye’de futbol oynama deneyimini sonsuza dek hatırlayacağım.” ifadelerinde bulundu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlu böyle kaliteli bir oyuncuyu bile futboldan koparıyordu.geldiği ilk maçda göztepe deplasmanında bir gol bir asistle taraftara büyük heyecan yaşattı ama Hamza hoca hemen biletini kesip yedeğe çekti.ve gidene kadar umut bulutla taraftara tarihinde görülmemiş bir ızdırap yaşattı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Benim anlamadığım bu adam GÖZTEPE maçında oynadı gol de attı .Daha sonra niçin göremedik.Sakat degil,hasta degil ama oynatılmadı.Bizim kümede kalmamızda büyük emeği geçmiştir.Rize maçının gol kapısını aralayan penaltı yaptıran adamdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    bizden biri gibiydi ,iyi bir futbolcuydu
    0
    0
    Yanıtla
  • bilir kisi (2 yıl önce)
    Adam burada top oynamaz Turkiye ligi cok sert. Bu adam bu kadar fizik gucu ile oynayan birisi degil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Çok güzel topcuydu alınsa yeridir
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    S.Mallanın yerinde oynatıldığı zaman ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gördük.Mualesef kiralık ve gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Sanki teknik adamlarımız biraz geç mi fark etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • MaLatYaLi (2 yıl önce)
    bu adam,takıma katkı sağlar iyi gerekirse 1 yıl daha kiralansın, gidersede yolu açık şansı bol olsun, az şans verildi, şans verildiğinde debirşeyler yapmaya çalıştı
    0
    0
    Yanıtla