SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'dan 'PKK Sempatizanı ve FETÖ Zihniyeti' Savunması!.

Çınar'dan 'PKK Sempatizanı ve FETÖ Zihniyeti' Savunması!.
A- A+ PAYLAŞ

Adı görev yaptığı dönemde birçok skandal olayla gündeme gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan, haklarında çıkan haberlere ilginç bir tepki geldi. Çınar, aleyhindeki haberleri' PKK sempatizanları ve FETÖ zihniyetiyle yayınlanmış kasıtlı haberler' olarak nitelendirdi ve bu savunmayı yaptı.

Geçtiğimiz dönemde, para karşılığı  ödül veren bir organizasyonun, düzmece UNESCO ödülü ile gündeme geldikten sonra, Bingöl merkezli bir organizasyonun Yeşilyurt Belediyesi'nin yöneticilerinin bilgisi ve talimatı dahilinde adını ve resmi konumunu kullanarak Malatya ile ilgileri bulunmayan doğu- güneydoğu kökenli 100'e yakın kişinin yurt dışına kaçırılmasına ‘gri pasaport’ alarak aracı olma, eski SSK Hastanesi'nin yerine yapılan belediye hizmet binasının ve yine depremde büyük hasar gören Topsöğüt Konutlarının ihaleleri, yapımı ve denetimsizliğinin yanı sıra, eşini KPSS'ye girmeden Aksaray Valiliği Özel Kalemi üzerinden sınavsız olarak devlet memuru yaptırıp Malatya'ya atanması işlemiyle ve en son da başında olduğu belediyede bir müdür ve bazı görevlilerin karıştığı arsa yolsuzluğu ile gündeme gelen Çınar, hakkında ‘olumsuz’ haber yapanları suçladı.

Yeşilyurt Belediyesi'nde, kendi imzasının da bulunduğu, 'devleti yanıltıcı' belgeler düzenlenmesiyle, aralarında PKK'lı ve FETÖ'cülerin de bulunduğu şahısların yurt dışına kaçmalarına alet ve aracı olmakla suçlamasıyla gündeme gelen Çınar'ın, son dönemde haklarında çıkan haberlerin 'PKK sempatizanları ve FETÖ zihniyetiyle yayınlanmış olduğu' iddiası ilginç bulundu.

Çınar'ın, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklaması şöyle:

"PKK sempatizanları tarafından bazı basın ve yayın organlarında FETÖ zihniyetiyle yayınlanmış çalışmalarımıza yönelik dezenformasyon içeren kasıtlı haberler doğruyu yansıtmamaktadır.

Gerçek bilinmesine rağmen, kamuoyumuzda yanıltıcı bilgi oluşturacak asılsız iddialar Yeşilyurt’umuzda yaptığımız çalışmalarla gündeme geldiğimiz dönemde ortaya atılmış olması güven sarsmaya yönelik bir girişimdir.

Haberciliği; fitne çukuruna, iftira ve yalan ringine çevirenlere itibar etmeyeceğiz, fonlandıkları kişilerin kurduğu tezgahlara da  gelmeyeceğiz.

Her zaman çalışmalarımıza hizmet ve eser belediyeciliği şiarıyla azim ve gayretle gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam edeceğiz."

