SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kulübün Borcu 744 Milyon 34 Bin TL Olarak Açıklandı

YMS'de Kulübün Borcu 744 Milyon 34 Bin TL Olarak Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da tüzük tadilatı ve yıllık olağan mali genel kurul toplantısında kulübün borcu 744 milyon 34 bin TL olarak açıklanırken, Adil Gevrek yönetimi oy çokluğuyla ibra edildi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan tüzük tadilatı ve yıllık olağan mali genel kurul toplantısında çoğunluk aranmadı.

AHMET YAMAN İBRA EDİLDİ

Divan başkanlığını Doç. Dr. Özgür Karataş'ın yaptığı olağan mali genel kurul toplantısında Hacı Ahmet Yaman'ın başkanlığını yaptığı ancak mali açıdan ibra edilmeyen dönem yeniden oylamaya sunuldu. Yaman dönemi mali açıdan oy birliğiyle ibra edildi.

Yeni Malatyasspor'da 23.07.2023-13.10.2024 tarihleri arasında gerçekleşen nakit akım gelir ve gider tablosu 39 milyon 860 bin TL olarak açıklandı.

BORÇ 744 MİLYON

Yeni Malatyaspor'un toplam borcunun 744 milyon olduğu açıklandı. Kulübün Piyasa borcu 12 milyon, Futbolcu borcu 8 milyon,  CAS ve TFF 14 milyon 44 654 milyon 75 bin, Maliye borcu 40 milyon, SGK borcu 12 milyon, doğalgaz ve elektrik borcu 3 milyon 400 bin, Personel borcu 1 milyon TL olarak açıklandı.

Kulüp Başkan adayı Ahmet Özköse, mali raporla ilgili söz alarak, ibra etmeyeceğini söyledi. Yapılan oylama sonucunda Adil Gevrek ve yönetimi, oy çokluğuyla mali açıdan ibra edildi.

Sarı siyahlı kulübün tüzük tadilatı da oy birliğiyle kabul edildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (45 dakika önce)
    Adilin bir de el kaldırması yok mu herşeyi mükemmel yapmış gibi gerile gerile elini kaldırmış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (48 dakika önce)
    Adil gevrek ve yönetimi tarafından maalesef ödenebilecek bir borç bırakılmamış, bu takıma yatırım yapmaktansa alt liglerde bulunan diğer Malatya takımlarına emek verilse daha mantıklı olur gibi. Bu takımın sonu da malatyaspor gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (53 dakika önce)
    Adil efendinin klüp üyeleri Adil efendiyi aklamış ve 744 milyonluk borcu ödemekten kurtarmıştır. Ne güzel değilmi kulübü 744 milyon borca batır, sonrada kendi kaydettiğin üyeler ile kendini temize çıkar akla, pakla. Bu kadar borçlu bir kulübün başkanını ancak cumhuriyet savcısının yargılaması gerekir. Ancak acaba buna kim engel oldu??? Burası Malatya, hiç bir şey normal olmadığından bu da normal değil. SAHİPSİZ MALATYA
    %100
    %0
    Yanıtla