SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Semih Kaya'yı Renklerine Bağladı

0
Güncellendi - 2020-09-29 18:56:51
YMS Semih Kaya'yı Renklerine Bağladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, defans oyuncusu Semih Kaya ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, savunma hattına takviyece bulundu. Sarı siyahlılar, bir dönem Galatasaray'ın formasını giyen defans oyuncusu Semih Kaya'yı renklerine bağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, milli takımımızda da görev yapmış, son olarak Sparta Prag forması giyen defans oyuncusu Semih Kaya'yı renklerine bağlamıştır. Semih Kaya'ya hoş geldin diyor, asil formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

29 yaşında ve 1,83 metre boyundaki defans oyuncusu Semih Kaya, İzmir ekibi Altay'ın altyapısında yetişti. Daha sonra Galatasaray'ın altyapısına geçen tecrübeli savunma oyuncusu, Galatasaray U21 takımında forma giydikten sonra Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2010 yılında Gaziantep'te kiralık olarak forma giyen Semih Kaya, daha sonra Kartalspor'da kiralık olarak oynadı. Galatasaray'dan Sparta Praha takımına transfer olan Kaya, daha sonra 2019'da Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Sparta Praha' ya dönen Semih Kaya, Yeni Malatyaspor ile anlaştı.

Galatasaray'da 209 maça çıkan Kaya, 33 kez Sparta Praha'nın formasını giydi. Süper Lig'de 147 maça çıkan tecrübeli savunmacı, Türkiye U15, U16, U17, U18, U19, U21 ve A Millî takımlarının da formalarını giydi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Semih İyi oyuncu,wallss da geldi.Eski kalecimiz Ertaç da transfer edildi.Kafalardaki soru işaretleri giderildi.Sıra sizde Hamza hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    ANT 3..1 MALT Hamza istifa edecek ve Hoca bulamıyacağız Diyecem herkes kızacak bana
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Şimdi sıra kalecide. Kaleci hiç güven vermiyor. Ertaç geri gelse keşke.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    YÖNETİM İSTİFAAAAA Lütfen ama lütfen. Bizler artık acıların taraftarı olduk Gelen vuruyor giden vuruyor geçen sezon Berbat işler yapan yönetim aynı yönetim yine iyi işler yapılmıyor ucuz etin Tiridini yapmak için nerede elde kalmış Takavutlar varsa oda son sattinde alınıyor diğer Takımlar iskeletini çoktan kurdu takır takır Top oynuyorlar Biz bu Sene ligin başından sonuna kadar yanıp tutuşacağız durum onu gösteriyor Bukadar çileye alın yazımız diyemeyiz Adil yazımız diyelim artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi bitmediniz ya
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Hamza hoca,Kaliteli Stoper,Kaliteli Kaleci,Kaliteli Ön libero için hiç adın geçmiyor,hiç tavsiyen olmuyormu, çabuk ol lütfen hocam,sonra senin başın çok ağrır,yapma böyle gözün sevem.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    terim oynattıysa iyi oyuncudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    wallaceyi de iseririz banane banane
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Semih malatyamiza hos geldiniz basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    En azından basit bahanelerin gerisine saklanıp kaçak güreşmez.Elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret eder bence liglerin iyi kesicilerinden biridir.Ah birde tekniği olsa şimdi Avrupalarda gururumuz olurdu.İyi transfer hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Peki ya Hamza n'olacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (3 yıl önce)
    Artık canımıza yetti inşallah Antalya maçını kazanırız çıkışa geçeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (3 yıl önce)
    Artık canımıza yetti inşallah Antalya maçını kazanırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (3 yıl önce)
    Iyi transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Bu adami tek begenmeyen ben miyim ? Uzun zamandir baskani savunan biri olarak goztepe macindan sonra asiri sogudum takimdan
    0
    0
    Yanıtla
  • Şimdi takımı destekleme zamanı İnşallah yeni gelen oyuncuların uyum sorunu biter ve çabucak iyi bir takım haline gelebiliriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    İyi transfer.Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifa edip takımı işin erbabına bırakmanızı bekliyoruz. Bu transfer geç kalınmış bir transfer. Başta yapılmalıydı. Taraftarı bir transferle kandıramazsın. Senin 4 lğ defansın süper olsa ne yazar. Kaleye gelen uzaktan her şut gol oluyor. Kalemiz bomboş. Şuan emin ol malatyanın rakip yakım hocası ileri uça kaleyi gördüğünüzde şut atın diyordur. Orta sahamız zayıf ileri uç tehteh şöyle iyi böyle iyi topçu diye demeçler verdin sayın başkan gel gör ki görünen köy klavuz istemez boş bir forvet. Kusura bakma ama takım bu şekilde yönetilmeye devam edilirse arka arkaya 2 kez süper ligten düşme başarısı elde ederek tarihe geçeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan 44 (3 yıl önce)Memo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Gevreke karsi bir takintin var anladik fakat sezon sonuna kadar bu adam baskan eldeki malzeme futbolcusuyla malzemecisiyle baskaniyla bu yani yapacak bir sey yok elestirme sirasi degil takima destek olma zamani kostek degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kundubegli (3 yıl önce)
    Tetteh icinde iyi olur sonucta takim arkadaslari sparta pragdan uyum sorunu yasamaz ve bizi umutsuz vaka ve kanadi olmayan kusa birakmaz TETTEHH..
