SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS ve Cueva PDFK'ya Sevk Edildi!

0
Güncellendi - 2020-10-07 01:18:16
YMS ve Cueva PDFK'ya Sevk Edildi!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Christian Cueva, Fraport-TAV Antalyaspor maçındaki "hakareti" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporlarını açıkladı. Buna göre, Yeni Malatyaspor’un Perulu on numarası Christian Cueva da PFDK’ya sevk edildi. Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, “YENİ MALATYASPOR Kulübü futbolcusu CRISTIAN ALBERTO CUEVA BRAVO'nun "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 06.10.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Hukuk Müşavirliği ayrıca, Yeni Malatyaspor Kulübü’nün 3 Ekim’de Yeni Malatya Stadyumu’nda Fraport-TAV Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada, "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 4. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verdi.

Hukuk Müşavirliği, Yeni Malatyaspor Kulübü görevlileri Turgay Yıldırım, Mehmet Temur, Adem Sevinçhan, Yusuf Boran, Murat Alpay, Vahap Alagöz, Yakup Kop, Mehmet Güngör, Murat Kanat ve Hakan Güler’in Fraport-TAV Antalyaspor karşılaşmasında "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevklerine karar verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Cueva, YMS- Antalyaspor maçında..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Abdo44 (3 yıl önce)
    Malatyaspor iyi yolda zamanla istikrarda gelecek Hamza hocamızla
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Murat isimli şahıs geçen sezonun son maçlarından bu yana habire PFDK’ ya sevk ediliyor. Suç onda değil, suç böyle birini personel yapan yönetimde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Naci Günata (3 yıl önce)
    ya siz çocuk musunuz !?
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu gün olmuş yine amatör bir takım görüntüsü içerisindeyiz ben daha önceki yazımdada belirtmiştim takım olma hüviyetinden çok uzağız bu ligin acemiside değiliz ama geçen zaman içerisinde hiç bir şeyde öğrenmemişiz profosyonel bir takım olmayı hedeflememiş bu ligde bodozlama hareket ediyoruz, yönetimi nasılsa bu takıma destek veren taraftarıda aynı anlayışta öyle görünüyorki bundan sonrada biz Malatyalı ve Malatyasporlu olarak bir şey öğrenemiyecez yıllar geçsede biz yine aynı yerde olacağız maalesef.?
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    bu isimler personelmi. eğer bu adı geçen kişiler personelse çok yazık. süperligdeyiz amatör değil. profosenel gibi şu takıma yöneticilik yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (3 yıl önce)
    Bu ne rezillik. Birilerinin bu kepazeliği açıklaması gerekir. Antalya tarafına simdi hak verdim.
    0
    0
    Yanıtla