SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den, 'Kulüp Satılacak' Haberine Yalanlama

YMS'den, 'Kulüp Satılacak' Haberine Yalanlama
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, Sancaktepe Futbol Kulübü’nün Trendyol 1. Lig'deki haklarını satın almak için girişimlerde bulunduğu iddialarını yalanladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü, sosyal medyada dolaşan Sancaktepe Futbol Kulübü'nün Trendyol 1. Lig'deki haklarını satın almak için görüşmeler yaptığına dair iddiaları yalanladı. Kulüp, resmi açıklamayla bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. .

"İddialar Gerçeği Yansıtmıyor"
Kulüpten yapılan açıklamada, "Bir takım sosyal medya hesaplarında dolaşan Sancaktepe Futbol Kulübü’nün, kulübümüzün Trendyol 1. Lig’deki haklarını satın almak için görüşmeler yaptığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır," denildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 4X4 (1 hafta önce)
    Yeni Malatyasporun adını ( Gevrek Malatyaspor ) yapsın sonra gevrek gevrek satsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (1 hafta önce)
    Malatya Futbol takımına sahip çıkmıyorsa satılması en mantıklı iş borçları ödenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 hafta önce)
    Ateş olmayan yerden duman tütmez. Bu yönetimden ve Adil efendiden her şey beklenir. Pazarlık sonuçlanmadı demek ki? Zaten klüp Malatya nın değil Adil efendinin klübü. İster satar, ister kiralar, ister kapatır. Kime ne. Malatya sahipsiz olduktan sonra.
    %100
    %0
    Yanıtla