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    teknik direktörde zerre kadar ışık yok. istediğin futbolcuyu getir, bu teknik direktörle olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    semih kaya müthiş bir futbolcu kedi olalı bir fare tuttun adil
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen doğru söylüyorsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Mehmet bey ,ben Malatyaspor taraftarının nezih ölçülü olmasını bekliyorum.Başkanı beğenmeyebilirsiniz ,tenkit edebilirsiniz.Ancak,bir camiaya saygınız var ise başkanınıa babanızın oğlu gibi hitap etmeniz çok yanlış.Sizin nezdinizde bu şekilde hitap edenleri konuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki cengiz bey hz. Adil diyorum o zaman :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes kendisine yakışanı yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ne olduğu belirsiz oyuncularla kadroyu dolduracağına işte böyle gel, kırılan taraftarı ümitlendir başkan bey
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    Bakın haftalardır yırtınıyoruz çok acil hoca lazım hamza hocayla olmaz ronaldoda olsa düşecek aday takımız hamza hoca 7-8 hafta sonra istifa edecek gidecek sonra hoca bulamayacağız ,hadi bulduk diyelim hocayı ,hoca takıma alışacak derken dipte kök salacağız umarım ikinci yarı çıkış yaparız rezil rüsva olacağız demedi demeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin Bey, lütfen olumsuz bakmayalim kötü olmasın.. Hamza hocanın alındığı açıklandığı an ilk üzülenlerden birisi de benimdir emin olun ama artık yapacak birşey yok.. ilk yarı sonuna kadar Hoca değişimi iyi bir çözüm olmaz.. Hamza hoca bu ilk yarı elinden geleni yapacak.. İnşallah yaniliriz başarılı olur da devam eder ama ilk yarı bitmeden hoca değişmesi faydadan çok zarar getirir.. Çünkü oturmuş bir takım yok, çoğu oyuncu yeni zaten.. Alışmaları, takım haline gelmeleri zaman alacaktir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin bey, bazı hoca ve oyuncular geldikleri camiaya uyum sağlar verimli olurlar.Bazı hoca ve oyuncular ise tersine verimli olamazlar.Hamza hoca kariyeri olan,karekteri çok üst düzey olan hoca umut ediyorum başarılı olur.Yorumları okuyorum zaman zaman linç edercesine yorumlar yapılıyor.İyi hoca ölçüsünü nasıl bulacağız.Ömer Erdoğan,Karagümrükten yollandı Hatay’da başarılı gidiyor.İsmail Kartal ,Rize’den gönderildi,Konya’da başarılı gözüküyor.Mehmet Özdilek,Denizli’den kovuldu ,Erzurum’da iyi gözüküyor.Başarılı bulduğumuz Erol hoca şuan çok iyi gözükmüyor.Örnekleri çoğaltmak mümkün.Hamza hoca için biraz sabırlı olmamız gerekir.Hamza hoca en azından teknik adamlar içinde ahlakı en iyi olanlardan birisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Bize böyle şeylerle gelin işte. Kim ne diyebilir, harika transfer. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Yahu bunları niye önceden yapmıyoruz yada yapamıyoruz sayın başkan.Niye bu kadar bekliyoruz. ? Neyse geçte olsa iyi bir stoper alındı uyuym sorunu olmayacağı için sıkıntı yaşamayız.Yeni transferlerin uyumu bizi üst sıralara atacaktır.Fakat eski oyuncular var bu takımda erkan kaş,ahmet ildiz'in gitmesi şart gitmeseler bile hamza hoca'nın işe yaramayan bu iki isimi bilhassa kadro dışı bırakması şart.Murat akça altarnetif oluşturabilir belki bir nebzede olsa ama özellikle bu iki isimle birlikte umut bulutu da artık tahammül yok.Hamza hoca inadından vazgeçecektir inanıyorum.Sağ bek'e de zeki yavru monte edilmeli.Tetteh hele bir ısınsın iyi olacak inşallah.Kalecimize de inanıyorum iyi kaleci ama işte uyum önemli.Niye diyoruz transferler erken yapılsın diye işte bu yüzden dolayı ne kadar hızlı katılırsa yeni bir oyuncu takıma uyum sorunu o denli hızlı çözülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Nihayet stoper akıllarına geldi.... Tebrikler akıllı transfer...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Acele bir stoper, kaleci ve ofansif bir ön libero transferi gerekli. Bu transferler yapılmazsa maelesef ligin ilerleyen haftaları kabuslar görmeye devam ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Murat akça gibi 5 tane eder ama yeter mi yetmez mina tarzı biri gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Akça’dan çok iyi değil Ancak iyi bir rekabet olur.Mina’ya gelince kesildiği eh işte topu oyuna sokmata iyi değil.Baskıyı kaldıramayan oyuncu.Bizim taraftarlar isimlere taktıklarındaoyuncu ne kadar iyi oynasa boş.Murat Akça’nın üç haftalık performansı fena değil.Bariz hatalar yapmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)
    Harika transfer emegi gecenlerin eline saglik insallah cabuk uyum saglar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan Gökalp (3 yıl önce)Ruzgarin oglu isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırlı olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kundubegli (3 yıl önce)
    iyi en azindan stoper buna sukur kesici ozelligi yerinde faydali olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tetteh icinde iyi olur sonucta takim arkadaslari sparta pragdan uyum sorunu yasamaz ve bizi umutsuz vaka ve kanadi olmayan kusa birakmaz TETTEHH..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Sayın Başkan transferler güzel, umarım Hoca da eskilerden biraz vazgeçip,yeni transferlerle puan almaya çalışır.Önce Puanlar almalıyız sonra güzel oyun olgusunu oluşturmalıyız. Takıma güveniyoruz.Ligin daha 3 haftası veryansın edenler biraz sabır edin 3 hafta sabredelim.Sonra konuşalım.
    0
    0
    Yanıtla