SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu' Yapılacak

0
Güncellendi - 2021-07-13 17:03:27
'15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu' Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu” gerçekleştirilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehitlerin anısını nesilden nesile aktarmak için her yıl düzenli olarak yapılması planlanan Sancak Koşusu, inanç, dirayet, birlik ve beraberlik ruhuyla ay yıldızlı sancağı taşımak,  milli birlik ve beraberlik ruhunu topluma göstermek, hatırlatmak, tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuz’da şehit olanların  anısını yaşatmak amacıyla yapılıyor. 81 ilde aynı anda 15 Temmuz günü saat 21.00’de yapılacak olan 15 Temmuz Sancak Koşusu, Malatya Öğretmenevi önünden başlayıp Malatya Valiliği önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erecek.

Tüm illerde olduğu gibi Malatya’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında ; “15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu’’ sosyal mesafe kurallarına uyularak 25 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek. Her koşucu 100 metre koştuktan sonra ay yıldızlı sancağı diğer sporcuya devredecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet sinan (2 yıl önce)
    Bu gün ülkemiz öyle bir dönemeçteki 15 Temmuz bu gelen yanında çok hafif alır. Ülkenin her tarafı kuşatılmış 1. Dünya savaşının arfesi gibi bir durumdayız. 3. dünya savaşına bir kıvılcım yeter. Teknoloji, bilim, sosyal ve kültürel bütün değişimlere rağmen insanların doymaz sahiplenem hırsı ve adeletsizlik analayışı insanlığı yeni bir uçurumun eşiğine getirdi. Batılı modern devletler(!) ülkemizi dört bir taraftan sarmış durumda; Akdenizde savaş gemileri ve donanmalar, Suriyede rus ve amerikan askeri üsleri, Karadenizde bütün devletlerin savaş gemileri ve tatbikatlar. Batıda amerika dede ağaca yığınak yapıyor. Irakta tırlar dolusu yüksek teknolojiye sahip silahla pkk silahlandırılıyor. Yetmiyo amerika TÜRKİYE' YE demokrasi getirecekmiş(!). Irak tada nükler silah vardı(!). Sonra Akîl İbrahim Lazim pişmanlıklarını ve olanları analatıyor. (https://www.dw.com/tr/korkutan-%C3%B6zg%C3%BCrl%C3%BCk/a-15297603) Bizede TÜRKİYE' YE demokrasi ve özgürlük getireceğiz diyerek, bunu düşünüyorlar, ve 15 Temmuzda kahpece vatanına ihaneet eden vatansızlarda ellerini ovuşturuyorlar. Ülkeyi yöneten iradede unun farkında ve bu yüzden durmadan savunma sanayiinde yeni yatırımlar ve yeni projelerini açıklıyorlar. Bize düşense kendi bireysel DİRİLİŞ'imizi sağlamak. Gençleri alfebe harfleri ile katagorize edenler teknoloji ve nimetleri ile bu dirilişi önlemek istiyorlar. Bu dirilişle 86 yıl sonraÖZ malımız kılıç hakkımız olan AYASOFYA açıldı. Bu dirilişle ülkümüz; tam bağımsız TÜRKİYE olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla