SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş Karşısındaki YMS Tam Bir Hayal Kırıklığı.. 1-0

0
Güncellendi - 2020-11-03 02:22:23
Beşiktaş Karşısındaki YMS Tam Bir Hayal Kırıklığı.. 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ilk yarısında tamamen mahkum oynadığı, ikinci yarısında ise dengeyi sağlamaya çalıştığı ve zaman zaman etkili olduğu karşılaşmada Beşiktaş'a 55. dakikada Cyle Larin'in attığı golle 1-0 mağlup oldu.

Yeni Malatyaspor’da ligin beşinci haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynanan karşılaşmanın ısınma hareketleri esnasında sakatlanan ve altıncı haftada Malatya’da Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada kadroda yer alamayan takım kaptanı Adem Büyük, Beşiktaş maçının kadrosuna da alınmadı. Sarı siyahlı takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, dördüncü haftadan buyana kalede şans verdiği genç eldiven Abdulsamed Damlu’yu Beşiktaş maçında da ilk 11’de sahaya sürdü. Adem Büyük’ün yer almadığı haftada Youssuf Ndayishimiye de mücadeleye ilk 11’de başladı. 

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan (Sakarya Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Mehmet Metin (Trabzon Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), İbrahim Bozbey (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Mustafa Kürşad Filiz (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Oğuzhan Uğurlu (İstanbul Bölgesi-Klasman Hakemi)

BEŞİKTAŞ: 30.Ersin Destanoğlu, 2.Valentin Andre Henri Rosier, 10.Oğuzhan Özyakup (Dk.68 43.Bernard Mensah), 13.Atiba Hutchinson, 14.Vincent Aboubakar (Dk.84 9.Güven Yalçın), 17.Cyle Christopher Larin, 18.Rachid Ghezzal, 21.Mayele Fabrice Nsakala, 23.Welinton Souza Silva, 24.Domagoj Vida, 26.Dorukhan Toköz (Dk.84 20.Necip Uysal),

YEDEKLER: 97.Utku Yuvakuran, 4.Francisco Javier Montero Rubio, 9.Güven Yalçın, 20.Necip Uysal, 22.Adem Ljajic, 33.Rıdvan Yılmaz, 41.Kartal Kayra Yılmaz, 43.Bernard Mensah

TEKNİK SORUMLU: Sergen Yalçın

YENİ MALATYASPOR: 1.Abdulsamed Damlu, 6.Afriyie Acquah (Dk.69 21.Moryke Fofana), 10.Christian Alberto Cueva Bravo (Dk.84 98.Jetmir Topalli), 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 19.Benjamin Tetteh, 20.Ahmed Ildız (Dk.70 24.Olcay Şahan), 26.Semih Kaya, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 55.Youssuf Ndayishimiye, 61.Zeki Yavru, 90.Kubilay Kanatsızkuş (Dk.69 11.Jody Lukoki),

YEDEKLER: 22.Guido Gabriel Herrera, 8.Fernando Ruben Zuqui, 9.Umut Bulut, 11.Jody Lukoki, 17.Teenage Lingani Hadebe, 21.Moryke Fofana, 24.Olcay Şahan, 39.Erkan Kaş, 44.Murat Akça, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

GOL: Dk.55 Cyle Larin (Beşiktaş),

SARI KART:  Rachid Ghezzal, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, (Beşiktaş),

Dakika 6: Beşiktaş soldan korner atışı kazandı. Rachid Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Zeki kafayla topu uzaklaştırdı. Pozisyon sonrasında Zeki Yavru kısa süreli sakatlık yaşadı.

Dakika 9: Atiba Hutchinson'ın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Cyle Larin topla buluştu ancak yan hakem, bu pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 16: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Vincent Aboubakar'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Cyle Larin'in sol çaprazdan yaptığı vuruşta top uzak kale direği dibinden az farkla auta gitti.

Dakika 19: Fabrice N'Sakala'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Wallace kafayla topu uzaklaştırdı.

Dakika 21: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında topla buluşan Cyle Larin, istediği vuruşu yapamayınca Yeni Malatyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başardı.

Dakika 24: Dorukhan’ın sağdan pasımda ceza sahası içerisinde Vincent Aboubakar müsait pozisyonda vurdu, Zeki Yavru topun kaleye gitmesini son anda önleyerek, mutlak bir golü önledi.