malatyahaber.com

GÖRSEL: Mehmet Çınar'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • Huzur (6 ay önce)
    Peki bu tutuklanan 7 kişiye ne söyleyeceksiniz sayın Çınar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (6 ay önce)
    Zora geldimi fetö deyiver, PKK deyiver belki yırtarsın. Ey sayın Çınar müstakbel eşinizi demi özel kalem müdürü fetö yaptı. Ölüm var ölüm yarın ahirette hesap vereceksiniz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol (6 ay önce)
    Verdiğiniz oyun fotoğrafını getirin, TOKİ’ ev kurasında isminiz garanti çıkacak derler , oyların %80 ni yine alırlar. Kendi kendimizi aldatmayalım. Seçimden sonrası mı? Kıyamet.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (6 ay önce)
    Bu belediyeler a4 kağıdını kimden alıyor hep merak etmişimdir..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zafer (6 ay önce)
    depremde sınıfta kaldınız on ay oldu on tane çivi çakılmadı yukardaki çınarın suç listesini okudum adam tam bir suç makinası dosyası kabarık bu güne kadar nasıl o makamda kaldı malatyadaki vekiller dahil belediye başkanları parti başkanları seçim yaklaşıyor bu milletin karşısına ne yuzle çıkıp oy isteyeceksiniz çınar ve gürkandan başkan olmaz malatyada akp tamamen degişmeli gençlerin önünü açıp kaşarlanmış siyasiler partiden kovulmalı çınar bu kadar serveti nasıl edindin araştırılmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamit (6 ay önce)
    Beton işi yapmadan önce fetullah hocanın sigorta acentesiyiz diyip gezen Çınar ailesi milleti fetöcü ilan edecek en son kişisiniz.Bakınız 2000 yılında hangi sigorta acentesiymiş kendileri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak (6 ay önce)
    İşinize gelmedimi herkes fetöcü şucu bucu.her türlü yolsuzluk sende çınar efendi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zübük ÇINAR Beg (6 ay önce)
    Rahmetli Kemal SUNAL ın “Zübük” filmi gibi. Bıyıklarda aynı haa.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • malatyalı (6 ay önce)
    hepsinin siyasi ,bürokratik ,ekonomik açıklaması olurda.asıl eşini özel kalemden devlet memuru yaptırması açıklanamaz.yahu sen koskoca yeşilyurt belediye başkanısın bu vakar bile nesline yeter.yahu sen hanımefendi yeşilyurt belediye başkan eşisin bunu nasıl kabul edebilirsin.gerisi boş sırf bu durum bile bunlara yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abididn Öztürk (6 ay önce)
    Siz, iddialara cevap vermemekle "atılı suçu" kabul ediyorsunuz demektir. Terör örgütleriyle ilgili hususlar, ayrıca konuşulAbilir!!! Her iddiayı bu şekilde savuşturmaya kalkmak, ne yazık ki doğru bir davranış asla değildir. Yazık!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih (6 ay önce)
    Adıyamanlı yöneticiler Malatya halkıyla kafa buluyor…
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Rauf Elmalıgil (6 ay önce)
    Malatyalı Sayın Mehmet Çınar bey efendiye oy vermedi Malatyalı Ak partiye oy verdi Ak partiye güvendi. Ve yine Hükümette olan Ak parti Kamu vicdanı için İç işleri bakanlığı gereğini yapıp Yeşilyurt Belediye başkanını ve ekibini açığa alıp soruşturmasını yapacaktır.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Rauf, Sen git nolur başka partiye oy ver ! Yahu desleklediğin partinin belediye başkanları, millet vekilleri hep sorunlu. Hepside desteklediğin partinin bireyleri. Bak bir gün yüzenü derler; Bu olanların hepsi SENİN YÜZÜNDEN !
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Rauf Elmalıgil (6 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi doğru HEP BENİM YÜZÜMDEN :))
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Rauf efendi sen soyadın gibi Elmacılık yap yaptığın yorum ve şu güne kadar olanlardan bile doğru dürüst sonuç çıkaramamış birisin maalesef senin gibilerde oy kullanıyor bu ülkede bu memlekette
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Rauf Elmalıgil (6 ay önce)Murat Akdağ isimli kullanıcı yorumuna
