SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Yeşilyurt Belediyesi, Yine Bu Malum 'Eleman'!

Yine Yeşilyurt Belediyesi, Yine Bu Malum 'Eleman'!
A- A+ PAYLAŞ

Skandal olaylarla gündeme gelen Mehmet Çınar'ın başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi, bu kez de Cumhuriyet Bayramı dönemine denk getirdiği bir başka skandal organizasyonla gündem oldu. Bu belediye, 'Cumhuriyet Haftası' olarak da adlandırılan dönemde "Çocuk Kitapları Festivali' adı altında düzenlediği 1 hafta süreli etkinliğe davet ettiği isimlerden biri, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığının en önde gelen isimlerinden, Mustafa Armağan oldu. Bu belediyenin, 29 Ekim günü başlayacağını açıkladığı festivalin programına göre, 4 Kasım günkü söyleşi programında Mustafa Armağan yer aldı.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınlanan kutlama mesajlarından birinin sahibi olan, mesajında Cumhuriyet ve Atatürk'e güzellemeler yapan Çınar'ın başkanı olduğu belediyenin organizasyonundaki konuklardan birinin, bulduğu her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurtuluş Savaşına, bağımsızlık mücadelesine, kurucu değerlerine hakaret eden, gerçek dışı iddialarla gölgelemeye ve karalamaya çalışan biri olması, bilinen bir çocuk kitabı olmayan bu şahsın 'Çocuk Kitapları Festivali' adı altındaki bir organizasyonda yer alması 'sinsi ve Cumhuriyet, Atatürk karşıtı mahfillere mesaj verme' çabası olarak değerlendirildi.

Geçmişte Ahmet Çakır yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Hacı Uğur Polat yönetimindeki Yeşilyurt Belediyesi'nin organizasyonlarında da yer alan Mustafa Armağan, FETÖ'nün yayın organlarında da yazmasına rağmen, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı çevrelerin bugün faaliyette olan yayınlarında da kendine yer buluyor ve 'düşmanlık' derecesindeki görüşlerini buralarda dile getirmeye devam ediyor.

Böyle bir ismin, 'Sahte UNESCO Ödülü' ve "Gri Pasaport Düzenleterek Yurt Dışına İnsan Kaçırma' skandalları ile ülke gündemine gelen Yeşilyurt Belediyesi'nin çocukların adının kullanıldığı bir organizasyona 'sızdırılması' ve bir kez daha Malatya'da ağırlanmasıyla ilgili olarak Yeşilyurt Belediyesi'nin gerekçesi ve açıklaması merak ediliyor.

AÇILIŞI YAPILDI

Bu arada, Yeşilyurt Belediye Başkanlığının düzenlediği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kaymakamlığı'nın da destek verdiği belirtilen festivalin açılış töreni Vali Hulusi Şahin ile bazı yetkililerin de katılımıyla yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi'nin festival programında ‘Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanı’ bir isme yer vermesinden habersiz olduğu değerlendirilen Vali Şahin, açılıştaki konuşmasında, “Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepinizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu sabah katılımın çok yüksek olduğu, çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Çoğunlukla çocuklarımız katılım sağladı. Cumhuriyetin geleceği adına bizi ümitlendiren bir tablo vardı. Bu etkinliklerin bir parçası olarak bugün Yeşilyurt Belediyemizin öncülüğünde, Yeşilyurt Kaymakamlığımızın katkıları ile çok güzel bir çocuk kitapları şenliğinin startını veriyoruz. Bu etkinlik Cumhuriyet Bayramına çok yakıştı” ifadelerini kullandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

57 yorum yapılmış

  • MÜMTAZ (1 yıl önce)
    fetöcüyü davet edenlerin, düne kadar, masalarında, zaman gazetesini eksik etmeyenler olduğunu devlet bilmiyor mu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)MÜMTAZ isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa dogru soyluyorsun ZAMAN Gazetesi ucretsiz devlet dairelerine Okulara Camilere Emniyet ve polis Karakolarina Askeri yerlerine gonderiliyordu bunlari gorduk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fuat (1 yıl önce)