Dakika 25: Beşiktaş’ta kullanılan köşe vuruşunu Yeni Malatyaspor savunması uzaklaştırdı. Ardından ceza sahasının solunda topla buluşan Aboubakar sert vurdu kaleci Abdulsamed iki hamlede topu kontrol etti.

Dakika 28: Fabrice N'Sakala'nın soldan ortasında Rachid Ghezzal kafayı vurdu ancak meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.

Dakika 29: Beşiktaş tehlikeli geldi. Siyah beyazlılar Oğuzhan ile hızlı atağa kalktı. Oğuzhan hemen sağındaki Aboubakar’a pasını aktardı. Aboubakar, sağdan hareketlenen Rachid Ghezzal'ı gördü. Rachid Ghezzal, sağdan vuruş açısını buldu sert vurdu, top yandan auta çıktı.

Dakika 36: Oğuzhan Özyakup'un sağ kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortasında Wallace'a çarpan top Abdulsamed Damlu'da kaldı.

Dakika 38: Yeni Malatyaspor ceza sahası içerisinde Aboubakar’ın pasında Atiba çalımlarla kaleye gitmek istedi ancak topa basıp dengesini kaybedince kaleci Abdulsamed topu kontrol etti.

Mücadelede ilk yarının sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave etti.

Dakika 45+1: Benjamin Tetteh soldan ceza sahasına pasını gönderdi Vida topu karşıladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Dakika 48: Oğuzhan Özyakup’un uzaktan sert şutunda Abdulsamed iyi uzandı ve topu kornere çeldi.

Dakika 49: Oğuzhan’ın sağdan ortasında Rachid Ghezzal yükseldi kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

Dakika 51: Beşiktaş’ta kazanılan serbest vuruşta topun başına Rachid Ghezzal geçti. Rachid Ghezzal’ın ortasında Abdulsamed kalesini terk edip topa dokundu, sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 53: Yeni Malatyaspor’da Acquah ceza sahasının dışından sert vurdu top defanstan döndü.

Dakika 55 GOL: Beşiktaş golü buldu. Rachid Ghezzal’ın ceza sahası içerisinde soldan ortasında Cyle Larin kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 58: Yeni Malatyaspor kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına Zeki Yavru ile Cueva geçti. Cueva’nın sert vuruşunda Ersin uzandı ve parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

Dakika 61: Yeni Malatyaspor, Beşiktaş yarı alanının ortasından serbest vuruş kazandı. Cueva’nın ortasında Semih yükseldi ancak topa vuramadı. Hakem, bu pozisyonda Semih’in Vida’ya müdahalesinin faul olduğuna hükmetti.

Dakika 68: Valentin Andre Henri Rosier’in sağdan ortasında Vincent Aboubakar kafayı vurdu top kaleci Abdulsamed’in kucağında kaldı.

Dakika 69: Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşa Larin kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

Dakika 74: Beşiktaş mutlak bir golü kaçırdı. Rachid Ghezzal’ın içeriye gönderdiği topu kontrol eden Vincent Aboubakar kaleci Abdulsamed ile karşı karşıya kaldı. Vincent Aboubakar, müsait pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

Dakika 77: Fabrice N'Sakala'ın soldan pasında Larin topun gelişine vurdu. Top, kaleci Abdulsamed’de kaldı.

Dakika 82: Beşiktaş Mensah ile hızlı atağa kaldı. Mensah yarı alanından aldığı topu Yeni Malatyaspor ceza sahası ön çizgisine kadar taşıdı ve Vincent Aboubakar’a pasını verdi. Vincent Aboubakar, açısını düzeltip vurmak istedi ancak top Yeni Malatyaspor defansından döndü.

Dakika 88: Yeni Malatyaspor’un soldan kazandığı serbest vuruşta topun başına Karim Hafez geçti. Karim Hafez’in ortasında savunma topu uzaklaştırmak istedi. Dönen top Olcay Şahan’ın önünde kaldı. Olcay’ın şutunda top defanstan döndü.

Mücadelenin sonuna oynanmamış süre olarak 4 dakika ilave edildi.

Dakika 90+3: Güven ceza sahası dışından sert vurdu top üstten auta çıktı.

Dakika 90+4: Yeni Malatyaspor’da Olcay Şahan uzak mesafeden şansını denedi. Top, yandan auta çıktı.