    Murat Akdağ kardeşim sende soyadın gibi akdağlara çık iki koyun güt ne işin var millete laf yetiştirmeye :))))
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Deniz (6 ay önce)
    Ey Malatyalılar; Bu kadar olumsuzluklara, bu kadar yolsuzluğa, entrikalara rağmen, Akp yerel seçimlerde Malatya büyükşehir belediye başkanlığına Selahattin Gürkan'ı, Yesiyurt belediye başkanlığına Mehmet Çınar'ı, Battalgazi belediye başkanlığna Osman Güder'i aday gösterirse bunlara oy verecek misiniz? Vermeyecek misiniz? Cevabı ben vereyim isterseniz: Koşa koşa oy vereceksiniz, hem de koşa koşa..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Büyükşehir belediye başkanı sayın Selahattin Gürkan değişmez, Yeşilyurt belediye başkanı değişir, Battal Gazi için bir şey diyemiyorum, oy oranlarını da artırarak üç belediyede de parti değişmeyecek.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Pırasa (6 ay önce)
    Kıymetli başkanım. Ben sizin sempatinazım üstüme çok geliyorlar. Geçtiğimiz dönemde, para karşılığı ödül veren bir organizasyonun, düzmece UNESCO ödülü ile gündeme geldikten sonra, Bingöl merkezli bir organizasyonun Yeşilyurt Belediyesi'nin yöneticilerinin bilgisi ve talimatı dahilinde adını ve resmi konumunu kullanarak Malatya ile ilgileri bulunmayan doğu- güneydoğu kökenli 100'e yakın kişinin yurt dışına kaçırılmasına ‘gri pasaport’ alarak aracı olma, eski SSK Hastanesi'nin yerine yapılan belediye hizmet binasının ve yine depremde büyük hasar gören Topsöğüt Konutlarının ihaleleri, yapımı ve denetimsizliğinin yanı sıra, eşini KPSS'ye girmeden Aksaray Valiliği Özel Kalemi üzerinden sınavsız olarak devlet memuru yaptırıp Malatya'ya atanması işlemiyle ve en son da başında olduğu belediyede bir müdür ve bazı görevlilerin karıştığı arsa yolsuzluğu gibi olayları soruyorlar. Cevap veremiyorum. Soran olursa ne diyeyim. Valla kilitlenip kalıyorum. Bunda fetocu ağzı var diyip lafı değiştiriyorum. Lütfen bu sorulara cevap verin. Benim gibi binlerce yalak var. Tutukluk yapıyoruz. Saygılar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alp (6 ay önce)
    yav he he işin acı tarafı şu memet çınar bile malatyalıların zekası ile dalga geçiyor. NE DE OLSA İLGİLİLER VE ADLİYE UYUYOR.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (6 ay önce)
    Zaten kim bunları eleştirse ya feto cu yada pkk lı.esas memleketi talan eden hainlik yapan belli.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • hasan (6 ay önce)
    hep yazdığımı yine yazacağım. Türkiye de sütte leke olur ama AKP liler de leke olmaz. kimse AKP liler kadar Türkiye sevdalısı, dindar, milliyetçi olamaz. Tüm iyi özellikler bunlarda toplanmış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SAVCILAR NEREDE (6 ay önce)
    Peki bu Malatyanın savcıları nerede ne iş yaparlar anlamış değilim masaya yumruğunu vuracak bir babayiğit yokmu Belediye mademki soyuluyor diyorsunuz Malatya halkı olarak toplanın istifaya zorlayın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • karakavaklı (6 ay önce)
    mehmet bey eşinizle ilgili yapılan haberlerede cevap vermiyi düşünüyor musunuz ? bizi aydinlatir misiniz ?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatyali (6 ay önce)
    bu eksik olmuş başkanım şekersiz 2'si bir arada oldu bu sen buna filistin olaylarından dolayı bir siyonistlerden/dış güçlerden destek alanlar falan ekle 3ü1 bir arada olsun biraz şekerli olsun ağzımız tatlansın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HARAM GÜNAH (6 ay önce)
    insanın AR DAMARI çatlamaya görsün çatlarsa ne Harama haram der ne zinaya zina der ne günah bilir ne sevap bu söylenenler boşuna söylenmiyorda AĞBABA neden bunun üzerine yürümüyor hiçmi Bir yiğit yok Malatyada
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Şu ülkede sol elle yemek yememeye gösterilen özen itinanın %10 kul hakkı yememeye devlet malını yememeye gösterilse zekat verilecek insan bulunmaz heyhat
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)