    Belediyeyi babasının malı gibi yöneten liyakatsiz ve sınavsız personel alımı yapan, reklam yapmak ve Sow yapmakta pek hünerli olan adı sansasyonel olaylarda gündemdeki yerini koruyan ve Malatyali bile olmayan bu zata en yakın durakta yol ver halkım.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Çocuk kitapları Festivali ne alaka (1 yıl önce)
    Ben de ismini görünce şaşırdım. Hatta çocuk kitabıda mı yazıyormuş dedim. Adam dünde Murat Bardakçının sözlerine cahillik dedi.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Adamın yüzünü çirkinleştirip haber fotoğrafı yapmak , çok çirkin. Bu durum öyle fotoğraf ile haber yapanın sev,iyesi hakkında topluma bilgi verir.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    85 mil ülkeyiz her kafada bir ses gelir ATATÜRKÜ de seven tarihi biliyor seviyor biri de siyasi görüşü nedeniyle fesliyi sever x parti A parti neyi seversen sev özgürsün Bunlarla yatıp kalkmak yanlış gerçegi görmeye biliriz bir ailede 3 kardeş 3 de değişik parti veya görüşü sever bu ayle kötü ailemi Yanlış olan gece gündüz her yerde her zaman siyasetle yatıp siyasetle kalkmak 80 öncesini hatırlayın okuyun öğrenin kendi milletine düşman olmak batının oyuncağı kuklası olmak daha kötü
    %30
    %70
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Bunu zaten yapsa yapsa malatya belediyeleri ve buna benzer konya,kayseri,elazığ gibi parantez açarak söylüyorum bu tip cumhuriyetin tüm değerlerine topuyla düşman belediyeler yapar. Şaşırmadım malatya bu işte ! Ayrıca burada bunu alkış tutan yorumlar benim bu yorumumu da destekliyor. Malatya malatya cumhuriyet düşmanlığında bulunmaz eşin.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Kündübegli (1 yıl önce)uğur tn isimli kullanıcı yorumuna
    CHP'li belediyeler sütten çıkmış ak kaşık ya zaten
    %13
    %87
    Yanıtla
  • İsa Peri (1 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesine ve Sayın Mehmet ÇINAR nezdinde bu programı tertip eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)İsa Peri isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa Kemal Atatürk'e düşmanlık besleyen bir şahsa eğer sempati duyuyorsanız söylenecek söz kalmamıştır.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    valimizin orda ne işi var peki vali bir yere giderken kimdir kendisini çağıran kimdir organize yapan prğramında kim var niye bakmaz bu mehmet çınar şimdi çıkıp dese mustafa armağanın katıldığı festivalin açılışını vali yaptı diye yalanmı vali beyin bu konularda çok dikkat etmesi gerekiyor yoksa böyle faka bastırır mehmet çınar gibi kunazlar valibey bu kurnazların her işi yapıp sonra da sorumluluğu giden valiye attıkları göçmen kaçakçılığı işindendemi haberi yok bunların kim olduklarını neler yapabildiklerini görüp gittiyse bu çok vehamet verici
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Cevat (1 yıl önce)
    Gerçek tiynetlerini sahte unesco ödülü, hizmet pasaportuyla ne idüğü belirsiz şahısların yurt dışına kaçırılması gibi işlere gözünü kırpmadan girmeleriyle ortaya çıkan sınır tanımayan yetersizlerin yaptıkları ve kenti küçük düşürücü bu işleri örtmek için kendilerini ideoloji- din kılıfına sarmaları bilinen bir şey. O nedenle Çocuk Kitapları adı altında düzenledikleri etkinliğe Mustafa Armağan gibi birini getirerek siyasal dinci ideoloji yandaşlarından bu yönde destek bulma çabaları anlaşılır. Bu organizasyonun altına bakın, mutlaka o sahte ödül, gri pasaport skandalının altındaki yamuklar çıkacaktır.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bu yamuklardan biri pasaport skandalını ortaya çıkaranlara İt ürür kervan yürür diyen değil mi? Mahalli televizyonun birinde getir gtür işleri yaparken yeşilyurt belediyesine kapak atan bu şahıs mehmet çınar'ın gözdesi şimdi. Verha terfi ettiriyor şimdi de belediye şiketine genel müdür mavini yapmış.Her skandalından sonra ödüllendiriyor kendisini. Mühtiş ikili bunlar.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Emrah Turan (1 yıl önce)