Karşılaşma 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

76 yorum yapılmış

  • HASAN (3 yıl önce)
    utanç verici futbol...Hamza hoca değil. Kubilay topçu değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Satın hamza hamzaoğlu aguachoynamayı istiyo yerine aldığın fofona neyapıyoda alıyosun topolli zugui nerde olcay şahan neden 11 de başlamaz hem stratejimiz vardı diyosun hem çift forvet çıkıyosun allah aşkına malatyalı ile alaymı ediyosun tetteh ve kubilay forvet madem gol için oynamayacan daha defansif çıkaydın kadro tercihin yaktı bizi hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Rezalet bu hocadan olmaz vallahi olmaz billahi olmaz acilen gönderin. Kazanılan maçlar aldatmasın bu hocadan olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • KORAY (3 yıl önce)
    Bursa nın Ptt 1.lig de oynatmadığı adamı biz Süper lig de ilk 11 de oynatıyoruz. Niye? orta gelirde belki kafa vurur diye. İyi de Hamza hoca Kubilay ın kafa vurabilmesi için karşı kaleye atak ve orta yapmamız gerektiğini bilmiyor sanırım. Ahmet Ildız ın bana göre beceriksiz bir sol bek olan Nskala karşısındaki biçareliği beni futboldan soğuttu. umarım Ahmet in kendisi de soğumuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (3 yıl önce)
    İnşallah Diğer maçlarda Böyle korkak pısırık bir futbol oynatamaz oynadığınızda ligin dibindesin hamza hoca ne yapıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy (3 yıl önce)
    sezon başından beri her hafta Hamza için bundan hoca olmaz yazmışım şimdi diyorum ki bu adam bir şehrin hakkını yiyor zugui nin lukoiki nin hakkını yiyor kazanılacak galibiyet beraberlik primlerini çöpe atıyor Kubilay’ı Olcay bu takıma aldırarak takımın paralarını sokağa atıyor inatla Yanlışından dönmeyerek şehre ihanet ediyor hızlı hücum yapacaz derken hızlı adamlarını kenarda tutuyor akan oyunda gol atamamış bir takım üstelik en güçlü yönü hücum hattı olması gerekirken tek yol ilk fırsatta hocayı yollamak yazık olacak yoksa bugün cueva Acquah yarın diğerleri tepki koyacak çünkü onlarda böyle bir hocayla bir şey olmayacağını görüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu Hoca'dan olmaz ben böyle futbol görmedim kadromuz o kadar kötü değil bize ununu elemiş elegini duvara aşmış teknik adam değil geleceği olan hedefleri olan teknik adam lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Kanatsizkus ve Olcay bu kadar formayı hakediyor da Berk neden hiç oynatilmiyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    defalarca söyledim yırtındım hamza hocadan hoca olmaz diye yazık şu takıma oynanan futbola bak kurduğu kadroya bak yaptığı oyuncu değişiklerine bak sabaha kadar oynasak beşiktaşı yenemeyiz çünkü takım hiçbir maça yenmek için çıkmıyor iistatistiklere bakın malatyaspor top oynamıyor ortalama oyunda bizde top kalma süresi %30-35 ile oynuyoruz pas yapma şut atma karşı rakipler kat be kat üstün bizden tüm maçlarda kazandığımız maçlar bile tesadüf,eze eze hiçbir maç yapmadık yapamadık oynanan futbol yok,yine diyorum yağ var un var şeker var helvayı yapacak usta yokkkkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)metin isimli kullanıcı yorumuna
    Hoca çok kötü bizd bunda hem fikiriz de bu ortasaha kadrosundaki kalitesizlikle d oluyor olmasın bir robin yalçın ın yok bir beğenilmeyen donald yok ortasaha çok kalitesiz hoca içler acısııı
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)
    Koca malatyaspor camiasını rezil ettin hamza hoca 20 gol yeseydi takım bu kadar aciz bu kadar beceriksiz bu kadar korkak olmasaydın adil başkan bu adamı malatyaya getirme istanbulda kalsın ahmet ildiz de onunla kalsın hamza denen adamdan hoca filan olmaz yazıklar olsun yediğin ekmeğe Malatyanin ekmeği bu kadar ucuz değil istemiyoruz seni hoca gelme malatya ya