    Malatyanın kürtleri hep karşısındakileri PKK lı olarak itham ederek rant elde etmektedirler.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hamdi (6 ay önce)
    Yeşilyurt Belediyesi yönetimi o kadar dağılmış ki, o kadar sarsılıyor ki ve o kadar korku salmışki, artık krizleri yönetimiyorlar. Basına farklı açıklama,sosyal medyaya farklı açıklama yapıyorlar, cevap veremeyincede gazetecileri şubu-buçu olarak suçlamaya gitmişler. Kontrolü kaybetmiş durumdalar. Gayri resmi bir iş yaparak devleti ve milleti soymak yolsuzluktur. Yeşilyurt Belediyesindeki arsa meseleside budur. Buna yolsuzluk diyenleri PKK sempatizanı ve FETÖ zihniyeti ile suçlamak, aslında suçüstü yakalanmış olmanın verdiği psikolik durumdur. Ortada Belediyeninin İTİRAF ettiği, Savcılığın soruşturma başlatıp OPERASYON yaptırıp 6 Şüpheliyi gözaltına aldığı bir olay var. Gazeteciler buna yolsuzluk değlide Yeşilyurt Belediyesinde çiçekler kırmızı mı açıyor diyecekti? Mehmet Çınar ve A Takımı, devletin ve hükümetin her şeyi bildiğini bilmiyorlar mı? Belediyenin ilk açıklaması normal bir açıklamaydı, ama ikinci ve üçüncü açıklamalar, sanki olay büyüyecekmiş gibi bir korku fotoğrafını kamuoyuna yansıttı. Hayırdır, Mehmet Çınar neden korkuyorsun, ekibin niye bu krizi bu kadar darmadağın edip yönetemedi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt (6 ay önce)
    İşinize gelmeyenlere çeşitli yaftalar takmak sizin kanınızda var. Fetöyü de pkk’yı da sizler desteklediniz. Sizde Vatan sevgisi, bayrak sevgisi, ezan sevgisi yok. Vatanseverleri kabullenmediniz ama meşalecilerle hareket ettiniz, radikal islamcı olup deveyi hamuduyla götürüyorsunuz. Milliyetçi devletçilerde haz olmadınız. Mehmet Çınar aynada önce kendinize bakınız. Halkı neyle kandırıyorsunuz? Vebaldesiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alp (6 ay önce)
    akpartili yönetiçiler at gözlüğü takmış olan biteni seyrediyor yazıklar olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alp (6 ay önce)
    fetö artı belediye başkanı belediyeyi aile şirketine cevirdi yaptığı evler yıkıldı ama akpartili yetkiler at gözlüğü takmış olan biteni seyrediyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (6 ay önce)
    bı bitmediniz. Herşeyi feto ve PKK ya bağlamaktan bikmadiniz.bu devletten kim çalıyor ise Rabbim en sevdiğini gözü önünde eritsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Ülkemiz için normaldir. Kim kendi lehine hoşuna gitmeyen cümleler eleştiriler yorumlar duysa muhatabını bu şekilde suçluyor. Sizinde hoşunuza gitmeyen yorumlar yazıldığında
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ottoman Empire (6 ay önce)
    Tamam bu olayda bir suçu oldugunu düşünmüyorum.. ama söyleme bakarmisin.. evlat babadan alır terbiyeyi misali.. bu zatta milleti fetoculukle suçluyor. Alışmışlar.. utanma yok nasılsa.. hesap gününü düşünmek hiç yok...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Bunlar sıkışınca herkese fetöcü diyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)
    Haber sitelerine pkklı ve fetöcü demekte; ne bileyim.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Fatih B. (6 ay önce)
    Yahu insan şunları söylerken biraz yüzü kızarır. Karısını hak yiyerek memur yapmış, yetmemiş kaymakamlığa aldırmış, o da yetmemiş insan kaçakçılığı dahil bir çok skandala adı karışmış. Biraz ar eder insan da susar be kardeşim….
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Polat (6 ay önce)
    Kim ki liyakatsizce yakınlarını işe alıyorsa o fetöcüdür. Kim millete ait menfaatlerin önüne kendi menfaatlerini koyuyorsa odur vatan haini.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Yakup (6 ay önce)
    Bir satırı bile okumaya değmez bu ve bunlar gibilerin beyanları en güzeli direkt yorumlara geçmek... ezan susmaz bayrak inmez ver mehteri soygun devam... ama ilahi kudret öyle bir çıkarır ki.. ben buna iman ediyorum!!! Limon satın onurlu yaşayın..
    %98
    %2
    Yanıtla