SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Başkanı Gevrek, Maç Sonrası Statta Taraftarlarca Yuhalandı

YMS Başkanı Gevrek, Maç Sonrası Statta Taraftarlarca Yuhalandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, kendi sahası hazır olmadığı için Ankara Aktepe Stadı'nda Ahlatçı Çorum FK ile oynadığı ve 4-0 mağlup olduğu 'iç saha' maçından sonra, kulübün batma noktasına getirilmesinde büyük payı olan kulüp başkanı Adil Gevrek, staddaki Malatyalı taraftarlarca yuhalandı ve yönetimi istifaya davet edildi.

Yeni Malatyaspor'da hesap vermeyen, şeffaf olmayan yönetimi, yolsuzluk ve usulsüzlük suçlamalarıyla karşı karşıya kalmasına rağmen, kendi yakın çevresinden oluşturduğu dar kapsamlı üye sayısı ile yönetimi bir türlü bırakmayan, 500 milyonu aşan borçlarla karşı karşıya olan, transfer tahtası kapalı kulübü batma noktasına getiren, görevi süresince oluşturduğu 'güvenilmez' imajı nedeniyle birkaç siyasetçi dışında yerel il yöneticilerinin de destek vermediği Adil Gevrek, maçı Aktepe Stadı'nda izledi.

Adil Gevrek ve yönetimine destek vermeyen, buna karşılık zor durumda olan kulübün borçtan kapanan doğalgaz ve elektriğini açtırıp, bazı temel ihtiyaçlarını karşılayan, ayrıca Çorum maçı öncesi Bolu'ya kampa gönderen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, maçı izlemek için gittiği Aktepe Stadı'nda Gevrek'le yan yana gelmedi ve maçı taraftarların arasında tribünde seyretti.

Maçı protokolden izleyen kulüp başkanı Adil Gevrek ise, farklı mağlubiyetle sonuçlanan maç sonrası, tribünden inerek tünel girişine yürürken, taraftarlar tarafından yuhalandı ve yönetimi istifaya davet edildi.

Adil Gevrek'in stadda düştüğü durumun görüntüleri sosyal medyadan paylaşılırken, bir paylaşımcı da, bugüne kadar 'şansı' ile kulübün başında kalan, birçok badireyi atlatan, hakkında tutulan olumsuz denetim raporlarına karşın bir işlem yapılamayan Gevrek geçtikten sonra çim fıskiyelerinin çalışmaya başlamasını ve ıslanmaktan kurtulmasını da "Gevrek Şansı" diye paylaştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Burak (1 gün önce)
    Geçen sene esip gürlüyordun şampiyon yapacam takımı diye ne oldu boyunuzun ölçüsünü aldın mı? Deprem nedeniyle ligde kaldık yine geldin musallat oldun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 gün önce)
    Sövülmediğine şükretmesi gerek başkanın tutup dua edecek halleri yok ! Şaibeli bir isim çok normal yuhalanması zaten yuhalanmaması anormal bir durum olurdu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 gün önce)
    Bu inat nedir, isteğin ne,seni burada kim tutuyor, ya Allah aşkına birazcık Malatya veya Malatyaspor sevgin vak ise , olduğuna da inancımız kalmadı da . Yeter artık çek git ya. Nasıl bir düşüncen ve Malatyaspor özlemin var bilmiyorum ama zaten bu durumlara düşürdün bari takıma sahip çıkacak birisi gelir de belki biraz gün yüzü görürüz. Ey adil git artık Ey adil git artık Ey adil git artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haciwhat (2 gün önce)
    Eğer o yuhalayanlar içinde bedavacılar da varsa A.gevreğe çok ayıp etmişler.Bunun adı düpedüz nankörlük.Onun sayesinde az bedava maç seyredip,yiyip içmediler. A.gevreği tek başına bırakdınız. Bu ayıpda size yeter yancı,beleşçiler.İnsan ekmek yediği tekneye tükürürmü bedavacılar?
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Haciwhat (2 gün önce)
    Takımın amatöre yolculuğu başlamıştır.Hep birlikde Tff den gelecek para bekleniyor.Şu paralarda gelirse amatöre gidişi kimse engelliyemiyecektir.Gidişat sağlam.olacaktır.Kimler kimlerle....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BELEŞCİ (2 gün önce)
    İlginç beleşci tayfa protesto mu etmiş. Demek ki kulüpte zerre kuruş para yok
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 gün önce)BELEŞCİ isimli kullanıcı yorumuna
    Onlar yolunda adil gevrek in en büyük destekçileri hep birlikte Kulübü yedi bitirdiler adil ortakları
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ümit (2 gün önce)
    TFF'den sağdan soldan gelecek paranın peşindeler.O paranın nereye gideceği belli.Adil Bey vitrindeki isim sadece .Başarı umudu vs yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut (2 gün önce)
    Yuhlansa nolurki adamda yüz yokki.şehir de,takımıda tüm Türkiye ye rezil etti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 gün önce)
    Akp li milletvekilleri ve belediye başkanları Adil efendiye desteği çekmelidir. Aksi takdirde Malatyaspor averaj takımı olarak tüm Türkiye ye rezil olmaya devam edecektir. Sami bey depremzede Malatyalının parasını takıma destek amaçlı Adil efendiye aktarmamalıdır. Helal etmiyorum.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Cafer Kayış (3 gün önce)
    Adil Gevrek futbolcu alamaz transfer yasağı var ama takıma iyi bir teknik direktör getirebilir başka türlü puan almamız zor
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Takımın başına bir defa tecrübeli Malatyalı hoca getirdiler Nihat hocayı tuttu takımı 2lige çıkardı Yeşilyurt bldsporun başına getirdiler şampiyonluğa oynattı Arnavutköy’ün başına gitti şampiyon yaptı boştaysa getirsinler takımın başına tamam futbolcular tecrübesiz bari hoca tecrübeli olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yüksel (3 gün önce)
    Yav arkadas düş Malatya'nın sırtından artık yeter yeter
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 gün önce)
    Gevrek in paralı talebeleri yokmuş mu kendini taraftar derneği sanan Malatya'ya hainlik eden grup
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Zeyn (3 gün önce)
    utanmadan gezer böyle yazık
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ergün (3 gün önce)
    Kendi kasası ile kulübün kasasını birleştirmiş bir tip, özellikle transfer dosyalarını da incelemeye kimsenin gücü yetmiyor, Malatyaspor ismini bari istismar etme, kulübün ismini değiştir Gevrekspor olarak , Malatyalıları daha fazla incitme.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 gün önce)
    Aslında beylerderesi müteahhit firmasına ayıp etmişler. Her iki tarafı da yapsaydı görsellik bozulmazdı. Malatya sahipsiz değil , hırsızımız çok diyelim. Anlayan anlar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 gün önce)
    Vallahi bu adamda nasıl bir yüz var. Dünya da eşi benzeri yok bunun yaptıklarının. Para bu kadar tatlı olmamalı daha önemli değerler de var. Şeref haysiyet vb
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ali asker (3 gün önce)
    Yönetim hesap verip istifa etmeli
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Tamer (3 gün önce)
    Bu adamdan hesap sormayanlar,vebalden nasıl arınacak merak ediyorum.
    %94
    %6
    Yanıtla