SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar, Yardımcı Sayısını Yeniden 7'ye Tamamladı

Çınar, Yardımcı Sayısını Yeniden 7'ye Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Naci Şavata’nın istifası ile boşalan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılığına Numan Özcan atandı. Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan başkan yardımcısı sayısı, bu atamayla yeniden 7'ye yükseldi.

AKP Yeşilyurt Belediye Meclisi Üyesi olan Naci Şavata, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın teklifi üzerine 22 Mart 2022'de Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine gelmişti. Şavata’nın siyasi nezaket içinde sağlık durumunu erekçe gösterdiği, ancak kulislerdeki iddialara göre; Çınar ve ekibinin yönetim anlayışı ile görüş ayrılıkları yaşaması üzerine istifa etmişti.

Çınar, Şavata’dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığına AKP Yeşilyurt Meclis üyesi olan ve aynı zamanda Yeşilyurt belediyesi İŞGEM Genel Müdürü olan Numan Özcan’ı atadı.  

Yeşilyurt Belediyesi'nde yeni atanan Numan Özcan'ın dışında Erkan Dikenli, Şahin Özer, Mehmet Cüreoğlu, Mehmet Nogay, Cavit Aslan, Oğuz Özcan  da belediye başkan yardımcısı olarak görev yapıyorlar.

Bu arada yeni yardımcı Numan Özcan’ın Yeşilyurt İŞGEM sitesindeki öz geçmişi şu şekilde:

“1988 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Amerikan Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Burslu - İngilizce) mezunudur. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler lisans  ve Medya ve iletişim sistemleri ön lisans mezunudur. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında yüksek lisansına devam etmektedir. 2019 yılında Ak Parti grubundan meclis üyesi seçildi.İyi düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır” 

malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Başkan Yardımcılığına atanan Numan Özcan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Kemal (1 yıl önce)
    Genç ve temiz yüzlere ihtiyaçımız var
    %50
    %50
    Yanıtla
  • atilla (1 yıl önce)
    böyle insanları bu memleketin başına bela edenler hak dünyada hakkı yiyilen insanlara hesap verecekler .
    %72
    %28
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    7 yardımcı ne demek bir ilçe belediyesinde dersin ki istanbul belediye başkanı mübarek
    %80
    %20
    Yanıtla
  • deli cavus (1 yıl önce)
    Bu tipleri haber bile yapmayın.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Yedi tane yardımcı oluyorsa, bu belediye başkanı ne iş yapıyor. Yardımcılar işleri yapacak ise belediye başkanına ne hacet. Bu yedi başkan yardımcısına makam arabası, şoför vb. İsraf, israf başka bir şey değil. Sanki adam devlet yönetiyor. Bakanlar kurulu kurmuş. Ayıp ayıp.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Saskin (1 yıl önce)
    garip şeyler oluyor güzel ilçemde.1i gidiyor 3ü geliyor 2si geliyor 1i gidiyor.:)arkası gelmez dertlerimin biktim vallaha..personel kimin geldiğini kimin gittiğini takip edemiyor artık. K.esen gitti=4 adet birden geldi.n.savata geldi şimdi geri gitti? Gelen niye gidiyor ? Gidenin yerine neden çifter çifter atama yapılıyor?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hoca02 (1 yıl önce)
    Yedi az olmuş ama sanki Mehmet çınarın yerine oynayacak tip var
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Düzgün ve Başarılı bir arkadaştı.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • kemal (1 yıl önce)
    özgeçmişinr ve yaşına bakarsak evrak kayıtta başlaması lazımdı ama oluyor böyle şeyler. normal.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • kamil yıilmaz (1 yıl önce)
    belediye başkanı bi vizyonsuz yardımcıları daha vizyonysuz akp nin yöneteceği isimler olsun ki vekiller rahat yönlendirsin itaat etsinler başkanları gibi.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Beni de yap yardımcı.guzel para getirecek isler yapabilirim . Mesala Avrupa yolcuları bulabilirim
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Birazda sen sefa sür
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Şahsen tanımam ama Numan Özcan , İŞGEM de başarılı ve çalışkan bir şekilde güzel işler yaptı yolu açık olsun. Allah yolunu bahtını açık etsin . Siyasette böyle temiz düzgün insanlara ihtiyacımız var
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Salim (1 yıl önce)
    İsgem Genel Muduru koltugunu birakip Numan Ozcan beyfendi. Baskan Mehmet Cinar 'in onayiyla baskan Yardimciligi gorevine geldiler.7 tane baskan yardimciligi az bence siz düz 10 tane felan yapin.Battalgazi Belediyesinde 4 tane baskan yardimcisi var yetiyor artiyor demekki bu durumda yesilyurt belediyesi liyakatli baskan yardimcilari 7 tanesi zor bela yetisecek gadim mutlu insanlar sehri yesilyurta ne buyuk mesele kim var numan beyin referansi bu kadar kemikli demekki ensesi kalin olmali bosuna demiyorlar Ankara'da dayin varsa hersey olur diye
    %97
    %3
    Yanıtla