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Beşiktaşlılar böyle oynayacağımızı bilselerdi maça kalecisiz çıkarlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Sevgili Hamza hoca, sahaya büyük takımların elinden zorla aldığımız Lukako, Kosova milli takımının golcüsü Totalli , Erkan Kaş ve Umut ile başlamazsan maç almamız zor olur.Her maç 6 numarayı oyundan alırsan sen maç alamazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut mu? :)) umut :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Diğer oyuncuların adını da yanlış yazmış zaten kafası güzeldi galiba yazarken
    0
    0
    Yanıtla
  • O topalli yi yemin ederim ki ptt de kimse oynatmazz kosova gibi amatör lig futbolcusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil beceriksiz bir başkan hamza da onun ayarında beceriksiz teknik direktör Malatya ya ikisi fazla allah yardımcımız olsun bu kadar da rezil olunmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Sevgili Hamza hoca, sahaya büyük takımların elinden zorla aldığımız Lukako, Kosova milli takımının golcüsü Totalli , Erkan Kaş ve Umut ile başlamazsan maç almamız zor olur.Her maç 6 numarayı oyundan alırsan sen maç alamazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Aquach ve cueva'yı oyundan çıkarıyor zaten oyuncularda tepki gösteriyor çünkü futbolcularda biliyor bundan hoca olmaz. HamZa nın yaptigini sokaktaki adam yapmaz. Semih-wallece-aquach-cueva-tetteh bu beş oyuncu takımın omurgasıdır. Bu oyuncular sahada kalmalı bunu bilmek için hoca olmaya gerek yoktur. HamZa ile bu iş yurümez yol yakınken başarıya aç bir hoca getirmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Aquach ve cueva'yı oyundan çıkarıyor zaten oyuncularda tepki gösteriyor çünkü futbolcularda biliyor bundan hoca olmaz. HamZa nın yaptigini sokaktaki adam yapmaz. Semih-wallece-aquach-cueva-tetteh bu beş oyuncu takımın omurgasıdır. Bu oyuncular sahada kalmalı bunu bilmek için hoca olmaya gerek yoktur. HamZa ile bu iş yurümez yol yakınken başarıya aç bir hoca getirmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza senin bu korkak fotbol anlayışın yüzünden spor programla rını bile izlemiyoruz hemde bilgi eksiği sende cok gözüküyor git 2ligde beceri kazan gel senden olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hb44 (3 yıl önce)
    Hocam sana yazıklar olsun Allahaşkına Kubilay maç boyu ne yaptı adamın futbol bilgisi bu kadar olabilir ama adam maç boyu yürüdü bir defa koştuğunu görmedim.nasıl Sen katlanıyorsun göremiyor musun Yardımcılarında mı görmüyor bu nasıl futbol bilgisi akuahtan ne istiyorsun adam canla başla oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (3 yıl önce)
    90 lı yillarin futbol anlayışını ulkemize ğeri getirdiginiz için tesekurederim hamza hoca ..malatyalilarin futbol fukarası olarak, gördügünü düsunuyorum ..kazanilandan cok daha puan kaybettirdiniz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • 90 larda bile bu kadar kötü bir futbol yoktu hamza hoca çağ dışı futbol un Türkiye temsilcisidir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Takımda disiplin yok Hamza hocanın otoritesi sıfır bu takımı adem Büyük calistirsin daha iyi olur hiç bir oyuncu malatyadan üstün değildir giden yıl bu takımı sabote edenler bu yıl Erzurum'da bakın ne durumdalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan poyraz (3 yıl önce)
    Basın sözcüsü başkan yönetim kurulu çıkın aslanlar gibi açıklama yapın neden bu takkm böyle rezil durumda jeşke 5-0 yenilseydide bu kadar ezik duruma düşmeseydik ıldız ve kanatsızkuştan bu beklenti beden bu ısrar neden
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Adeta takımın başında hoca yok gibiydi.tarihi bir fark yemememiz bizim şansımızdı.kendi ceza alanımızda beşiktaş antrenman pasları yaptı.orta sahamız hiç ortada yoktu.her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz.Tetteh bile maç esnasında buna isyan etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Yildiz (3 yıl önce)
    Hamza hoca seninle olmaz giderken ahmedi ve kubilayı al götür Yazık oldu takıma ve malatyaspora gönül verenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Aguadan ne istiyorsun hamza fotbol cuları küstürüyor takımı sabote ediyor hamza sağ sol acık var adam tettehi ve cuaveyi kanatlarda oynatıyor 3 ligde bile bunu teknik direktör yapmazlar adillll kör olma adıl ders al
