SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: 'Pendik Maçına Çıkmayacağız, Konuyu Cumhurbaşkanı Çözecek'!.

Gevrek: 'Pendik Maçına Çıkmayacağız, Konuyu Cumhurbaşkanı Çözecek'!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda ilk maçını Pendikspor'la oynaması gereken Trendyol 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, “Maça çıkmayacağız. Konuyu direkt cumhurbaşkanımız çözecek” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan depremler nedeniyle 1,5 sezon ligde yer almayan Yeni Malatyaspor’da yönetimin hakları saklı kalmak kaydıyla bir sezon daha ligden çekilme talebi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) eski başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından kabul edilmiş ancak yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu tarafından reddedilmişti.

Ligden çekilme talebi olumsuz karşılanan ve fikstür çekimine dahil edilen Yeni Malatyaspor’da yönetim, kentin içinde bulunduğu durum, stat ve tesisin onarım ve bakım ihtiyacının olması ayrıca futbolcuların kente gelmek istememesi nedeniyle maçlara çıkmama kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’na maçlara çıkmayacağını ileten sarı siyahlı takımda yönetim, siyasilerle yaptıkları görüşmelerde destek talebinde bulunurken, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a maçlara çıkmak istememelerinin gerekçesinin de içinde yer aldığı bir dosyayı iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talebinde bulunan yönetim, hafta sonuna kadar net bir kararın verilmesini bekliyor.

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor olarak ligde yer almayacaklarını, maçlara çıkmayacaklarını kaydetti.

“Maçlara çıkabilecek bir durumda değiliz” diyen Gevrek, “Siyasiler açıklama yapıyor. Bizde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hafta sonuna kadar netleşmesini bekliyoruz. Biz sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor’un durumunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çözeceğini dile getiren Gevrek, hazırladıkları dosyayı cumhurbaşkanına ilettiklerini ve bir görüşme yapacaklarını da sözlerine ekledi.

MAÇ İSTANBUL'A ALINDI..
Bu arada, fikstüre göre, 10 Ağustos Cumartesi günü Malatya'da oynanması gereken Yeni Malatyaspor- Pendikspor maçı, Malatya Stadının hazırlanmamış olması nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından İstanbul'a alındı.

