SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Teknik Heyeti Sakatlar Düşündürüyor

YMS'de Teknik Heyeti Sakatlar Düşündürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da sakatlıkları bulunan Nuri Fatih Aydın, Barış Başdaş ve Mert Miraç Altıntaş sakatlıkları nedeniyle, Eyüpspor maçında kadroda yer almalarının zor olduğu bildirildi.

Ligin ikinci yarısında şu ana kadar oynadığı 2 karşılaşmada hanesine 1 puan yazdırabilen Yeni Malatyaspor, 22’inci haftada pazar günü sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde sürdüren sarı siyahlı takımda kritik maç öncesi eksik oyuncuların fazlalığı teknik heyeti düşündürüyor.

Ligde bu sezon kümede kalma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor’da Barış Başdaş’ın uzun süren sakatlığı ve Philip Awuku’nun 5 maçlık cezası savunma hattını sıkıntıya düşürürken, Adanaspor maçı öncesi Buğra ve Mert Miraç’ın sakatlıkları moralleri bozmuştu. Rahman Buğra Çağıran takımla birlikte çalışırken, Mert Miraç Altıntaş’ın Eyüpspor maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Yeni Malatyaspor’da Arda Şengül’ün pubis kemiğinde ağrı olduğu, Erşan Yaşa’nın diz problemi yaşadığı, Donsah’ın üst adalesinde ödem tespit edildiği, Aly Malle’nin de üst adalesinde ödem oluştuğu, Haqi Osman’ın diz arkası ve arka adale ağrı olduğu, Yakup Alkan’ın da üst adale ödemi sorunu yaşadığı bildirilirken, bu oyuncularının durumlarının maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi. Takımda, defans oyuncusu Philip Awuku'nun cezası da devam ediyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    işimiz bu abi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    Hepsi yalan söylüyor. Biliyorlar güçlerinin yetmeyeceğini. Başka kulüplere transfer olacaklar.
    %67
    %33
    Yanıtla