    Eleştiri tabiki olabilir ancak bu elaman vs gibi başlık düşmanca ve gazetecilik olayına yakışmayan bir durum. Gazeteci olarak tabiki sert eleştiri çata çat söyleme olacak ama değersizlwştirme kesinlikle kabul edilemez. Bu Çınar bey içinde gecerili yazar için de yoksa ikisinide günahın kadar sevmem.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Malatya'nın gerçek sahiplerinden biri olan, 40 tane hesap için kurulmuş birçok sivil toplum örgütünden farklı olarak, çekinmeden korkmadan her Malatya sorununa sahip çıkan, farkedilebilir mesajlar veren Malatya Tarım Platformu Başkanı, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın İhsan Akın'ı, çoban grubuyla katılarak Cumhuriyet Bayramı'nda verdiği bu görüntü için kutluyorum. Kast sistemindeki yeri nedeniyle sembolik olarak hep öne çıkarılan çoban kesimi adına verdiği bu görüntüyle, Cumhuriyet Haftasında, Cumhuriyeti kuranlara, Atatürk'e küfredenlere sahip çıkanları Malatya'ya davet ederek bir kez daha asıl tiynetlerini gösteren güruha karşı en güzel cevabı vermiştir. Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılan çobanlar görüntüsüyle ne idüğü belirsiz, çoğu göçle Malatya'ya gelmiş, kendi meşreplerine göre dayanışma ortamı oluşturmuş Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına karşı şahane bir görüntünün mimarı olmuştur. Malatya'nın gerçek çocuğu ve sahiplerinden olduğu bilinciyle hareket eden, bu nedenle de birlik seçimlerinde karşısına Adıyamanlı birinin çıkarıldığını, ancak onları alt ettiğini bildiğim Sayın İhsan Akın ve bayrama katılan arkadaşlarını kutluyorum. Mehmet Çınar'ın ve avanesinin yarattığı kötü imaja karşı Malatya'nın cevabı olmuştur kendisi.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Nahit (1 yıl önce)
    İngiliz kraliyet ailesinin yakın zamanda verdiği yemeğe Türkiye merkezli tek davetli olan basın temsilcisi, yine yakın geçmişte misyonu bilinen ve bu misyonunu yerine getirdikten sonra tarihe karışan Taraf gazetesinin dinci versiyonu Akit'in temsilcisi değil miydi?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)
    Yaşasın Cumhuriyet kenti Malatya. Artık Mehmet Çınarı görmek istemiyoruz. Malatya Cumhuriyetin en güzel şehridir. Atatürk düşmanlarının işi yoktur.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bu da sanki Malatya'nın sahibi, her haberde aynı laflar
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Zoruna giden ne. Burası yol geçen hanı değildir.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Beğenmiyorsan oy vermezsin olur biter, kendi şahsi görüşünü Malatya'nın görüşü gibi lanse etme, seçilmişlere saygı duy işine bak
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Laflarına dikkat et. Benim başkanım değildir. Benim başkanım sadece Mustafa Kemal Atatürk
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal 1938 yılında vefat etti. Haberin olsun.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Cumhuriyet -î El Aziz isimli kullanıcı yorumuna
    Evet Malatya'nın sahibiyim 1930-1960 yıllarında o zaman Malatyam moderndi hırsızlık rüşvet yolsuzluk yoktu. insanlar birbirlerine güvenirdi. Kimse kimsenin toprağında gözü olmazdı. İşte o zaman Malatyam çok güzeldi.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Çınar tebrikker. Malatya lı olarak yapılan bu etkinlik ve davetlileri sonuna kadar destekliyoruz. Niye herkes sizin gibi düşünmek zorundamı
    %32
    %68
    Yanıtla