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza herkesi yerinde oynat senden başka birşey istemez topcu kendi oynar taktik te istemez senden hamza aguadan ne istiyorsun hamza en iyi fotbol cumuz hamzaaaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hocam sezon başı sizin için oyunu beraberlik üzerine kurar garanti oyunu sever pek farklı galibiyetler alamayız ama pekte farklı yenilmeyiz demiştim.Ayrıca şapkadanda tavşan çıkaran işini seven bir hocadır demiştim.Bukez tavşan değil bir tek tane toz bile çıkmadı.Hocam oyun olarak tam bir rezalettik.Keşke 5-0 yenilseydikte hiç değilse 28 e 72 topla oynama oranı olmasaydı.Bu ayıbı sizin hanenize yazıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İçeride Trabzonspor'u 5-0 yendiğimiz maç ile bu maçı yan yana koyunca insan futboldan soğuyor abi oynada yine yenil bu nasıl bir oyun Malatya adını açın bakın şuan ulusal kanallarda yerle bir ediyorlar hatta Aspor spikeri hocam şimdi Malatyalılar bize kızacak diyor yorumcuda kızsın diyor... Yani lütfen Hamza hoca ile devam edilecekse yeter yaaa biri bu hocayı uyarsın nedir bu korkak oyun... Malatya adı şanlıdır batırmayın bu kadar ne hakkınız var ya... Oynada adam gibi yenil böyle futbol olmaz arkadaş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Sol acık var sağ acık var takımda hala cuave kanat oynuyor tetteh kanat oynuyor hamza agua neden 60 cıkıyor hamza en cok mücadele o takımı sabote ediyorsun hamza adil zaten fotbol anlamıyor sende eğlen bizimle hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza elinde sol açık var sağ acık var sen hala cuvaveyi kanat tetteyi kanat oynatıyorsun aguadan ne istiyorsun anlamadım 60 oldumu oyundan alıyorsun en çok mucadele eden kişi takımımı sabote ediyorsun hamza et adil zaten fotbol dan anlamayan bir başkan sende eğlen hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (3 yıl önce)
    Ahmed ildiz, nskala ile tüm mücadeleleri kaybetti. Hep pas hatası yaptı, ayağında hiç top tutamadı. Onun yerine zuqui neden oynamaz ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Çok ilginç Y. Malatyaspor tanınmaz haldeydi. Hamza hoca bu şekilde futbol oynatılmaz. Korkak, silik, taktik yok. Çıkın aslanlar gibi oynayın denseydi belkide daha iyi olacaktı. Yazık oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Hamza hoca gitmelidir bu kadar taktik yoksunu zavallıca bir teknik direktör görmedim Futbol un F sini bilen adam 72 dk a ahmet ildiz e kubilay kanatsızkuş a dayanamaz taktik sıfır futbol sıfır elde var sıfır Abdulsamed den de kaleci falan olmaz boşa oynatmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş yorumuma harfiyyen katılıyorum bu fufbolla gelecek puan lazım değil Hamza hocanı hiç bir planı yoktu Böyle hoca istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Takımımız birkaç oyuncu dışında taş gibi. Ama haftalardır oyun taktiği maktiği hiçbirşey yok. Hamza ike bu iş gitmez. Adamda ruh yok, enerji yok. Yeterr artık yeterrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hamza hoca tek sorumlu sensin Erol ve Sergen Hoca'dan sonra gelen 3 hoca al birini vur ötekine adil başkan çokmu ardaniz bu Hamza hocayı yazık bu takıma .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Elinde o kadar hızlı oyuncu var ve atağa kalkamıyorsun.. Bi takım bu kadar geriye yaslanır mı... Nasıl bi taktik anlayışı... Böyle sıfır sıfıra mı yatmayı düşünüyordu acaba Hamza Bey..
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    Hamza Hoca bu neydi Allah aşkına? Futbol mu izledik biz? Yazık, rezil etmeyin Malatya'mızı! Yani aslanlar gibi oynat, yenil, önemli değil ki zaten yenildik. Değer mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Hamza hoca haftaya kalmamalı derhal bileti kesilmeli Anadolu takımlarını İstanbul takımlarına karşı ezik oynatan hocalar istemiyoruz Hamza gibi hocalar bunu yapıyor Bülent korkmaz bu takim için mükemmel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekçi (3 yıl önce)
