SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 11 Haftada 5 Puan Toplayabildi

0
Güncellendi - 2021-04-06 01:35:41
YMS 11 Haftada 5 Puan Toplayabildi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 32. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'e 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor'un galip hasreti 11 maça yükseldi.

Süper Lig'de dördüncü sezonunu geçiren sarı-siyahlılar, aldığı sonuçlarla taraftarını üzmeyi sürdürüyor.

Ligdeki son galibiyetini 20. haftada Atakaş Hatayspor'a karşı 2-1'lik sonuçla alan Yeni Malatyaspor sonrasında oynadığı 11 maçı da kazanamadı.

Sarı-siyahlılar, Atakaş Hatayspor galibiyetinin ardından oynadığı maçlarda Galatasaray'a (1-0), Trabzonspor'a (2-0), İttifak Holding Konyaspor'a (3-2), Beşiktaş'a (1-0), Yukatel Denizlispor'a (3-2) ve Medipol Başakşehir'e (3-1) mağlup olurken, Fatih Karagümrük (0-0), Göztepe (2-2), Antalyaspor (1-1), Gençlerbirliği (1-1) ve Gaziantep ile (2-2) berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor, söz konusu 11 maçta sadece 5 puan toplayabildi.

Ligde oynadığı 30 maçta 7 galibiyet, 11 beraberlik, 12 mağlubiyeti bulunan ve 32 puan toplayan sarı-siyahlılar, 16. sırada yer aldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu takımın hoca veya oyuncu sorunu yoktur,bu kulüp sahipsiz ve yonetimsizdir ,biz durmadan cambaza bak cambaza diyoruz,yani gündeme hoca ve oyuncuları getirerek gerçek sorumlu olan ve ortalarda görünmeyen başkanı koruma altına alıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (3 yıl önce)
    Sayin yorumcular kaysarinin hocasi kim o zaman hamzadan helalik isteyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Almancanı düzeltmen gerek Hamza hoca öğtetmen değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Özür yanlışlık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan soykan anisina (3 yıl önce)
    Bir başkan düşünün iki yıldan beri başarısız , başkanlık isteğe bağlı bir görev kimse orda zorla tutmuyor başkan gitmemde gitmem diyor inanın ben anlamış değilim ,10 hafta sonra takımda gidecek başkanda gidecek bu çileden hep birlikte kurtulacağız ,rahmetli babam derdi ki evlat yapamiyacagin hiç bir göreve talip olma olduki talip oldun başarısız olduğunu gördüğün anda ayak diretme bir saniye bile durma inanirmisiniz benim hayatımda hep uyguladigim bir nasihat olmuştur sayın başkanada tavsiye ederim keşke geçen sezon birakabilseydi biz onu hep hayırla anabilseydik olmadı adil başkan olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Değerli taraftarlar bu takımın hoca ve oyuncu sorunu yoktur yönetilememe sorunu vardır ,sahipsizlik sorunu vardır takım 11 maçta 5 puan almış ortada ne başkan,ne yönetim ,ne divan kurulu,ne delege vardır,şehrin ileri gelenleri sessizliğe bürünmüş kimseden ses çıkmamaktadır, kulübün durumu ile ilgili konuşan bir yetkilide yoktur,bu kulüpten Erol bulut,Sergen Yalçın gibi hocalar gelip gitmiştir,işte begenmediginiz hikmet hoca,Hamza hoca biz ne yapıyoruz cambaza bak cambaza diyerek bütün bu işlerin sorumlusu başkanı hiç konuşmuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Kayseri spor örnek olmalı canla başla oynadı bizi geçti Hamza hocayı beğenmiyenler söyleyecek bir bahaneniz varmı Hoca gitsin diye kendini yirtanlar irfan hocaya saldırmak gibi üstün fikriniz varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takımda hiçbir zaman problem T.direktörler olmadı.Dışarıya öyle aksettirildi.Bu takımın tek bir problemi var.iki yıldan beri O da kulübü yönetemeyen Adil gevrek ve ekibinin varlığıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Ha gayret kayseri de bugün puan alırsa Adil gevrek ve muhterem ekibinin takımı kümeye düşürme yolundaki çabaları sonuç verecek ve alttaki dört takımın içine muhtemelen bu hafta girerek bu işi bitirmiş olacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Evsiz (3 yıl önce)
    Koskoca bir şehrin ileri gelenleri ve siyasetçileri bi Adil gevreği bunca başarısızlıktan sonra kovamadı Malatyaspor’dan yazıklar olsun size. Adam koskoca bir Malatya’yı takmıyor hiç kimsede bir şey yapamıyor yuh olsun size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Ahmet Evsiz isimli kullanıcı yorumuna
    Gitmez ismini yazmiyacagim bir vekilimizin desteği sürüyor ,işte o vekilimiz istemediği müddetçe gitmek istesede gidemez ,bu saatten sonra gitse ne değişirki borç batağında bir kulübü kim alır,bekleyin tesislerde yemek çıkmayacagi,deplasmana giderken takım otobüsünün yakıtının biteceği günler çok yakın, değerli Malatyalılar biz yesilyurdu ikinci lige çıkarmaya bakalım,ondan sonra adını yeniden yeni Malatya spor koyalım doğru İstanbul'a gidelim yeniden yeni Malatyaspora bir başkan daha bulalım .
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    puan alması gereken maçlardada hakemler devreye girdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç bir maçta bu olmadı.Kimse kimseyi kandırmasın.40 yıldır,pandemi hariç takımın maçlarına giderdim.Son iki sene seyrettiğim Malatyaspor kadar kötü,isteksiz,yetersiz bir Malatyaspor görmedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (3 yıl önce)
    Malatyasporu maç kazanamaz hale getirmişler maalesef,
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Geçen sezon ikinci devre 8 puan almıştık ,ha gayret ruhsuzlarin toplandığı takım 3 puaniniz kaldı,suç sizde değil , kulübün baskaninda ,hala orada oturuyor,.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Yeşilyurt belediye futbolcuları ciksa bunlardan daha fazla puan alırdı yazıklar olsun yönetimide futbolcularında çöpe atilmalik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah bulut (3 yıl önce)
    Parasız bu kadar Adil Gevrek in süper yıldız transferleri ne oldu transfer şampiyon uyduk Afrika lı bir sürü futbolcu geldi ama bir tanesi 1 dakaka süre almadı çilekleri vardı mallan ı diğer sihayisi resmen birer çöpler ligi sonuncu denizli bi tık üstünde erzurum onun üstünde yenimalatya 4. Düşecek takım aranıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    İddia ediyorum. PTT 1. Ligdeki herhangi bir takım bizim yerimizde olsa en kötü ihtimalle 7-8 puan toplardı. Bu oyuncu gurubu futbola olan şevklerini yitirmiş. Zevk aldıklarından değil de meslekleri olduğu için yani zorunlu oynuyorlar sanki. Biraz gurur ve biraz onurları ve gururları varsa normal futbolcular gibi oynarlar.
    0
    0
    Yanıtla