  • İngiliz Muhipleri Cemiyeti günümüz uzantılarının dayanışması sürüyor. 'Keşke Yunan Galip Gelseydi' diyebilen karakterdeki tipler bir bir ortaya çıkıyor. Adı bir sürü skandala karışmış olana, İngiliz Muhipleri dayanışması kapsamında desteğe devam edin. Sizlere bu yakışır. Bu devletin kurulmasını sağlayan İstiklal Harbinde de sonrasında da, İngilizlerin ortaya çıkardığı dinci hareketlerde de hep siz ve sizin gibiler vardı. Size rağmen bu millet kurtuldu, bu devlet kuruldu. Sizin derdiniz adı 'Türkiye' olan bu devletle ve adı 'Atatürk' olduğu için büyük kurucuyla. Bu Cizreli ne olduğu bellisiz çakma tarihçiye ve onu ortaya çıkarıp destekleyenlere sahip çıkmak sizin fıtratınızda var.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce) Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Skandallar bitmiyor.Gri pasaport olayı şimdide Mustafa Kemal Atatürk e hakaret eden bir şahsı davet etmesi. Artık yeter Malatyayı Malatyalılar yönetmelidir.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • recep (1 yıl önce)
    çınar başkanı tebrik ediyor mustafa armağana saygılarımı sunuyorum
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)recep isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya Malatyalılar indir. Başkalarının değil yaşasın Mustafa Kemal Atatürk
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Hesen (1 yıl önce)
    Haberiniz düşmanca olmuş.kimse eleştirilemez değildir.insanim diyen hele hele bir çok yönü gizli kalmış tarihi meselelerin kesinliği dahi olmayan konularda eleştiriemez yaklaşımı ahmakça olur.cumhuriyett de kuruluş şekli de kuranlar da eleştirilebilir.Kuran hükmü mü ki eleştirilmesin.hatta bu ülkede bırak İslam'ın eleştirilmesi dine küfür dahi ediliyor.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Ali Alp (1 yıl önce)
    İslamiyete en büyük zararı bu zihniyetin verdiğinin farkına ne zaman varacak acaba Malatyalılar
    %73
    %27
    Yanıtla
  • hasan kaya (1 yıl önce)
    mustafa armağan gösterdiğininiz tepkiyi Türk devletine ve askerine en büyük iftirayı atan ttb başkanı şebnem korur fincancı adlı melanete göstermenizi bekliyoruz
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Murat gülez (1 yıl önce)hasan kaya isimli kullanıcı yorumuna
    İkisinin de Allah belasını versin dersem tatmin olur musun? Olaya taraflı bakmayın. Biri ülke düşmanı olarak bir makamda TSK ya hakaret ediyor. Diğeri de zaten zamanında ülkeye ihanet edenlere alkış tutuyor. 17 24 aralıktan sonra tövbe edince masum mu oluyor? İki güzel dini söze tav oluyorsunuz. Onu zaten Rabbim Kuran da da yazmış. Bu adamın destekleriyle ülken elden gidecekti nasıl affettiniz iki hadis veya güzel söz söyledi diye?
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ona gösteremezler. Çünkü aynı zihniyetteler.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (1 yıl önce)
    Çınarın ve temsil ettiği zihniyet zaten Atatürk ve cumhuriyet düşmanı
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Cumali şimşek (1 yıl önce)
    Sayın yayıncı, bir fikri bir eylemi eleştirmek ne zaman düşmanlık sayıldı.o dönemler çoktan aşıldı.demek siz orada kalmaya devem ediyorsunuz. Cumhuriyet ve onun olmazsa olmazı demokrasi bu eleştiri ve özgürlüğü sağladı. Bak siz ne güzel bu hakkı ilgili şahıs hakkında kullanıyorsunuz, o şahsın da bu hakkı kullanma hakkı olması gayet doğaldır. Bunu neden düşmanlık, hainlik gibi kavramlarla ifade ediyorsunuz. İnsan olması hasebiyle istisnasız Herkul söylediklerinden ve yaptıklarından dolayı takdir de edilir eleştirilir de. Yoksa doğrular nasıl keşfedilecek O zaman fikirler tabulaştırılmazmı? Selam ve muhabbetleri mi sunarım.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Unesco Ödülü ve karşılama töreni, Çınar Beton ve Gri Pasaport gibi nadide eserlerin yanında, bir eşsiz parçayı daha koleksiyonuna katan Yeşilyurt Belediyesini kutluyor, Cenab-ı Allah'tan akıl-fikir ihsan etmesini niyaz ediyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Erhan SOĞUKPINAR (1 yıl önce)
    Sözde tarihçi bu zevat Malatya da hala itibar görüyorsa sadece Malatya ya acırım, Bu güzel ülkemin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk e hakaret eden bir zevat bu şehirde taltif ediliyorsa bu şehre yazık . Kaldıki bu şehir Battalgazinin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde düşman işgaline uğramayan bir kaç şehirden biri çok yazık ....