    Hamza hoca boş bu kadar güzelim kadro var elinde sen nasıl teknik adamsın yazıklar olsun derhal istifa et git bu futbolu oynattın ya. Sen bizde bittin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Hocam hiç aklıma gelmeyen şeyleri aklıma getiriyorsunuz.Bu kadar ezik bir takım oyunu olmaz.Her maça aynı oyuncularla başlayıp,Maçı okumuyorsunuz.Bugün beşiktaş yerine biraz becerikli bir başka takım oynasa fark yerdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Fatura teknik direktörü kesilmeli . Rezil bir oyun . Ben bu teknık adamda bir şey anlamadım. Bir haftadır hiç çalışmadınız. Ulusal kanallarda gülünç duruma düşüyoruz. Beşiktaş %78.....Malatya %22 nerdeyse tarihe geçeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Fatura teknik direktörü kesilmeli . Rezil bir oyun . Ben bu teknık adamda bir şey anlamadım. Bir haftadır hiç çalışmadınız. Ulusal kanallarda gülünç duruma düşüyoruz. Beşiktaş %78.....Malatya %22 nerdeyse tarihe geçeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hamza hocanin tek Dogrusu Aquach yaninda Youssef le oynamasi dir. Aquach neden cikiyor iki macdir anlam veremiyorum?? Ikili mücadelerde saglam duran mücadele eden tek oyuncu. Lukoki nasil bir futbolcu fikrim yok . Chueva ve Fofana Malatyaspor un oyuncusu olamaz Hic faydalari yok ? Yenilen golde kalecinin hatasi dir 16 m ye orta yapiliyor Film izler gibi izliyor kalecimiz acilen kale Ertac a teslim edilmeli. Hadebe saglik sorunu Yoksa defansin soluna ve Kerim Hafez bir öne orta sahaya kaydirilmali . Adem büyük döndügünde 10 nr pozisyonuna cekilip Chuevo yedege cekilmeli . Bugün 3 puan Sergen hocanin bjk sürecini Biraz olsun uzatti Yoksa hoca yolcu idi . Son yillarin en kötü takimi bjk malesef böyle takimi yenemiyoruz. Iyiki Wallace, Semih , Tehteh alinmis .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cuevanin yeri kanat degil bundan etkisiz kaliyor . Ligimize gore cok iyi topcu ama kanatta olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Hamza hoca misyonunu çoktan tamamlamıştır. YMS bu şekilde daha da geriye gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Beşiktaş bir Paris.SG olmuş gibi bizim takım nasıl da korkak oynadı. Yazık bu takımı bu hale getirenlere, teknik ekip ve futbolcular; stada girişte sizi korkutan bir şey mi oldu, sizi tehdit mi ettiler ki böyle ahmak ve korkak oynadınız. Yüzde 72/28 ayıptır be kardeşim. Beşiktaşın kötü zamanına denk gelmişken tam da bir tekme atma zamanıydı. Kazanıp dönecektiniz, anlınızın akıyla. Maalesef korkak futbol Beşiktaşı da şahlandırarak evinize eli boş dönüyorsunuz. Kaleye bir şut dahi atmadan geliyorsunuz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bu kadar ezik oynatılmaz bu takım hamza taktik yok oyuncu değiştirme becerisi yok fotbol yok neye yarıyorsunuz adil ve teknik heyet
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (3 yıl önce)
    hamza hoca ile yollar ayrılmalı böyler rezil bir oyun mu oynatılır ilk yarı 1. bölgeden çıkarmadın gol ye bari ilk yarı ye kendi futbolunu oynat
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)kaplan isimli kullanıcı yorumuna
    Yüzde 31 topla oynamayı nasıl becerdin hocam.Bir daha bu sitede adam yoktuda Ahmet ILDIZ oynadı kimse demesin.Ya kafayı değiştir hocam yada hocayı degissinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Hoca rezil futbol oynattın. Sonuç yine yenilgi , Türkiye Malatyasporumuzun çağ dışı futbolunu konuşuyor. Kazanmak için oynatsan, yenilsek bile bundan daha iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Lukoki izleyen ekip nasıl ekmek yiyonuz bu takımdan delircem ya o kadar çok şey yazcam ki ağzımdan kötü laf çıkacak. Ey yönetimmö bu fofana kadro dışı kalması lazım duyun sesimizi biraz basiretiniz varsa kadro dışı bırakırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    bu ligin en kötü orta sahasına sahibiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Hamza hocam,,kusura bakmayın.Maçı okuyamıyorunuz,Maça yanlış oyuncularla başlamaya devam ediyorsunuz.Hocam korkunun ecele faydası yok.Takımı korkak oynattıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Şu fofanayı oynatan takımda tutan bize bu stresi yaşatan yönetim Allah sizi bildiği gibi yapsın. Topu taça atıp birde utanmadan sırıtan topçunun malatyasporda yeri yoookkk...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya (3 yıl önce)
