- Vali Mustafa Toprak ile AKP'li Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor'un galibiyetini kutladılar
TFF 1. Lig’de dördüncü hafta sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek, hem seriyi sürdürdü hem de liderliğini devam ettirdi.
Ligde 4 maçta 10 puan toplayarak, haftayı birinci sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor’da büyük bir sevinç yaşanırken, teknik heyet ve futbolculara elde edilen galibiyetten dolayı tebrik mesajları yağdı.
Malatya Valisi Mustafa Toprak, elde edilen galibiyet sonrası, “Yeni futbol sezonunda gösterdiği başarıdan dolayı Malatyaspor'u, futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve camiayı kutluyor başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, sosyal medya hesabından, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu koruyan Yeni Malatyasporumuzu tebrik ediyorum” mesajını yayınladı.
Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com