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)
    Önümüzdeki seçimlerde has Malatyalı istiyoruz. Ve Atatürk Cumhuriyet sevdalısı bir parti istiyoruz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Mehmet Çınar'ın 1 numaralı savunucusu ve koruyucusu olan Öznur Çalık neden Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınlamadı? Mehmet Çınar'da Öznur Çalık için aynen bacısı gibi bir vaka olarak görünüyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bu adam sadece Atatürk düşmanı değil fetö gazetesinde yıllarca tarih başyazarligi yapmış ve yalanları üzerine tarih uyduran tehlikeli bir adam..bunu da elbette insan kaçakçılığı ile adı anılan bir belediye çağırır. Yazıklar olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Bu FETÖ cü sözde tarihçiyi Mehmet Çınar’ın konferans için getirmesinin bir tek amacı olabilir o da bu yalancı sözde tarihçi nin hezeyanlarının gölgesinde kendi gri pasaport skandallarını gündemden düşürmek
    %75
    %25
    Yanıtla
  • sait (1 yıl önce)
    yeşilyurt belediyesine yuvalanmış şelaleçilerin yeni bir marifeti.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Sanki bu işin içinde de, bu belediyenin birçok işinin arkasında olduğu gibi bir YAMUK var.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Muhittin (1 yıl önce)
    Yillarca fetullah denen meczubun eteginde gezen ,ona büyük islam bilgini muamelesi yapan malum adamlar simdi fetonun siyasi ayagini ariyorlar. Cikarin ayakkabilarinizi ve kendi ayaklariniza bakin görürsünüz! Böyle düsünen yarim akilli tipler püsküllü tescilli bir deliye üstad dediler bu vatandasa da tarihci diyorlar. Cakma tarihci!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Kusura bakmayında abdest namaz bilmez bir takım kişiler, sadece din pazarladığı için bu tip kişilere itibar etme zorunluluğu hissediyor. Hepimiz elhamdülillah müslümanız. Geçen bir hoca Malatya'ya geldi ve açılış konuşmasında Buraya bilmediğiniz birşeyi anlatmaya gelmedim dedi. Ne kadar manidar. Din satmadığını peşinen söyledi. Ben şimdi her Ramazan TV de çıkan saçma sapan reyting soruları ile uğraşan adamlara laf söylesem cehennemlik olurum size göre. Ama bu tipler bazılarına göre ilim İslam yayıyor. Vay ağlanacak halimize.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet arif (1 yıl önce)
    Niye bu kadar rahatsız oldunuz ki. Her geldiğinde salonları dolu oluyor. Üzgünüm küçük bir azınlıksınız.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Murat gülez (1 yıl önce)Ahmet arif isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim yeri geldiğinde fetöye küfrü basıyorsunuz. Zamanında bu adamın yazdığı yazıları gördün mü? Ama pardon sizler için 17 24 aralıktan sonra tövbe etmek hobilerim birşey olduğu için bu adamlar masum değil mi?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)Ahmet arif isimli kullanıcı yorumuna
    O salonu dolduranların %80 i bırakın tarihi iki nesil önceki ceddlerini bilmezler Türkiye haritasını önlerine koysan yaşadıkları memleketi bulamazlar geri kalan %20 de gülen cemaati (FETÖ) artıkları
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Mustafa Kadıoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum Mustafa kardeşim. Bunlarda Atatürk sevgisi yoktur.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Ahmet arif isimli kullanıcı yorumuna
    Benim Malatyam sizin gibi insanları artık kaldiramiyor. Malatya cumhuriyetin kentidir. Bunu böyle bilin.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya seni kaldırsın yeter.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Azınlık mı (1 yıl önce)Ahmet arif isimli kullanıcı yorumuna
    Salonlar dolmuyor kandırma kendini şeriatcı.Gelmeyecek şeriat ülkeye tepin istiyorsan anladın hadi ötede ağla :Küçük azınlıksak neden Atatürk hakkında resmen son dönemde chp den çok akp iyi cümleler sarfediyor yüzüncü yıl töreni ? Boşver azınlıgız akp atatürkü çok sevdiğinden düzenledi böyle tören
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Az kaldı!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    İstediği kişilileri davet edebilirler.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Atatürk düşmanlığı yapan Bizim düşmanımızdır. Mehmet Çınar ayrıca sınırları fazlasıyla aşıyor. Malatya Cumhuriyet kentidir.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    önümüzdeki seçimde ,akp ve erdoğanın tekrar kazanacağını düşünüyor olmalılar.büyük hataya düşenlerden olacaklar.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Ölümüne reisçiyiz bu dönem yine seçilecek allahın izniyle.Kimse ağlamasın
    %41
    %59
    Yanıtla