    Hasan bu is cok iyi biliyor sun sen hocalik yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Maç bitmedi skor ne olursa olsun önemli değil başkan güzel takım kurdun hamza hocayla bu iş olmaz iki haftadır en başta iki ön liberoyu degistiriyo böyle teknik direktör olmaz lukoki fofana olmasına rağmen forvet kubilay ısrarı neden takım 1 kişi eksik olmuyo hamza hocaya gömlek büyük geldi istikrardan yana olmama Rağmen başkan ilk işin hocayı gönder takımı 60 dk kendi ceza sahasında oynattı takıma yazık geç kalma başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    İlk yarı oynandı yorumcu Malatya için diyorki Bu ateşe bu kar ikinci yarı dayanmaz yani Malatya bu futbolla yenilir diyor yazık bunca emeğe bu futbolcuların kimi ülkelerinde milli maçlara çıkan oyuncular kimi türkiyede milli maç oynamışlar Malatyaya gelince bir haller oluyor bunlara inşallah yenilmmeyiz şu an durum 0-0
    0
    0
    Yanıtla
  • Ddt (3 yıl önce)
    Su ahmet ildiz sevdasi nedir arkadas.. ahmeti oynatacaktiniz murati neden gonderdiniz hic değilse kosan teknigi olan biriydi.. adamlar farki kaciriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamzanın fotbol bilgisi sıfır yazıkkı buna umut bağlayanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Rezil fotbol rezil hamza yazık Malatya ya oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    bu sene alınan yabancıların çoğu yedek her sene aynı durum bu transferleri yapanların ben artık art niyetli olduğunu düşünmeye başladım her sene de aynı durum olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Bu maça Lukoki ve Fofana ile başlamak yerine Kubilay ve Yusuf ile başlayan Hamza Hoca takıma ihanet etmiştir , hemen gönderilmelidir . Geçen maça biraz da deneme amaçlı Kubilay ile çıkarsın kabulümdür ama bu maça Futbolun F sinden anlayan herkes Fofana ve Lukoki ile başlardı . Yazıklar olsun ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hamza git başka bi işine bak Ahmet ıdız ve kubilayla beraber
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Bu takım da Ahmet i görmek istemiyoruz dedikçe hoca ve yönetim kulaklarını tıkadı Ahmet in abiside futbolcu o da nasıl oynuyor kimse inanamiyor. Bu adamın arkasında siyasi bir güç var kesinlikle yoksa ben çösnukte halı sahaya bile cagirmam 6 kişi oynarim
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Sıfır futbolla semihin sayesinde İki galibiyetle yere göğe sığdıramayan yorumcular alın size Malatyaspor... Allah'tan Semih var şuan bu maç 5-0 dı. Ankaragücü kadar oynayamıyoruz yazık...bu takım düşmezse defans sayesine düşmez. Oda her maç yatarak top oynarsak defansta kar etmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Malatyaspor’umuz sanki dünya karması ile oynuyor. Futbolcuların ayakları titriyor. Hoca utanılacak top oynatıyor. Normal topunu oynasa daha iyi sonuç alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Ahmet ıdız ve kubilaymdr nedirr Hamza efendi bu kadar olaydan uzak tahmin edemezdik seni. Takım eksik oynuyor. Bu adamlarn burda yeri yok diğerlerinin emeğine yazk..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    İlk devre oynanan oyundan resmen utandım topa yüzde 23 sahip olmuşuz rakip kaleye şut yok ikinci devre bu futbolla biter mi bitmez ayıp yahu çıkın oynayın kardeşim ben böyle bir futbol görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza sana yazıklar olsun....takımı sabote ediyosun...kovulmak ve tazminat almak istiyor....yazıklar olsun sana hamza.....
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun sana hamza hoca...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    ALLAHIN izniyle 3 puan 3 gole alacağiz
    0
    0
    Yanıtla