SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Olağan Mali Genel Kurulu Ertelendi

YMS'nin Olağan Mali Genel Kurulu Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde 31 Mayıs Salı günü saat 10.00'da toplanması gereken olağan mali genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelendi.

Olağan kongrenin 4 Haziran Cumartesi günü Battalgazi Belediyesi Salonu'nda çoğunluk aranmaksızın toplanacağı bildirildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gıpta ile İstanbul'u izledim tebrik ediyorum,artık futbolda para kadar kulübün iyi yönetilmesi verilen sözlerin yerine getirilmesi ortak akıldan oluşan kulüp yönetimleri olması kulübün açık şeffaf yönetilmesi her zaman hesap verebilmesi denetleme kurulu ve sözde divan kurulunun hesapları taraftar adına denetleyebilmesi gerekir yoksa daha çok konuşuruz ,tekrar soruyorum yayıncı kuruluştan,satılan oyuncularin bonservis bedellerinden,reklamlardan , belediyeden vb yerlerden gelen paraları ne yaptınız ,paralari rüzgar aldi gitti ,400 belki daha fazla borcu nasıl yaptınız vallahi ben başkanın yerinde olsam 4 Haziran'da bu şehre gelemem diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Tiyatroyu izlemeye devam edin dediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kul (2 yıl önce)
    Adil Gevrek Malatyalılarla ve Malatya futbolu ile tıpkı futbol topu gibi oynuyor ve buna başta Akp milletvekilleri ve belediye başkanı seyirci kalıyorlar.ma adama helal olsun vuruyor dönderiyor.Ne güzel malatya..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu takımi bu saatten sonra başkana zimmetleyin hatta tapusunuda verin bırakın ne yaparsa yapsın yakında tesisin donanım malzemeleri takım otobüsü satışa çıkarılırsa hiç şaşırmam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    O övündüğünüz Malatya ne hallere düştü. Yazıklar olsun bütün vekillere belediye başkanı na yazıklar olsun. Halkın gözünde sıfırsınız. Çıkıp boş boş konuşmayın. Zaten bu millet size öyle bir ders Verecek ki siyasi hayatınızın en acısını yaşayacaksınız. Az kaldı. Allah büyük.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (2 yıl önce)
    kongre üyelerinden mastöplülere sözüm ;ahiretinizi adil gevrek için heba etmeyin,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (2 yıl önce)
    ibra eden bu şehrin düşmanıdır. klüp üyesi olan tüm siyasiler orda olacak ve ibra için ellerini kaldırmayacaklar işte o zaman benim gözümde memleket sevdalısı olabilirsiniz.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • 1.Millet vekilleri genel kurula gitse ibra edilmesin diye el kaldırsalar hesaplarda ibra edilirse karizmaları çizilir. 2.Millet vekilleri genel kurula gitse ibra edilmesin diye el kaldırsalar hesaplarda ibra edilmese yönetim düşer ve kulüp milletvekillerini üzerine kalır. 3.Onun için Milletvekilleri ve BBB efendi için hayal kurmayın
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    birşeyi de kuralına göre adaletli hakkaniyetli yapın sayın başkan. kimsenin aklında şüphe kalmasın. gerçi o kadar yapılanlardan sonra sonuç belli gibi görülüyor ama şaşırmak istiyoruz doğruyu hakkı adaleti vicdanı merhameti görmek istiyoruz delegelerde sizde . birşey olmuyorsa çok da zorlamayacaksın zorla güzellik olmaz. nefsim nefsim demeyin Malatyanın başarısı ile övünün başarısızlığı ile üzülün kenara çekilin yeter artık yahu yeterrr.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bunların bir gün düzgün iş yaptığı ne görüldü?Ne duyuldu?
    %100
    %0
    Yanıtla