TFF'nin resmi sitesinde yer alan maç programına göre, Yeni Malatyaspor'un çıkmayacağı belirtilen Yeni Malatya- Pendik maçı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 10 Ağustos akşamı saat 19.15'de başlayacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Nuri (1 ay önce)
    Cumhurbaşkanım,Her türlü desteği verdiniz.Bu iş sürdürülebir olmaktan çoktan çıktı.Malatya ile ilgisi kesinlikle kalmamış bir klüp olan Y.Malatyaspora yardımı, heba edilecek para olarak görüyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Memleketin bütün meseleleri bitti. Cumhurbaşkanımızında işi gücü yok,İşini gücünü bırakıp da bu klüple ilgilenecek öylemi!Sizler dışında tüm Malatya bende dahil umurumuzda değilsiniz. Y.Malatyasporun maçlara çıkarak küme düşmesini bekliyoruz.Klübu sizler bu hale getirdiniz. Sizler düzelteceksiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (1 ay önce)
    Cümlenin güzelliğine bak. Maça çıkmamak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Adil Gevrek kim deseler bu cümle ile anlatılabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Sen bırakmassan işler düzelmez galiba senin işin gücün yok eskisi gibi tezgah kuram diyorsun bundan sonra herkes ayıktı burda sana ekmek yok birakki güzel anılasın .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz 44 (1 ay önce)
    Daha dün oğünu verdiniz ve TFF bütçe olarak iyi destek verdi bu sene yine doymadın ısrarla cikmiycaz diyosun paralar geliyor ama hala agliyosun yeter rant sağladigin paf takım çıksın ama oynasın topunu bı git başından takımin zaten destek gelir sana güven yok çünkü gevrek efendi
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 ay önce)
    Cumhurbaşkanı 2 sezon Ligde tuttu daha ne yapsın acaba kulübü borç batağına sokup futbolcuların parasını ödemeyip İstanbul Sarıyerde deniz kıyısında keyif sürmenden kaynaklı olablir mi çıkmazsan Hükmen 3 0 yenik sayılır bir alt kümeye düşersin hepsi bu kimse senin yanında olmaz gayri
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Sayın cumhurbaşkanım.Y.Malatyaspor için verilen kararı Tüm Malatya desteklemektedir.Y.Malatyasporun tüm gelir ve giderleri detaylı bir şekilde araştırılmalıdır.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Ya Allah aşkına takımın başından değil Malatya'dan git ya, Bu takımın başına geçtiğin günden bu güne hep sorun hep sorunsun, hatırlarmısın geçmişte takımın borçlarını Malatyalılar ve kurumlar ödedi, söz verdin bir daha para istemeyeceğim dedin. aynı sezon sonunda takımın anlaşmalı futbolcularını çok iyi paralara sattın ama bir sezon sonra para yok dedin takımı batırdın, malatyasporun transfer tahtasını bile kapattırdın. bu kadar bahane ile takım değil hiçbir şey yönetilmez. allah aşkına çek git ya, bu seferde Cumhurbaşkanına kadar gidip malatyayı mı şikayet ettin. sen bırak inan takımı yöneten çok insan çıkar. Malatya'nın takıma ihtiyacı var ama inan sana hiç ihtiyacı yok.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Yms yi kapatın ve bu adil gevrek denilen adamdan bizi kurtarın kendini başkan sanıyor ortalıkta konuşup duruyor yms kapatılsın adilden bizi kurtarin
    %93
    %7
    Yanıtla
  • sedat yamaci (1 ay önce)
    Adil gevrek bırakmayacağına göre, bunlar yalvar yakar siyasetten medet ummaktan başka çözüm üretemezler. Bir Malatyalı olarak sayın Cumhurbaşkanımızın Adil Gevrek yönetimine destek vermesini istemiyorum. Takım küme düşsün daha iyi. Sayın Cumhurbaşkanımız Malatyaya ve Malatyalıya destek verecekse amatör ligde mücadele eden , doğru düzgün şeffaf yönetilen Malatyaspor'a destek versinler. Ki şahısların elinde oyuncak olmayan bir kurumsal takımımız olsun. Keza YeniMalatyaspor'a verilen destek takıma değil şahsa verilmiş olur ve Malatyalılar da artık bu takımı ve şahsı desteklememektedir. Kendisi , herkesin bırak demesine rağmen koltuğa yapışmış, bırakmamış ve takımı bu hale getirilmesinde depremden daha çok etkisi olmuştur. Yorumum hasbel kader siyasiler tarafından okunur umarım.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yeter adil (1 ay önce)
    Yeter adil gevrek yeteeeeerrrrrrrr. Bırak git kardeşim gerekirse onurumuzla düşelim ama bir bırak git. Malatyalı iş adamları için para değil bu borç ama kimse sana güvenmiyor git artık
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Gevrek (1 ay önce)
    Yaw hatay çıkmış aslanlar gibi oynuyor senin derdin ne insan da biraz utanma olur ne hale getirdin malatyayı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Sadık (1 ay önce)
    Hiç utanmadan hala diyorsun seni Malatya da seven sayan bir kişi var mı anlamıyorum bu takımın hali ne gerçi ortada takımda yok ta Allah aşkına bırak Koca şehir senin oyuncağın değil insanlar sana hakaret etmemek için kendini zor tutuyor suç sende değil seni Malatya'nın başına bela edenlerin iki yakası bir araya gelmesin sanada yazlıklar olsun bir aynaya bak herşeyi görürsün
