SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüksek Hızlı Tren Sivas'ta

0
Güncellendi - 2021-06-11 13:52:41
Yüksek Hızlı Tren Sivas'ta
A- A+ PAYLAŞ

"SİVAS'A ULAŞMAK MALATYA'YA ULAŞMAK.. BU ANLAMA GELİYOR".. 4 Eylül tarihinde hizmete açılması planlanan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının Kırıkkale-Sivas arasında test sürüşleri devam ediyor.

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun ve beraberindeki heyet, demiryolunda “Emniyet ve Eğitim Programına” katılmak için bugün Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Sivas’a geldi. Uygun, inşaatı bitirilme aşamasında olan YHT Sivas Gar’ında incelemelerde bulundu. YHT komuta merkezinin inşaatını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun programda yaptığı konuşmada, “Hızlı tren hattımızla gelmenin ayrı bir keyfini arkadaşlarımız ile birlikte yaşadık. Bu şunu gösteriyor aslında Sivas Türkiye’nin batısına çok hızlı bir şekilde yakınlaşmış oluyor. 2 saatlik bir yolculukla Ankara’dan Sivas’a ulaşmak büyük bir nimet. Sivas’a ulaşmak aynı zamanda Tokat’a ulaşmak. Aşağı tarafta Malatya’ya ulaşmak. Bu anlama geliyor. Hamdolsun devletimizin milletimizin gücü büyük projeleri yapmaya muktedir. Bunları sonlandırmaya da muktedir’’ dedi.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Reis44 (2 yıl önce)
    Amaç belli siz çok beklersiniz. Amaç trenin Erzincana gitmesi kimseyi kandırmayın. Ellerinden gelse yolları kapatacaklar ki millet Erzincan üzeri gitsin gelsin. Sahipsiz Malatya bir takımına sahip çıkamıyor hani ortak sevdanızdı haftasonu nerdeydiniz maçta resim çekenler...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Malatyalı vekillerin hızlı treni Malatya ya getirme becerileri yoktur. En iyisi biz Sivas a kadar hızlı tren ile gelip ordan otobüsle Malatya ya gelelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    neden önce sivasa geldi diyenler malatyanın haritada yerini bilmeyecek kadar acizlerdir. sırayla be kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Eyyy Akp'li vekiller seçim zamanı sizde hızlı tren gibi Malatya'ya gelmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sahipsiz Malatya..!.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gül (2 yıl önce)
    Yılan hikayesi olan hızlı tren. Ayrıca 2 saat değil 4 saat olacakmış. Ne anladım kardeşim ben arabamla da zaten Ankara'ya 4 saatte gidiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş senin arabada uçak motoru var galiba.Rahmetli mersedes Kadire birgün sordum kadir İstanbul’a kaç saatte bu arabayla gidersin diye sorduğumda aldığım cevap la olum bi günde giderim uzak orası demişti.Maşallah senin araba Kadir’in arabasından daha iyi aman kıymetini bil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Bir Malatya türküsü aklıma geldi: Hızlı tren gecikir, belki hiç gelmez:))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse (2 yıl önce)
    Şubat Haziran oldu Haziran eylul oldu ne zaman gelecek gerçekten gelir mi inancımız bile kalmadı İzmir ne zaman bitecek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Kuzey Çevre Yolu 30 senedir bitmedi, Yüksek Hızlı Tren 90 senede gelir herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Malatya siyasileri ancak havalimanı terminal binası ile uğraşsın.5 senede bir terminal binası kapasitesi artırılıyor.ne olacaksa.ancak müteahhit kalkıindırıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (2 yıl önce)
    Acaba bu YHT bütün işleri bitmiş KARAMAN,A nezaman gelecek size zahmet birde onu öğrenirmisiniz teşekkürler şimdiden
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet (2 yıl önce)
    bunlar malatyaya hızlı tren getirmezler seçim zamanı gelirler oy almak için hızlı tren getireceğiz dediler 17 yıl geçti hızlı tren nerde bunlar 17 yıldır malatyaya ne yaptılar ne hizmet verdiler bunların yaptığı tek şey her şeye zam yapmak milletin ekmeğini elinden almaktan başka ne yaptılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Malatya vekilleri açıklama yapar hızlı tren Malatya'ya yaklaştı 2071 de dahada yaklaşacak.durmak yok boy göstermeye devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Gönül isterki bu hat eylül ayında Malatya da olsun Malatya Ankara 2.5 saat ne guzel
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    hızlı trenin sivasa gelmesine akp li milletvekillerinin aklına bir şey geliyormu acaba. zamanında ne diyorlardı özelikle öznur çalık. hızlı tren malatyamız hayırlı olsun. daha neler neler diyorlardı... adil gevrek malatytasporu nasıl yönetiyosa milletcekilleride aynı malatyayı öyle yönetiyorlar. zaten adil gevreği de ahmet çakır.. öznur çalıkve hakan kahtalı destekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Ulaştırma sektöründe Süleyman Karaman Sivas ı İhya etti. Binali Yıldırım Erzincan ı ihya etti. Karayolları Bölge Müdürlüğü Elazığı ihya etti. Bizim kuzey çere yolu 20 yıldır ödenek bekliyor ki; Türkiye de çevre yolu olmayan tek şehiriz. Bu kocaman bir utanç tablosudur.50 yılda hızlı treni bekleriz. Bu ülke şövenist yaklaşımlar la hizmet yapan İl ayrımı gözeten hakkaniyetsiz siyasilerden çok çekti. Ulaştırma sektöründe resmen süründürülen şehirlerin başında Malatyamız gelmektedir. Acı ama tablo bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sivas'a hayırlı olsun... zaten o hatta ki son yht treni bu... asagisi dedigi malatya ya normal hızlı tren yapılacak... yani plan öyle... (yht 250-300 / hızlı tren 160 km hiz yapiyor) haa bu arada ha yazıhan a gitmişiz ha Sivasa aynı sey malatya ya gelmiyor özgür çalık hnm imkansiz yol yokmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    İnşallah bizim çocuklar ımızda Malatya da hızlı trenle tanışırlar. Sivasa hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla