SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 5 Futbolcusu Sakatlık Nedeniyle Kadroda Yok

YMS'nin 5 Futbolcusu Sakatlık Nedeniyle Kadroda Yok
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor kulübü 5 futbolcusunun sakatlıklardan dolayı kadro da yer alamadığını açıkladı.

Yeni Mlatyaspor’dan yapılan açıklamaya göre; Barış Başdaş, Mert Miraç Altıntaş, Haqi Osman (fotoğraftaki), Nuri Fatih Aydın ve Berat Yaman'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadıkları belirtildi.

Yeni Malatyaspor kulübünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: 

“-Futbolcumuz Barış Başdaş'ın patella kırığının tedavi rehabilitasyonuna devam edilmektedir. ve -Futbolcumuz Mert Miraç Altıntaş'ın arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir. 
-Futbolcumuz Haqi Osman'ın arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir. 
-Futbolcumuz Nuri Fatih Aydın'ın arka adalesinde Grade 1 strain tespit edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir. 
-Futbolcumuz Berat Yaman'ın arka adalesinde gerilme tespit edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir.”

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ruhi (1 yıl önce)
    Sahada savaşan futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum.Teknik heyeti de tebrik ediyorum.Burda Ogün Özçiçek'e ayrı bir yer ayırıp maşaallah nazar değmesin iki kişilik oynadı ayrıyeten tebrik ediyorum.Bu galibiyet gelecek adına çok iyi oldu bütün camiayı umutlandırdı.Bundan sonra alınacak 20-21puan bizi ligde tutar.Yalnız bizimle küme düşmemeye oynayan takımlarada kaybetmememiz gerekir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    Bravo takım helal olsun hepinize tam zamanında geldi galibiyet İNŞALLAH devamı gelir
    %84
    %16
    Yanıtla