SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Başı Kartlarla Dertte

0
Güncellendi - 2016-12-07 03:34:04
YMS'nin Başı Kartlarla Dertte
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 26 puanla lider durumda bulunan Yeni Malatyaspor’un başı kartlarla dertte.

Ligde geride kalan 3 haftada 8 puan kaybeden sarı kırmızılı takımda, gördükleri kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen futbolcuların yokluğu hissediliyor. Özellikle son haftalarda futbolcuların kartlar nedeniyle kadroda yer alamamaları, teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Caner Arıcı, Giresunspor ve Göztepe karşılaşmalarında forma giyememişti. Giresunspor maçında kırmızı kart gören Sadık Çiftpınar’da, takımını Göztepe deplasmanında yalnız bıraktı.

Yeni Malatyasporlu futbolcular, ligde 13 haftada 39 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü. Takımda 5 sarı kartla, en çok kart gören oyuncu takım kaptanı Sedat Ağçay oldu. Ağçay’ı 4’er sarı kartla Azubuike, Pereira ve Yiğitcan izledi. Sarı kırmızılılarda Ahmet Burak Solakel, Caner Arıcı ve Sadık Çiftpınar ise kırmızı kart gören oyuncular oldu.

Yeni Malatyaspor’da sarı kart gören oyuncular şöyle:

Sedat Ağçay 5, Rahman Buğra Çağıran 1, Ahmet Burak Solakel 3, Yiğitcan Erdoğan 4, Sadık Çiftpınar 2, Amutu 2, Azubuike 4, Pereira 4, Dialiba 1, Mba 2, Sinan Özkan 3, Caner Arıcı 1, Hakan Canbazoğlu 1, Murat Akça 2, Eren Tozlu 3, İrfan Başaran 1.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Çüneyt çakır maçı değil sadece Malatyasporlu futbolcuları takip etti, hata yapsınlarda kart göstereyim diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    cüneyt çakıra bir sevgim vardı oda gitti adaletsiz yönetiminden dolayı
    0
    0
    Yanıtla