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Siyamed (1 ay önce)
    Allah seni ıslah eylesin adil efendi sen takımı boz batır her türlü zorluğa sol sonra cumhurbaşkanı çözsün de Allahtan kork kuldan utan yedin bitirdin kul hakkıyla nasıl hesap vereceksin sen onu düşün. Deprem oldu çözüldü pamdemide çözüldü ama sayın cumhurbaşkanı nin yolsuzluğu vergi kaçırmayı takımı batırmayı çözeceğini sanmıyorum.bunu vampir gibi takımı emenler çözecek çalıp çırpıp kacanlat sonra yüzsüz gibi geri gelenler seni secenlerde senin kadar suçlu bunu bilmiş ol.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Cumhurbaşkanı diyecek ki yediğin paraları getir transfer yasağını kaldıralım. Transfer yap adam gibi takımını oynat
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Cafanalı (1 ay önce)
    Adil neyi bekledin Hatay nasıl oynuyor sen yeni Malatyasporu bitirdinne hikmetse yav bı düş takımın yakasindan
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 ay önce)
    Nasıl bir yüz var ki o kadar başarısızlığa rağmen o koltukta kalmakta inat ediyorsunuz. Bu nasıl bir koltuk ki ülkemizde oturan kalkmıyor. Kimse bu yönetime bir kuruş vermem diyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Zurna 44 (1 ay önce)
    Sen önce rahmetli kalecimizin ailesine 400 milyar alacağını öde, kul hakkına girme. Ayrıca sen olmada yeter ki küme düşelim.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • 44 Can et alanya (1 ay önce)
    gündem sunni gevrek sende biliyorsun ağzınla kuşta tutsan kimse inanmaz. alıştın alavere dalavereye. ogünüde vermişsin antepe sen minareyi kılıfına uyduruyorsun helal sana.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya taraftar (1 ay önce)
    Allah'tan korkmaz 40 dosya var parası ödenmemiş futbolcu sen federasyonun ve yayın gelirlerini cebe indirdin bifuma Yussuf hidaysimiye 2 defans oyuncusu sattın antepe genç oyuncuyu sattın el altında Yusuf'un başakşehir %20 satış parasinida yedin sen bu işe girmeden paran yoktu Malatya spor sayesinde cebin Doldu bırak artk yakamizi daha neyimizi yiyecem
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Yalçın (1 ay önce)
    Sn. Cumhurbaşkanının yapacağı eniyi çözüm bu şahsın başkanlığını lağvederek şehre girişini yasaklamak olmalıdır.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • yıldırım (1 ay önce)
    adil gevrek.. sayın cumhur başkanın emri ile ligden çekilme kabul edildi diyelim pekiiiii seneye transfer tahtasını açamazssan borçları sıfırlayamazsan o zaman senin adın adil gevrek olmaz ne olur biliyomusun .???????
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyadan (1 ay önce)
    Sn. Cumhurbaşkanımı borçlandırdı ki o çözsün bırakıp gitmekte bir erdemdir, takımı borçlandırdın küme düşürdün yeter git artık, ordan burdan gelecek para ile herkes başkanlık yapar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)
    Sayın başkan her geçen gün Malatya ' yı ve Malatyasporumuz ' küçük düşürmeye devam ediyorsun, ya bi çek git, bu şehir seni istemiyor, bir buçuk yıl boyunca neden stadı yapmadınız, bu kadar süre içinde bir kaynak bulamadınız, şimdi de sayın Cumhurbaşkanımızın adını kullanarak işin içinden yine çıkacağınızı mı sanıyorsunuz, benim düşüncem bu takımın bir an önce bir alt lige düşürülmesi, yazık bu şehire ve taraftara.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • KERNEKLİ (1 ay önce)
    Sen kendi karanlık döneminin üzerini örtmek için kasıtlı olarak orada durmaya devam ediyorsun. bu takım amatör kümeye düşene kadar da eminim orada kalacaksın.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Hatay, Adıyaman, K. Maraş liglerde oynar ama Malatya oynayamaz yapamıyorsan bu kentin yakasından düş sanki başkan bizi bırakma diye yalvarıyoruz.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mert (1 ay önce)
    Şu takımı düşürdüğün hale bak . Bunca zaman neyi bekledin ? Nasılsa birileri çözer dedin değil mi ? İstifa etmediğin sürece bu takıma zarar veriyorsun. Bal ligine kadar düşürmeden rahat etmeyeceksin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Gevrek işin kolayını bulmuş. Parayı siz verin, yemesi benden. Eğer cumhurbaşkanı tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını bu adama verirse hakkımı helal etmiyorum. Malatyalı bir vekil de çıkıp söylemiyor ki, bu adam dan takıma hiç bir fayda yok. Takımı iki defa küme düşürdü, takımı gırtlağına kadar borca batırdı. Yazık ülkenin parasına.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mltykrl (1 ay önce)
    Cumhurbaşkanı adil gevrek e 2 senedir nerdeydin bu saatte mi aklın başına geldi diyerek üstünü hem futboldan hemde iş dünyasından silse ne güzel olurdu.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • okan (1 ay önce)
    Cumhurbaşkanı ne yapacak sen batırdın bu takımı sen çözecen ama sende bu kabiliyet yok gibi
    %91
    %9
    Yanıtla