SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık Çiftpınar Yeni Kulübüne İmzayı Attı

Sadık Çiftpınar Yeni Kulübüne İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Kasımpaşa, deneyimli defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ile sözleşme imzaladı. Hastanede sağlık kontrolünden geçen 29 yaşındaki oyuncu, Kemerburgaz Tesisleri’nde Sportif Direktör Muhammed Emir Saraç’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşa’ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sadık, Süper Lig'de Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor formaları giymişti.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hüsnü (1 yıl önce)
    İkinci ligde oynasa çok faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • bülent (1 yıl önce)
    niye haber yapiyorsunuzki ettiği hakaret i ne çabuk unuttunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    Edepten nasibini almamış hiçbir özelliği olmayan teknik ve futbol zekası sıfır olan biri Kasımpaşada kadroya giremez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (1 yıl önce)
    Bize emeği çok, başarılar diliyorum.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Maça gelip, kendi futbolcusuna en galiz küfürler edenler taraftar ,Sadık kaptan suçlu, hadi oradan..........
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Emrah (1 yıl önce)
    Kasımpaşa kulübü benim gözümde bitmiştir.Yazık böyle terbiyesiz birinin hala süper ligde iyi bir camiaya gelmesi!Kasımpaşa inşallah sadık ile beraber kümeye gidersiniz..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Fizik gücüne dayalı futbol oynayan bir oyuncu kendine iyi bakar kondisyonu iyi olursa mücadele gücü yerinde olursa faydalı bir oyuncudur yoksa beklenmedik hatalar yapar oyuncuları yanından kaçırır yerlerde sürünür, taraftara yaptığı terbiye dışı haraket dışında Fenerbahçe'ye gidene kadar bize çok faydalı oldu zaten fenerden geldiğinde sadece sadık değil takımın başkanı hocası başka uyuncularida yoktu.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • huseyin (1 yıl önce)
    kasımpaşa ya hayırlı olsun...seneyede o takımı küme düşürür...
    %100
    %0
    Yanıtla