SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mustafa Eskihellaç'a da Yurt Dışından Teklif İddiası

0
Güncellendi - 2021-05-26 13:22:47
Mustafa Eskihellaç'a da Yurt Dışından Teklif İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Futbol muhabiri Ertan Süzgün, La Liga ekibi Granada'nın, Yeni Malatyaspor’dan Karim Hafes için resmî teklif yaptığını yazdı.

Yeni Malatyaspor Yönetimi'nin Granada'nın ilk teklifi kabul etmediğini belirten Süzgün, Yeni Malatyaspor'un, Hafez’in bonservisi için 2-2.5 Milyon Euro arası bir rakam talep ettiğini kaydetti.

Mustafa Eskihellaç'a İsviçre'den teklif

Transfer döneminin söylentileri arasında günün flaş gelişmesi Yeni MalatyasporUn kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'a (fotoğraftaki) ait.

Transfer kulislerinde, İsviçre'nin futbol kulüplerinden Grasshopers'ın Mustafa Eskihellaç için Yeni Malatyaspor'a teklif sunacağı yönünde bilgiler geldiği belirtiliyor. Mustafa Eskihellaç'ın Yeni Malatyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2022'de bitiyor.

24 yaşındaki Mustafa Eskihellaç'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak görünüyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Sattıklarının yerini doldurabilekcek mi yönetim. Hadebe de gitti..
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Cebinde ayfon giyim kuşam addidas birikim dolar Einstein yabancı müzik yabancı fillim Hayranları dedem babam canı pahasına emek vermiş bu vatan için 3 büyük dediğiniz kulüpler sayesinde milyar dolarlar boşa gidiyor bizde alkış tutuyoruz Yeli oyuncuya o paralar gitse vatana millete yararlı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Geldiğinden beri hiç verim alınamadı.hala süper lig oyuncusu olamadı.bence mustafayı alana yanında umut bulut ile chabeki promosyon olarak vermeli.bu saatten sonra mustafa bugünkü seviyesinin üstüne çıkamaz.kesinlikle gitmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa eskihalkaç,Trabzon hekimoğlundan geldi.Kendini geliştirdi.Süper ligden, şimdide isviçrenin grasshopers takımından teklifler alıyor.Avrupada kendini daha da geliştirecek bir oyuncu.Malatyasporda İrfan buz dönemi hariç kadroda pek yer alamıyan bir oyuncuya verimsiz demek,geleceği ile ilgili yorum yapmak çok komik.Belliki son haftalarda Mustafa ve fofana ikilisinin nasıl oynadığını da seyretmemiş ve bilmiyorsun. Ancak kafadan güzel yorum atıyorsun.Burası Süper lig.Kernek mahallesi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Galatasarayla oynadığımız kupa maçında kaçırdığı penaltıyla elendiğimizi,yine istanbuldaki lig maçında son saniyelerdeki bencillikle kaçırdığı golü izlememiş olmalısınız.bugüne kadar lehimize çevirdiği bir tek maçı hatırlayan varmıdır?Yine Ertaç ve hadebe ya da Adem gibi oynadığı bir tek maçda sahanın yıldızıydı diyebileceğin bir maçımızı hatırlıyormusunuz.kendini geliştirdiğine dair en küçük bir emare gören duyan varmı?Ben inanıyorumki kernekde bundan daha iyi nice gençlerimiz mutlaka vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırıncı Enzo (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa'nın şu haliyle süper lig fitbolcusu olmadığına katılırım ama bu kendini geliştirmeyeceği anlamına gelmez. Bunu beraber çalıştığı hocaları daha iyi bilecektir. Doktorluğa gerek yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Mustafa kalsın.. hafezi..chebek.. erkan...ahmet...kanatsizkus.. umut....satın...
    0
    0
    Yanıtla
  • kanatsızkuş genç 1 yıl bişeyler yapsa pahalıya gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Satın,satın hatta tesisleri de unutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Karim Hafez'e yol verin ama Mustafayj tutun.Bu sezon daha iyi olacak.Yaş olarakta gelişim olarakta umut vaadediyır.Lens transferi dillendiriliyorken eldeki yerli malı heba edilmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    onu da sat Adil başkan. Daha önce sattığın gibi bi tane iyi topçu bırakma takımda !
    0
    0
    Yanıtla